![]() |
LİSELİLER HADİ ERCİYES MACINA
[B]SİTEMİZDEKİ LİSELİ ARKADASLAR...
HAYDİ SİVASSPORU DESTEKLEMEYE... SAAT 11:00 DA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNDE BULUŞUYORUZ ADRES: SELÇUK İŞ HANI KAT 4 (NİMET LOKANTASI YANI) TEL:221 19 67[/B] |
-->: LİSELİLER HADİ ERCİYES MACINA
keşke sivasta olsamda bende gelsem yaw tüh gönlüm sizinle
|
[B] arkadaslar güzel bir organizazyon yapıp bu macta 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğini örnek bir şekilde temsil edeceğiz...[/B]
|
[QUOTE=LiS67_Uğur][B]SİTEMİZDEKİ LİSELİ ARKADASLAR...
HAYDİ SİVASSPORU DESTEKLEMEYE... SAAT 11:00 DA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNDE BULUŞUYORUZ ADRES: SELÇUK İŞ HANI KAT 4 (NİMET LOKANTASI YANI) TEL:221 19 67[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]gardaş inşallah geçen defaki gibi organizasyonunuz başarılı olur sizin gibi gençlere ihtiyacımız var başarılarınızın devamı dileğiyle....[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
inşallah erciyes maçını alıp yolumuza devam edeceğiz
|
bu maçta en çok bize iş düşeceğine inanıyorum ve sizin de bana katıldığınızı düşünüyorum
|
KAÇ KİŞİ WAR LİS67 BÜNYESİNDE
|
LİSELİ GARDAŞLARIMA SAYGI VE SEVGİLER. ÇABALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER .
HERZAMAN SİZLERİNDE YANINDAYIZ GARDAŞLAR. TARAFTAR OLARAK BİZLER BİR BÜTÜNÜZ... |
[QUOTE=LiS67_Oğuz]bu maçta en çok bize iş düşeceğine inanıyorum ve sizin de bana katıldığınızı düşünüyorum[/QUOTE]
Genclerden zaten destek gelmeli gardas gelecekte sivasimiz size ait |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU MAÇTA BİZİM DERNEĞİMİZİN EN GENÇ TABANI OLAN LİS67(LİSELİ YİĞİDOLAR)'A BAŞARILAR..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |