SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BAŞBAKAN'DAN SİVAS'A MESAJ...!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=659)

SONMEZ 19.04.2005 14:04

[b]ARKADAŞLAR;

16 NİSAN C.TESİ AKŞAMI SAAT 20:00'DE
İSTANBUL PRİNCESS OTEL DE SUŞEHRİ'LİLER
GECESİ VARDI.

SN. BAŞBAKAN, SİVASLI MİLLETVEKİLLERİ,
BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ, CERRAH BABA, ÜST DÜZEY BÜROKRATLARIMIZ VE ÇOK SAYIDA HEMŞEHRİLERİMİZ
KATILMIŞLARDI.

BİZ DE: ÇEVİK, BEN, GAKGO58 VE EMİN58 BİRLİKTE GECEYE
KATILDIK.
(ÇEVİK SELAMİ ŞAHİN'İN NOSTALJİ PARÇALARINI
DİNLERKEN KENDİNDEN GEÇMİŞTİ :lol: )

PROGRAMDA SN. BAŞBAKAN'DAN SUŞEHRİ'NİN İL OLMASI TALEP
EDİLMİŞ OLMALI Kİ; SN. BAŞBAKAN ŞU AÇIKLAMADA BULUNDU:

''ŞARTLAR UYGUN OLMADIKÇA BOL KESEDEN İL DAĞITIM DÖNEMİ
ESKİDE KALMIŞTIR. YAPTIM - OLDU... VERDİM - GİTTİ... MANTIĞI
BİTMİŞTİR... SİZLER NASIL Kİ ELELE, GÖNÜL GÖNÜLE, OMUZ OMUZA
VERİP [size=6][color=red]SİVASSPOR'U [/color][/size]SÜPER LİGE ÇIKARIYORSUNUZ; SİVAS'LI
İŞADAMLARI, YATIRIMCI, GİRİŞİMCİ... SİVAS'LILAR, HALK OMUZ OMUZA VERMELİSİNİZ VE SİVAS İLİNİ SANAYİ, BİLİM, TEKNOLOJİ,
İSTİHDAM, ALANLARINDA DA SÜPER İLLERİN ARASINA KATMALISINIZ''

AYRICA KOYULHİSAR'DAKİ HEYELAN OLAYINDAN DOLAYI DA TÜM SİVAS'LILARA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER.

SN. BAŞBAKANIMIZA, SİVAS'IMIZA VE SİVASSPOR'UMUZA OLAN
İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ. [/b]

EMİNÇOLAK 19.04.2005 14:14

[size=6][b]SÖNMEZ ABİ BAŞBAKAN HAKLI SADE İSTANBULDA BİRSÜRÜ SİVASLI İŞ ADAMI VAR AMA SİVASA YATIRIM YAPAN YOK DENECEK KADAR AZ BÜYÜK İŞ ADAMLARI YATIRIM YAPSA SİVAS DAHAÇOK KALKINIR BUDA BİZİ GURURLANDIRIR[/b][/size]

kral58 19.04.2005 14:33

doğru söylüyo aslındı ilçeyi il yapmak zordur

sVs 19.04.2005 14:50

Hayır bir türlü anlam veremiyorum senin etin ne sütün ne kalkıp il olma isteğinde bulunuyorsun senden binlerce yüzbinlerce büyük gelişmiş ilçeler onları yapmıyorlar da sana ne oluyor hala anlam veremiyorum birde pazarlık yapıyorlar ya il oluruz yada sivas agelen bütün yatırımlar suşehrine yapılır ne alaka kardeşim

HakkıTİMUÇİN 19.04.2005 15:12

[size=6]Sönmez Gardas ;

İyiki Cevik in başbakanı öpecem diye boynuna atlamak istemesinden sonra korumalardan dayak yediğini yazmamışsın.. Yoksa ayıp olurdu cevik gardaşımıza

:D :D :D :D [/size]

kadir20 19.04.2005 15:46

vaybee hic haberimiz olmadi haa

5841 19.04.2005 17:43

gardaşlar bu arimcılık nıye,SİVASli olmak arıcalık,gururdur,şerefdir,ben bunuböyle bilırim.genelde buyukşehırdeki sivaslılara soruldugunda ben gurunluyum ,suşehrinden ,kangallıyım veya diyer ilçelerımizi söyluyorar.SİVASlıyim demekten daha guzel olmazmı

BEN SİVASLIYİM GURUR DUYUYORUM

serhankaburcuk 19.04.2005 17:46

[size=4][b][i]Başbakanımıza selamlarımızı ve sevgilerimizi yolluyoruz Sayın Başbakanım seni seviyoruz...[/i][/b][/size]

BROTHERS58 19.04.2005 21:54

BAŞBAKANDAN SİVASA VERDİĞİ DESTEK İÇİN MEMNUNUZ UMARIM DEVAM EDER.ÇÜNKÜ YILLARCA SİYASET BİZE GÜLMEDİ!

türkçerap_yakup 19.04.2005 22:07

şahsen kendisini sevmesemde sivasa verdiği destekler için saolsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:43.