![]() |
Sizce Trabzonspor - Sivasspor maçın yıldızı kimdi?
Sizce Trabzonspor - Sivasspor maçın yıldızı kimdi?
Lütfen oyunuzu kullanın, ve yorumlarınızı bekliyoruz. |
-->: Sizce Trabzonspor - Sivasspor maçın yıldızı kimdi?
bence takimin hepsi iyi oynadi ama hakki hic hata yapmadi yani gemisini kurtaran kaptan oldu
|
[COLOR="Black"][B]Genelde takım çok iyiydi özellikle defansta Hakkı,Hayrettin,Kalla çok sağlam durdular öyleki Hayrettin Yattaraya top oynatmadı,ilerde Balili çok istekli oynadı ah birde golünü atsaydı neyse sağlık olsun!
Değerlendirme yapmak güçtü ama ben Hakkı dedim.[/B][/COLOR] |
ASLINDA COGU İYİYDİ YANLIZ KALLA YI VE HAKKIYI AYIRMAK LAZIM.ANDERSON OYNSA 3 PUAN KESİNDİ,AH GECEN HAFTA O SON DAKİKADA SARI GÖRMESE İDİ ŞİMDİ 3 PUANI KUTLUYORDUK.EDSON NİYE OYNAMADI BİLEN VARMI?
|
yattara ya adım attırmayan HAYRETTİN di tabiiki. işte bu kadar kolay yattara oynayamadımı fatih tekkede olmadımı trabzon yok demekki
|
[QUOTE=BROTHERS58]ASLINDA COGU İYİYDİ YANLIZ KALLA YI VE HAKKIYI AYIRMAK LAZIM.ANDERSON OYNSA 3 PUAN KESİNDİ,AH GECEN HAFTA O SON DAKİKADA SARI GÖRMESE İDİ ŞİMDİ 3 PUANI KUTLUYORDUK.EDSON NİYE OYNAMADI BİLEN VARMI?[/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Bildiğimiz kadarıyla aleni bir sebebi yok Sayın Lorant maç kadrosuna almadı diye biliyoruz o kadar. [/B][/COLOR] |
Takımımız genelde çok başarılıydı. Hakkı, Kalla, Hayrettin ve Balili harikaydı.
|
Trabzonspor - Sivasspor maçın yıldızı kimdi?
Genel olarak takım'da çok sivrilen olmamış. Hepsi iyi mücadele etmişler. Özellikle defans'ımızı bu maçta çok beğendim.
Gol atmayı düşünmediğimiz için forvet hakkında yorum yapmayacağım :) Ben oyumu Kalla'dan yana kullandım... Kalla Türkcell süper ligini'ni sallamaya devam ediyor... |
Bence de KALLA en iyi idi. Tabii bu arada Hakkı ve Hayrettin'i de unutmamak lazım..
|
Süper Lig'de en iyi takım oyunu oynayan takımlardan birisi biziz. Genel olarak takım çok iyi idi ama benim favorim BALİLİ..... çok iyi oynadı.
Trabzon defansına ve kalesine zor anlar yaşattı. Emin olun Anderson olsaydı pu pozisyonlardan hiçbirine kolay kolay giremezdik. Umarım Lorant bunu görmüştür ve Balili'yi buna göre değerlendirir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |