![]() |
İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN GARDASLARR
ınsallah unıyıgıdoların ıstanbul ayagını kurmayı planlıyoruz kardaslarrr...ben kendı okulumda calısmalara baslıyacagım ...ıstanbulda okuyan kardaslar veya sıvasspor a gonul vermıs desteklerını esırgemeyecek kardaslar varsa buyursub buraya yazsıın sonrada ırtıbata gecelım ınsallahhh ...bu olayı en kısa zamanda sonuca baglayalım ınsallah kı ustumuze dusen gorevler varken bos oturmayalımm ...maddı manevı elımızden geldıgınce destegımızı esırgemeyelımm ... beklııyorum kardaslarrrr !!!!!
|
-->: İSTANBULDAN ÜNİYİGİDOLARA KATILMAK İSTEYEN KARDASLARR
[B][I]ınsallah ıstanbuldakı unıverstelı arkadaslarda boylesıne guzel bı organızasyonda bulunursa bizde destek cıkarız [/I][/B]
|
[QUOTE=sinan58_34][B][I]ınsallah ıstanbuldakı unıverstelı arkadaslarda boylesıne guzel bı organızasyonda bulunursa bizde destek cıkarız [/I][/B][/QUOTE]
[email]apolat1903@hotmail.com[/email] ırtıbat ıcın kardaslar en yakın zamanda bu ıs olacak ınsallahh.... |
[QUOTE=apolat]ınsallah unıyıgıdoların ıstanbul ayagını kurmayı planlıyoruz kardaslarrr...ben kendı okulumda calısmalara baslıyacagım ...ıstanbulda okuyan kardaslar veya sıvasspor a gonul vermıs desteklerını esırgemeyecek kardaslar varsa buyursub buraya yazsıın sonrada ırtıbata gecelım ınsallahhh ...bu olayı en kısa zamanda sonuca baglayalım ınsallah kı ustumuze dusen gorevler varken bos oturmayalımm ...maddı manevı elımızden geldıgınce destegımızı esırgemeyelımm ... beklııyorum kardaslarrrr !!!!![/QUOTE]
kardes basarılar İnşallah kurarsın |
inşallah başarılı olursun gardaş...
|
inşallah başarılı olursun gardaş...
fırsat olursa bende katılırım... |
gardas insallah olur...
kücük gruplar degilde büyük gruplar olusturunuz... slmlar özsivasli bugra... |
HAYIRLI OLSUN GARDAŞLARRRRRRRRRRRRR
|
[QUOTE=özsivasli1903]gardas insallah olur...
kücük gruplar degilde büyük gruplar olusturunuz... slmlar özsivasli bugra...[/QUOTE] kardas kucuk bı grup la baslamak buyumeyecegız demek degıll ...kardeslerımmız sanal taraftar olmaktansa elinden gelenleri yapmaya calıssınlar yeter..BİZ OYLE YAPIYORUZ ...ELLERIMIZ KUCUK AMA EL ELE TUTUSTUKCA BUYUR BELKI KIM BILIR .... |
[QUOTE=NAUGHTYBOY58]inşallah başarılı olursun gardaş...
fırsat olursa bende katılırım...[/QUOTE] kardas eger ıstanbuldaysan fırsatını bulmaya calıs.... SIVAS ICIN...sayımız ın artması lazım .... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:10. |