![]() |
25.Haftanın hakemleri açıklandı
Turkcell Süper Ligi'nde 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Denizlispor - Sivasspor: maçında Hakan Sivriservi düdük çalacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 25. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle: 10 Mart Cuma: 20.00 Kayseri Erciyesspor - Vestel Manisaspor: Hüseyin Göçek 11 Mart Cumartesi: 16.00 Gençlerbirliği - Gaziantepspor: Kuddusi Müftüoğlu 16.00 Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü: Yunus Yıldırım 19.00 Fenerbahçe - Konyaspor: Vedat Yüksel 12 Mart Pazar: [B]14.00 Denizlispor - Sivasspor: Hakan Sivriservi [/B] 14.00 Ankaraspor A.Ş. - Kayserispor: Serdar Tatlı 14.00 Diyarbakırspor - Malatyaspor: Cem Papila 16.00 Samsunspor - Beşiktaş A.Ş.: Oktay Demiray 19.00 Trabzonspor A.Ş. - Galatasaray: Bülent Demirlek |
-->: 25.Haftanın hakemleri açıklandı
[COLOR="DarkRed"][B]Evett arkadaşlar 24 hafta yaptığım istatistik doğru çıktı beni yanıltmadı...[/B][/COLOR]
[IMG]http://superglam.sitemynet.com/tolga.jpg[/IMG] [COLOR="darkred"][B]Bu haftaya gelince Denizlispor-Sivasspor karşılaşmasının hakemi Hakan Sirviselvi.. Yaptığım istatistik aşağıda umarım kazanan taraf biz oluruz..[/B][/COLOR] [IMG]http://superglam.sitemynet.com/sirviselvi.jpg[/IMG] Sivasspor.com1 |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]YÖNETTİĞİ GENÇLER MAÇINI İZLEDİM..İYİ BİR MAÇ YÖNETTİ İNŞALLAH DEVAM ETTİRECEK PERFORMANSINI.[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=superglam][COLOR="DarkRed"][B]Evett arkadaşlar 24 hafta yaptığım istatistik doğru çıktı beni yanıltmadı...[/B][/COLOR]
[IMG]http://superglam.sitemynet.com/tolga.jpg[/IMG] [COLOR="darkred"][B]Bu haftaya gelince Denizlispor-Sivasspor karşılaşmasının hakemi Hakan Sirviselvi.. Yaptığım istatistik aşağıda umarım kazanan taraf biz oluruz..[/B][/COLOR] [IMG]http://superglam.sitemynet.com/sirviselvi.jpg[/IMG] Sivasspor.com1[/QUOTE] Gencleri 1-0 biz yenmistik.sivasimiz icin hayirli olsun.insallah hatasiz mac yönetir |
[QUOTE=ElbeyLi58]Turkcell Süper Ligi'nde 25. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Denizlispor - Sivasspor: maçında Hakan Sivriservi düdük çalacak.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, 25. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle: 10 Mart Cuma: 20.00 Kayseri Erciyesspor - Vestel Manisaspor: Hüseyin Göçek 11 Mart Cumartesi: 16.00 Gençlerbirliği - Gaziantepspor: Kuddusi Müftüoğlu 16.00 Çaykur Rizespor - MKE Ankaragücü: Yunus Yıldırım 19.00 Fenerbahçe - Konyaspor: Vedat Yüksel 12 Mart Pazar: [B]14.00 Denizlispor - Sivasspor: Hakan Sivriservi [/B] 14.00 Ankaraspor A.Ş. - Kayserispor: Serdar Tatlı 14.00 Diyarbakırspor - Malatyaspor: Cem Papila 16.00 Samsunspor - Beşiktaş A.Ş.: Oktay Demiray 19.00 Trabzonspor A.Ş. - Galatasaray: Bülent Demirlek[/QUOTE] [B][I][CENTER]hakan sivri selvi inşallah adaletli düdük çalar ne diyelim hayırlı olsun....[/CENTER][/I][/B] |
[B][I][U][/U][/I][/B] ARKADASLAR BU HAKEM BİZİ YAKMISTI 2.LİG TEYKEN BEN BU HAKEME GUVENMİYORUM BUTUN DUDUKLERİ ONLARIN LEHİNE CALACAK BEN BU MACA YENECEZ FALAN DİYEMEM FUTBOLCULARIMIZDA BİRAZ DİKKAT EDERSE HAKEMİDE YENERİZ [B][I][U][/U][/I][/B]
|
[QUOTE=67_DERNEK_SAKİN][B][I][U][/U][/I][/B] ARKADASLAR BU HAKEM BİZİ YAKMISTI 2.LİG TEYKEN BEN BU HAKEME GUVENMİYORUM BUTUN DUDUKLERİ ONLARIN LEHİNE CALACAK BEN BU MACA YENECEZ FALAN DİYEMEM FUTBOLCULARIMIZDA BİRAZ DİKKAT EDERSE HAKEMİDE YENERİZ [B][I][U][/U][/I][/B][/QUOTE]
gecmistekini unutalim önümüze bakalim.hakem zamaninda yakmis olabilir bizi insallah bu sefer adaletli ve hatasiz mac yönetir |
[QUOTE=67_DERNEK_SAKİN][B][I][U][/U][/I][/B] ARKADASLAR BU HAKEM BİZİ YAKMISTI 2.LİG TEYKEN BEN BU HAKEME GUVENMİYORUM BUTUN DUDUKLERİ ONLARIN LEHİNE CALACAK BEN BU MACA YENECEZ FALAN DİYEMEM FUTBOLCULARIMIZDA BİRAZ DİKKAT EDERSE HAKEMİDE YENERİZ [B][I][U][/U][/I][/B][/QUOTE]
Daha maç başlamadan böyle art niyetli davranmanın bir anlamı yok. Hakemleri rahat bırakalım arkadaşlar. |
Bence hakem iyi.! gençlerbirliği - sivasspor maçının da hakemiydi ve 1-0 yendik o maçı. pislik yapacak olsaydı o maçta da yapardı.. o yüzden içimizi ferah tutalım istatistiklere göre deplasman takımları galibiyete daha yakın gözüküyor. ev sahiplerine ev sahibi olduğu için pirim vermiyor demekki... İnşallah gençleri yendiğimiz gibi 1-0 alırız bu maçı.. denizlide yusuf çok iyi oynuyor onu tutmak lazım.. Sivasspor.com1 |
[QUOTE=mermerbey58]hakan sivriservi nasıl biri gardaşlar.puanı iyimi bu hakemin[/QUOTE]
kardeş Hakan Sirviselvi bu sezon toplam 5 maç yönetmiş ortalama hakem notu 7,9 .. idare eder.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:01. |