![]() |
KENDİNİ TANIMLA,SENİ TANIYALIM...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"]ARTIK KISA CÜMLELER KURUYORUM...
Sizi bilmem ama ben karar verdim su gibi duru olup hep akmaya Başka sular tanıyıp çoğalmaya dalgalanmaya taşmaya Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Yalnız mıyım insanlar içinde arkadaşlarım aşklarım içinde Yara aldım bundan iki yıl önce Hiç susmadım şarkı söyledim günlerce Artık kısa cümleler kuruyorum Sevdiklerim sevmediklerim yanımda Kabullendim her şeyi olduğu gibi yola çıktım yarınlara Son günlerde çok düşünür oldum Zor zamanları çabuk atlatır oldum Bakıyorum aynaya her gece içim rahat biraz yorgunum sadece Hayatıma giren herkese yaşanmış her şeye [COLOR="Black"]Teşekkürler büyüyorum sizinle [/COLOR] Söz-Müzik: Şebnem Ferah [/COLOR]***************************** [COLOR="DeepSkyBlue"]KISA VE ÖZ CÜMLELERLE KENDİNİ TARİF ET SENİ SENDEN TANIYALIM...[/COLOR] [COLOR="Blue"]ilk ben başlayayım :) tutamayacagım sözler vermem adımlarımda 'kim ne der' diye düşünmem basit kişilerle polemige girmem dünyada kimse üzülsün istemem bazı şeyleri asla affedemem geçmişine takılıp dert etmem yaşanmışlıkları kolay silemem acıyı tanıdıgım için,kimseye çektirmem cesaretsizligi 'gurur'la örtmem yalan ve taktiklerle ugraşmayın,yemem! dostlarıma laf ettirmem tutkularım var, vazgeçemem! gidiosan eğer,çok özlesem bile artık dön demem we artk kimseye kolay kolay güvenemem bi daha güvenmedikçe sevemem agır geliosa bunlar, firar serbest, üstelemem.. bazn çok severim ama söylemem! sessizliğimden anlarmısın,bilemem[/COLOR] ***************************** [COLOR="DarkOrchid"]SIRA SİZDE.... :):):):)[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
-->: KENDİNİ TANIMLA,SENİ TANIYALIM...
Fatma sen kendini tanıtmamışsın destan yazmışsın :)
|
ne sırası :D:D:D..........
|
BU YAZIN İÇİN TESEKKURLER INSALLAH GERISI GELIR BASARILAR
|
[QUOTE=aciyurt]ne sırası :D:D:D..........[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]topiğin içeriğine uyacak şeyler yazın lütfen....[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
--- BENI SEVMEK YÜREK ISTER-----
|
UNUTMA,UNUTULANLAR UNUTANLARI ASLA UNUTMAZLAR!!!!!!!1
UNUTULMAKTAN NEFRET EDEN BİRİSİYİM |
sevdimi ölümüne severim..
yalan konuşmayı sevmem. kendimi hiç övmem. herkesin mutlu olmasını isterim vs.... |
[QUOTE=DJMuRaT]:D :D :D..............................................................[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]topraktan geldik betonlaşıp gidiyoruz..kanka.:D[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
İŞTE ÖYLE BİRİYİM.....................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:02. |