![]() |
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Sivasspor takım kaptanı Hakkı, Sivas-sporlu taraftarlardan destek istedi.
Son haftalarda yaşadıkları düşüşün Trabzon maçıyla birlikte son bulduğunu söyleyen Hakkı, “Trabzon maçında altın değerinde bir puan aldık. Galibiyeti kaçırsak bile buradan alınan bir puan bizim için çok önemliydi bunuda aldık. Üst üste yaptığımız iki zor maçtan da puan aldık. Artık yaşadığımız düşüşün son bulduğuna inanıyoruz. Bu hafta galibiyet özlemimize son vermek istiyoruz. Bunun içinde taraftarlarımızın desteğine büy-ük ihtiyacımız var. Kayseri Erciyesspor maçını kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçta tribünleri tıka basa görmek istiyoruz. Bizi en iyi şekilde destekliyerek galibiyet almamız için bize yardımcı olmalarını bekliyoruz. Çünkü onların desteği önemli.” Hakikat |
-->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Desteğimiz her zaman sivasspor için.. stadı tıka basa dolduracaz, zaten havada güzel olacak.. maçtan 3 puan ile ayrılacağımıza inanıyorum..
Sivasspor.com1 |
KEŞKE SİVASTA OLABİLSEM...
GERÇEKTEN DESTEKLEMEMİZ LAZIM... BURDAN YÖNETİME SESLENİYORUM LÜTFEN BİLETLERİ DÜŞÜK FİYATTAN SATALIM... TARAFTAR BU MAÇTA BÜYÜKLÜĞÜNÜ İSPATLAMALI... |
yeterki sen iste kaptan, senden bi frikik golü isteriz.insallah bu macta hasretimize son verecez
|
Malesef uzun bir süre [url]www.sivasspor.com[/url] adresinden uzak kaldım. Bu uzak kaldığım süre zarfında da malesef ki Sivasspor'umuz bir galibiyet alamadı. Şimdi internete tekrar kavuştum ve siteye ve foruma bir dönüş yaptım. Umarım benim dönüşümle birlikte Sivasspor'umuz da eski günlerine dönüş yapar. Hakkı'ya da sonuna kadar destek veriyoruz. Her zaman arkasındayız!!!
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]İNş. Kayseri maçında gereken destek verilir.!!!![/FONT][/B]
|
siz yeterki hep boyle oynayin taraftar herzaman yaninizda olacaktir
|
Her maçda galibiyet için çıkıyoruz ama uzun zamandır alamıyoruz galibiyet, umutla ümitle sivasspor yenmesini bekliyoruz. bende ordayım :)
|
İNŞALLAH ERCİYES MAÇINDA GRUP GARDAŞLAR OLARAK YERİMİZİ ALIP TAKIMIMIZA DESTEK VERECEĞİZ.TÜM ŞEHİR BU MAÇI ÖNEMSEMELİ BENCE.KAPTANINDA DEDİĞİ GİBİ TRABZON MAÇININ KISIR DÖNEMDEN ÇIKIŞIMIZ OLMASI DİLEĞİYLE.....!!!!
|
Bence taraftarımızın şimdiye kadarki maçlarda beklenen ilgiyi göstermemelerinin nedeni takımımızı gönüllerinden geçen yerde görmek istemeleri olabilir. Son iki haftadır aldığımız başarılar taraftarı olumlu yönde etkiledi. Bu hafta Stadyumda yer bulamazsak şaşırmayalım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:20. |