![]() |
AKILLI VE SABIRLI OYNADIK
Kayseri Erciyespor'u sahasında yenen Sivasspor'da, teknik direktör Werner Lorant, bu maçta akıllı ve sabırlı oynadıklarını söyledi.
Lorant, Kayseri Erciyespor karşısında çok iyi bir oyun sergilediklerini, deplasmanda çok başarılı olan rakiplerinin bu özelliğine göre oynadıklarını ifade ederek, ''Ancak, duran toplarda hava hakimiyetlerinin olmadığını da biliyorduk. Golü de zaten o şekilde bulduk'' dedi. Golü bulduktan sonra oyunun lehlerine döndüğünü anlatan Lorant, ''Savunmamız son 3 haftadan beri çok disiplinli oynamaya başladı. Bu maçta gol yollarında da etkili olmayı başardık. Daha farklı olabilirdi, ama 3-0 oldu. Sonuçtan memnunum'' diye konuştu. Stadın atmosferinin de çok iyi olduğunu belirten Lorant, taraftarlarının kendilerini en iyi şekilde desteklediğini söyledi. Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Mustafa Uğur ise böyle bir mağlubiyeti beklemedikleri kaydederek, ''Karşımızda bizden çok daha fazla galibiyeti isteyen bir takım vardı. Sonuçta hak eden ve çok isteyen kazandı'' diye konuştu. Yeniülke |
-->: AKILLI VE SABIRLI OYNADIK
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEKTEN BU GÜN SİVASSPOR2A YAKIŞAN BİR OYUN VARDI..İNŞALLAH HER HAFTA BÖYLE OYNAYACAZ...İZLEMEYENLER BU MAÇI MUTLAKA İZLESİN...[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[B][I]sivas kendıne yakısan galıbıyetı aldı lorant son haftalarda cok dısıplınlı oyun cıkardı ortaya ve sabırının mukafatını bu hafta galıbıyetle aldı ınsallah bu basarı lıg sonuna kadar devam eder [/I][/B]
|
hasret bitti sonunda... inşallah böyle devam ederiz..
|
Lorant'ı ve tüm oyuncularımızı seyircilerimizi tebrik ediyorum hepimizin bu galibyete ihtiyacı vardı. devamı gelir insallah
|
DAHADA FARKLI OLABILIRDI AMA 3 GOLDE GÜZEL INSALLAH DEVAMI GELIR![FONT="Arial Black"][/FONT]
|
Iste tarftar iste sampiyon.Bu taraftar oldugu siraca Sivasimizin sirti yere gelmez.
Taraftardan allah razi olsun radyodan dinledim icim gitti.Keskem bende orda olsaydim |
-->: HEP BÖYLE OYNARSINIZ İNŞALLAH..
İzmir-Buca' da maçı radyodan dinledim ,heyecan ve sevinçten ne yapacağımı bilemedim inşallah bu oyunun ve galibiyetlerin devamı gelir..sivas ve sivas halkı bu güzelliklere layıktır.. ileride çoğalınca gol yolları açılıyor.. demekki defans ve ofans kurgusunu rakibe göre değerlendirecek Lorant Başarılarının devamı dileği ile TÜM FUTBOLCULARIMIZI CANDAN KUTLUYORUM...
|
[B][FONT="Fixedsys"]tebrikler yigidolarima...
süper oynayip cok güzel bir galibiyet aldik... artik bi seri yakalamamiz gerek... [I][U]slmlar özsivasli bugra[/U][/I]...[/FONT][/B] Sivasspor.com1 |
INS... BÖYLE DEVAM EDERIZ AMA DENIZLIYIDE YENMEMIZ LAZIM INS.. KAZANACAGIZ....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:46. |