![]() |
17 HAFTA HAKEMLERİ AÇIKLANDI
16 Aralık Cuma:
Kayserispor-Galatasaray: Yunus Yıldırım, Serkan Akarca, Turan Ökke. 17 Aralık Cumartesi: Ankaragücü-Sivasspor: Mehmet Fatih Gökçe, Cemal Gemici, Serkan Akal. Fenerbahçe-Denizlispor: Oktay Demiray, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy. Malatyaspor-Gaziantepspor: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Ali Saygın Öğel. 18 Aralık Pazar: Diyarbakırspor-Samsunspor: Selçuk Dereli, Ufuk Şepik, M. Cem Hanoğlu. Beşiktaş-Trabzonspor: Serdar Tatlı, Selçuk Kaya, Serdar Akçer. Çaykur Rizespor-Gençlerbirliği: Cüneyt Çakır, Aleks Taşçıoğlu, Timur Direkler. Konyaspor-Vestel Manisaspor: Hakan Sivriservi, İsmail Şencan, Serhan Malkoç. Ankaraspor-Kayseri Erciyesspor: İsmet Arzuman, Hakan Atilla Gökbilgin, Ferudun Kara. |
[B]genç bir hakem hadi hayırlısı...[/B]
|
Tanimiyorum ins. iyi yönetir...
|
[QUOTE=gercek58li]Tanimiyorum ins. iyi yönetir...[/QUOTE]
galatasaray beşiktaş maçının 4. hakemiydi geçen hafta :) |
bende tanımıyorum inşallah iyi yönetir
nedense bizim maçı yönetenler hep haftanın kötü hakemleri arasında yer alıyorlar inşallah bu hafta değişir |
İNŞALLAH GÜZEL HAKEMDİR MAÇI GÜZEL YÖNETİR
|
insallah maci iyi yönetir hayirlisi
|
maci hakkiyla yoneteceginden eminim yada emin olmak istiyorum diyelim
|
walla ben bu hakemi tanımıom....umarım iyidir..
|
selam
Mehmet Fatih Gökçe bu hakem bizim diyarbakır maçını yöneten ve malatya maçında 4. hakemlik yaptı benim güvenim sonsuz iyi bir maç yöneticeğinden şüphem yok tek dileğim sivassporumuzun o gün iyi bir perfonmans göstermesidir
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23. |