SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GOLLE DÖNECEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6473)

SivasSpor.Com 01.03.2006 21:04

GOLLE DÖNECEK

Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson, Kayseri Erciyesspor maçında fileleri havalandıracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü futbolcu, Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Cezası nedeniyle bir hafta dinlenme fırsatı bulan Anderson, aynı zamanda yurt dışında hafif sakatlığı olduğu için tedavi görmüştü.

Hafta başında yapılan idmanlarda ilimize dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Anderson, formasını çok özlediğini belirtirken, “Takımımdan bir hafta uzak kaldım. Ama bu bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdim. Hafif sakatlığım vardı. Bunu tedavi ettirdim ve dinlendim. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile yeniden gollerime devam etmek istiyorum. Kayseri maçına çok iyi hazırlanıyorum. Bu karşılaşmada gol atacağım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Formamı ve Yiğidoları çok özledim “dedi

Hakikat

Etem-Murat 01.03.2006 21:10

-->: GOLLE DÖNECEK

“ Yeterince puan kaybettik. Artık puan kaybı yoktur. Bizim hedefimiz ilk sekiz içerisinde yer almak. Bununla birlikte ilk beş şansımız da devam ediyor. Biz şansımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Bunun içinde Kayseri Erciyesspor maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın önünde çok önemli bir sınav vereceğiz. Çünkü 12 hafta gibi uzun bir süre galibiyet alamadık. Bu maçta taraftarlarımızın tribünleri ful dolduracaktır. Bizde onların önünde galibiyet almayı istiyoruz. Son galibiyetimizi taraftarlarımızın karşısında aldık, bu maçta yine onların önünde galibiyet özlemimize son vermek istiyoruz. Kayseri maçında seyirciler olarak 12 ci adam görevini yerine getirelim

TracyMcGrady58 01.03.2006 21:23

insallah son haftalarda atamadigi gollerinin acisini erciyesten cikaracah

YatodaSin 01.03.2006 22:07

Anderson son haftalarda kötü oynadi ama insallah erciyese gol atip eski anderson olacah.Adam tek basina galiyo coh yoruluyo top geldimmide yorgunlugundan bisey yapamiyo lorant ikili forvete gecmeliki andersson gol ata

erhan5834 01.03.2006 22:56

[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson, Kayseri Erciyesspor maçında fileleri havalandıracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü futbolcu, Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Cezası nedeniyle bir hafta dinlenme fırsatı bulan Anderson, aynı zamanda yurt dışında hafif sakatlığı olduğu için tedavi görmüştü.

Hafta başında yapılan idmanlarda ilimize dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Anderson, formasını çok özlediğini belirtirken, “Takımımdan bir hafta uzak kaldım. Ama bu bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdim. Hafif sakatlığım vardı. Bunu tedavi ettirdim ve dinlendim. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile yeniden gollerime devam etmek istiyorum. Kayseri maçına çok iyi hazırlanıyorum. Bu karşılaşmada gol atacağım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Formamı ve Yiğidoları çok özledim “dedi

Hakikat[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]inşallah golle döner uzun zamandır suskun kaldı goş orucunu inşallah erciyes karşısında bozar başarılar...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

1967_DERNEK_10UR 01.03.2006 23:00

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ARTIK GOL ATSA İYİ OLACAK...UZUN ZAMANDIR GOL SIKINTISI ÇEKİYOR PATLAMA BEKLİYORUZ..GOL ATSIN Kİ FORMA ALACAZ DAHA..:D[/FONT][/CENTER][/I][/B]

YatodaSin 01.03.2006 23:04

Bu is söz vermekle olmuyo :D atacan abi.Andersonda kötü oyuncu degil atar insallah

sivaslihakan 01.03.2006 23:11

her hafta ayni sözler ama ne yazikki kac haftadir fileleri ve taraftari havalandiramiyor bu forvetler cözüm nasil bulunacak acaba

1967_DERNEK_MUSTAFA 01.03.2006 23:13

[COLOR="Blue"]hep öyle diyor ama hiç tık yok inşallah şeytanın bacağını erciyes maçında kırar[/COLOR] andi gollllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllll golllllllllllllllllllllllll

RaP_BoY 01.03.2006 23:24

WALLA KAYSERİYİ YENELİM DE İSTERSE PETKOWİÇ ATSIN GOLÜ :=)))

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:45.