![]() |
Türkiye'de Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?
|
-->: Küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi?
[QUOTE=erem]Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?[/QUOTE]
İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!! |
[QUOTE=IsYaNKaR]İLGİNÇ BİR YAKLAŞIM.. FAKAT BENCE KUFURUN DERNEKLERLE ALAKSI YOK. ZATEN TOPLU KUFUR FALANDA EDİLMİYOR.. !! SADECE BİREYSEL KUFURLER VAR İNŞALLAH ONLARDA BİTECEK..!!![/QUOTE]
ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim |
[QUOTE=erem]Stadlarda küfürlü tezahürat yapılmasında taraftar dernekleri etkilimi? Dernekler istese stadlarda küfür biter mi?[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]biz bir yasal derneğiz küfürle bizim ne alakamız var bu sorun hiç olmamış bir yasal dernek nasıl küfür ettire bilirki biz elimizden geldiği kadar küfürü kaldırmak istiyoruz[/COLOR] |
[QUOTE=erem]ben sadece sivasspor için değil genel olarak küfürden bahsettim[/QUOTE]
KARDEŞİM GENEL OLARAK BAHSEDİYORSUNDA..SİVASSPRUNDA TARAFTAR DERNEKLERİ VAR VE SİVASSPOR MAÇLARINDA DA KUFURLER OLUYO.DEMEKKİ SİVASSPORLA ALAKALIYMIŞ.!!!;) |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez...[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]güzel bi konuya değindinde ne yapabiliriz dernekler olarak milletin ağzı torba değilki büzesin karar alsan dahi çıkıp aradan bağıranı nasıl engelliycen dernekler her taraftarın başına bi adam dikemez oraya her tipten taraftar geliyo bence engelenemez...[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
SEN KONUYU YANLIS ANLADIN..ARKADAS MAÇLARDA KUFURU TARAFTAR DERNEKLERİMİ TEŞVİK EDİYO DİYE SORU.!!! ASLINDA ANLAMSIZ BİR SORU..!! NE İÇİN SORMUSSA :confused: |
HERKES BİZİM GİBİ DUYARLI OLSA RESMİYET ÇOK ÖNEMLİ ONA GÖRE TAVIR ALIYORUZ..
|
[QUOTE=1967_DERNEK_10UR][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]STADYUM KÜLTÜRÜ ALMADIĞIN BELLİ..VE SİVASTA Kİ MAÇLARA GİTMEDİĞİNDE ORTADA...HİÇ BİR TARAFTAR DERNEĞİ TAKIMININ ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZ..HELE Kİ KÜFÜR TOPLUMUMUZUN EN BÜYÜK SORUNU KİMSEYE KÜFÜR EDİN DEMİYORUZ.EDENEDE ZATEN ENGEL OLUYORUZ..SİVASTA Kİ MAÇLAR DA BİREYSEL KÜFÜRLER OLUYOR TOPLU HALDE KÜFÜR OLMASI SÖZ KONUSU DEĞİL.MARATON TRİBÜN BİZİM OLDUĞUMUZ YERDİR .AKSİ BİR HAREKET BİZE FATURA EDİLİYOR..ONUN İÇİN HERKESİN DİKKATLİ OLMASI LAZIM...BİZ BİR RESMİ DERNEĞİ TEMSİL EDİYORUZ.DERNEK BAŞKANIMIZ YALÇIN ABI OLSUN YÖNETİCİLERİMİZ MUSTAFA ABI ,İSAK ABI VE NAİL ABI OLSUN MAÇ SIRASINDA DEVAMLI TRİBÜNLERİ TAKİP EDEREK KONTROL DIŞINA ÇIKMALARINI ENGELLİYORLAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
Ben Sivasspor taraftarının toplu halde küfretmediğinden eminim. Son 4yıldır İzmirde yaşıyorum. Öncesinde Sivastaydım ve maçları kaçırmazdım. Yukarıda da açıkladığım gibi konuyu genel olarak ele aldım. Siz sivaslı hemşehrilerimle bu konuya genel bir bakış yapmak istedim. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33. |