SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   LORANT`TAN İDDİALARA YALANLAMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6264)

SivasSpor.Com 15.02.2006 19:22

LORANT`TAN İDDİALARA YALANLAMA

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları yalanladı.

Bu arada Sivasspor Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Vestel Manisaspor mağlubiyeti sonrası gittiği Almanya'dan dün Türkiye'ye dönen Lorant, bugün Sivas'a geldi. Lorant, kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyerek hakkında çıkan tranfer haberleri ve takımın durumu hakkında soruları cevapladı. Alman 2. Lig takımlarından Sportfreunde Siegen ile anlaştığı haberlerini yalanlayan Lorant, Siegen Kulübü yöneticileriyle görüştüğünü ise doğruladı.

Bir teknik adamın başka bir kulüpten teklif almasının normal olduğunu belirten Lorant, "Ben böyle bir trasfer görüşmesi için Almanya'ya uçmadım. Almanya'da Siegen takımı yöneticileri beni arayarak görüşmek istediklerini belirttiler. Ben de çok istiyorlarsa görüşebileceğimi söyledim. Geldiler ve 1 saat süren bir görüşme yaptık. Geldikleri gibi de geri döndüler. Bu görüşmede ne sözleşme feshetme, ne başka bir takıma veya o takıma imza atma gibi bir şey olmadı" dedi.

Lorant, Siegen takımının resmi internet sitesinde resmi imzayı attığı yönünde çıkan haberle ilgili olarak da haberlerin kendi iradesi dışında yazıldığını söyledi. Almanya'ya Siegen takımıyla pazarlığa oturmak amacıyla gitmediğini belirten Lorant, ailesini görmeye ve 14 yaşındaki oğlunun doğum gününe katılmak için gittiğini ifade etti. Lorant, şöyle devam etti:

''Ben buradayım ve Sivasspor'un hocası olarak görevimin başındayım. Benim sezon sonuna kadar sözleşmem var. Belki de bir dahaki sene için sözleşmem devam edebilir. Bunun aksini hiç düşünmedim. Şimdi benim için önemli olan her zaman olduğu gibi önümüzdeki iki maç. Çünkü ikinci yarıda 2 maç üst üste kaybetmek zaten bana yetti.''

Başkan Mecnun Odyakmaz ile de bu konuyla ilgili bir toplantı yaptıklarını belirten Lorant, takım ve kendi durumu hakkındaki gelişmeleri anlattığını söyledi. Lorant, yönetimden izin almadan başka bir takımla görüşmeyi kabul etmesinin etik olup olmadığının sorulması üzerine ise bütün bu yazılanlardan sonra ne olup bittiğini birinci ağızdan duymak için görüştüğünü kaydetti.

Son 10 maçtır kazanamayan Sivasspor'un ikinci yarıya iyi başlayamadığını da ifade eden Lorant, Futbol Federasyonu'na yüklendi. Konyaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle sahalarının kapatıldığını hatırlatan Lorant, "Futbolcu, taraftar ve teknik adamlarımızdan kaynaklanmayan bir nedenle sahamız kapatılıyor. Özel maçta kart gören Yasir'e ikinci yarının ilk 2 resmi maçında oynamama cezası veriliyor. Daha öncesinde yine kart nedeniyle Petkoviç'e 4 maç ceza veriliyor. Manisa maçında kendisine ana avrat küfreden taraftara eliyle 'susun' işareti yaptığı için Murat Duman'a 1 maç ceza veriliyor. Manisa'da maç öncesi ve içinde bize ağza alınmayacak şekilde küfürler edildi. İlk yarıda oynadığımız Kayseri maçında da taraftar aynı olayları çıkardı. Onların sahasını kapattılar mı? Federasyon ne yapıyor?" şeklinde sert çıktı.

Son olarak Lorant, Sivasspor'da panik edecek bir durumun olmadığını sözlerine ekledi.

Bu arada Sivasspor, pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çift idmanla sürdürüyor. Takım sabahki idmanı karla kaplı sahada gerçekleştirdi. Ülkesinin milli takımında bulunan Kalla da Sivas'a dönerek takımla birlikte çalışmalara başladı. Sabahki idmana olumsuz hava koşulları nedeniyle Sivas'a geç gelen Lorant katılamadı. Lorant, basın açıklamasının ardından akşamki idmanda bulundu.

x_burnley 15.02.2006 19:26

-->: LORANT`TAN İDDİALARA YALANLAMA

Tabi yalanlayacak çünkü lorant'ın gönlündeki yakım belli
Bunu kimse inkar edemez Lorant asla 1860 MÜNİH Takımından vazgeçmez
Ama herşey yalan bir şey gerçek ne 1860 münih nede siegen bizim SİVASSPORUMUZDAN asla ama asla büyük değil bizde yaşayacağı daha çok zafer var lorant'ın aklını başına almasına sevindim.

TracyMcGrady58 15.02.2006 19:41

bosuna iddialari yalanlamamis.adam kaliyo

agca58 16.02.2006 00:42

aman yine transfer haberleri gibi...ne oluyo kimse bilmiyo

yerliturkuaz 16.02.2006 10:11

ortada bir olay var ve bunu lorant kendi agziyla yalanlamis artik ileriye bakmaliyiz sivasin neler yapabilecegine bakmaliyiz bu arada lorantin sozlesmesi uc yil degilmiydi?

ReDYiGiDo 16.02.2006 11:32

[QUOTE=remix]lorANt gidecek diye ortaliği velveleye verenler nerde?[/QUOTE]

[B]Haklısın kardeş boşboşuna söylentiler çıktı ortalık karıştırıldı.. Moraller Bozuldu.. Ama en azından ders alınmış olunmalıdır..[/B]

NAUGHTYBOY58 16.02.2006 12:27

loranta yakışanda buydu zaten...

YatodaSin 16.02.2006 21:45

Herkes gitti diye davul zurna caldiydi ama Lorant gitmiyecem ve kimseynen görüsmedim demistide kimse inanmadiydi ben bile gitti sandim.
Adam sözünde durdu helal olsun

Hüseyin_58 16.02.2006 22:13

[QUOTE=YatodaSin]Herkes gitti diye davul zurna caldiydi ama Lorant gitmiyecem ve kimseynen görüsmedim demistide kimse inanmadiydi ben bile gitti sandim.
Adam sözünde durdu helal olsun[/QUOTE]

Madem öyle neden alman basininda heryerde Lorant Siegen ile anlasti yazdi? Bu haber radyo,televizyon,ve tüm gazetelerde yazdi.Yani sence bu haberler yalanmmiydi?Alman basini saglam bir kaynagi olmadan bir haber yayinlacak ha?

gercek58li 17.02.2006 02:32

[QUOTE=Hüsnü58]Madem öyle neden alman basininda heryerde Lorant Siegen ile anlasti yazdi? Bu haber radyo,televizyon,ve tüm gazetelerde yazdi.Yani sence bu haberler yalanmmiydi?Alman basini saglam bir kaynagi olmadan bir haber yayinlacak ha?[/QUOTE]

[COLOR="Blue"]Aynen dogru
Lorant, Sivassporun basinda kaldigi müddetce bastaci yapariz ama biz hicbirsey olmadan kafamiza göre yorum yapmiyoruz!
Lorant Almanyada Siegen takimiyla görüsme yapti.Belki anlasamadilar,belkide Sivasspor cephesinden gelen tepkiler nedeniyle vazgecmis olabilir?
Siegen takimindan aciklama yapildi ve Lorantin söz verdigi halde vazgectigi ve bunun iyi birsey olmadigi söyleniyor!..

Lorant insallah bütün bunlardan sonra daha azimli olur ve basarilar yakalariz...[/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:49.