![]() |
SPORDA KÜFÜRE SON!!!
[ATTACH]1387[/ATTACH]GARDAŞLARIM TÜRKİYE TURKCELL SÜPERLİGİNDE BİLDİĞİMİZ GİBİ BÜYÜK BİR KÜFÜR KONUSU VAR .BU İŞE ELBİRLİĞİYLE SON VERELİM BİZ SİVASSPOR TARAFTARI OLARAK KENDİ SAHAMIZDA VEYA DEPLASMANDA KÜFÜRE SON...
_________________________ SPORDA KÜFÜRE SON |
-->: SPORDA KÜFÜRE SON!!!
evet abi küfüre son verelim.gerci sivasspor taraftari cok centilmen taraftar cok nadir görülmüstür sivas da küfürlerin duyulmasi.bizim taraftar centilmen taraftar.küfüre son verelim
|
ABİ BİZ ZATEN KÜFÜRCÜ Bİ TARAFTAR DİİLİZ
|
Ben küfür etmeden duramam ki
illede küfür etmem gerekir.:D |
sadece küfüre degil, anlamsiz tartismalara, düsmaniklara da, yani spora yakismayan seylere de son verilsin!
|
SLM ARKADAŞLAR YAV GARDAŞLAR BU LİGDE BU HAKEMLER OLDUKCA YEŞİL SAHALARDA HER ZAMAN HER MAÇTA KÜFÜR OLUR
|
1 kufur bıze yakısmaz. 2 maclara bacılarımızda göturuyoruz onun ıcın hıc yakısmaz... 3 kufursuz basarılı spora herzaman eyvallah...Selametle ...
|
KARDEŞİM YALNIZ SPORDA DEĞİL YAŞAMIMIZDAN KÜFÜRÜ VE ŞİDDETİ ÇIKARMALIYIZ.KÜFÜRLE ŞİDDETLE BİRŞEYLER ELDE ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR.SADECE ORTAMI GERER VE HER İKİ TARAFI ÜZER.
|
[B][I][COLOR="Blue"]spora centırmenlıge ters dusecek hareketlerden uzak durmak lazım bu konuda tum takımın taraftarları sag duyulu olması lazım ama ben fazla bı ses getırecegıne ınanmıyorum eger o ınmsanda o alıskanlık olduysa azını bantlasan yıne eder [/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=x_burnley]Ben küfür etmeden duramam ki
illede küfür etmem gerekir.:D[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]UĞUR NE KADAR DÜŞÜNCELİ BİRİSİN...SEN FAZLA YAŞAMAZSIN BU AKILLA...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28. |