![]() |
ERTELENEN MAÇ PROGRAMI
Turkcell Süper Ligi'nde 27. ve kötü hava şartları nedeniyle ertelenen 19. hafta maçlarının programı belli oldu. Ligde 27. hafta ve ertelenen 19. hafta maçlarının programı şöyle:
27. Hafta: 24 Mart Cuma 20.00 Beşiktaş-Konyaspor 25 Mart Cumartesi 16.00 Diyarbakırspor-Sivasspor (Sycsz) 16.00 Gençlerbirliği-Vestel Manisaspor 19.00 Denizlispor-Galatasaray 26 Mart Pazar 14.30 Çaykur Rizespor-Gaziantepspor 14.30 Ankaraspor-Ankaragücü 14.30 Samsunspor-Kayserispor 16.00 K. Erciyesspor-Trabzonspor 19.00 Fenerbahçe-Malatyaspor 19. Hafta erteleme maçları 29 Mart Çarşamba 14.30 Gençlerbirliği-Ankaraspor 14.30 Vestel Manisaspor-Malatyaspor 14.30 Samsunspor-Çaykur Rizespor 14.30 Kayseri Erciyesspor-Kayserispor 14.30 Sivasspor-Gaziantepspor 16.30 Denizlispor-Beşiktaş 20.00 Galatasaray-Ankaragücü 30 Mart Perşembe 16.30 Trabzonspor-Konyaspor 20.00 Diyarbakırspor-Fenerbahçe (Sycsz) |
-->: ERTELENEN MAÇ PROGRAMI
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]ERTELEME MAÇIMIZDA RAKİP ANTEP KANIMCA 3 PUANI ZORLANMADAN ALIRIZ..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
GAZİANTEPTEN VE DIYARBAKIRDAN UCER OUAN ALMALIYIZ VE ALACAK GUCTEYIZ
|
erteleme maçında diyarbakırdan 1 puan alırız ama antep maçından hiç umudum yok
|
hiç korkma UMTçarşı Yenerizz hemde farklı
|
inşallah diyarbakırı indirecez.......................
|
valla b.bakır maçını almamız lazım..büyük ihtimallede antep maçınıda alırız ve güzel bi çkış yaklarız..
|
[B][I][CENTER]antepi erteleme maçında burda zorlanmadan geçeceğimizi tahmin ediyorum ama bu futbol tahminler bazen tutmaya biliyo ama 3 puan almamız gerek bunu cani gönülden istiyorum....[/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="Purple"][B]GENÇLER MAÇIYLA BİRLİKTE EN AZ 7 PUAN ALMAMIZ LAZIM
HER PUAN = PARA VALLA PARAYA İHTİYACIMIZ VAR.........[/B][/COLOR] |
[COLOR="Blue"]ertelenen maç bizim olurda inşallah moraller dahada yerine gelir[/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48. |