SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6733)

SivasSpor.Com 17.03.2006 15:45

HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A

Avrupa daki Yiğidolarımız, 9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı için Almanya dan Şükrü Saraçoğlu Stadı na uçmayı planlıyoruz. Avrupa dan Sivas a direkt uçuş imkanı olmadığından, takımımızın İstanbul da oynayacağı bu maçın biz Gurbetçi Yiğidolar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Takımınızı yanlız bırakmak istemiyorsak, Yiğidoların büyüklüğünü, gücünü göstermek istiyorsak, Şükrü Saraçoğlu nda buluşalımmı?

Haydi Gurbetçi Yiğidolar, bu konuda fikirlerinizi bekliyoruz.
Katılım sayısına göre organizasyon yapılacağından; İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımızın sitemize başvurularını bekliyoruz.

serdarsivas 17.03.2006 15:51

-->: AVRUPA DAKİ YİĞİDOLAR ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI NA BASKIN YAPMAYA NE DERSİNİZ?

ben almanyada deyilim ama düşünen çok guzel düşünmüş bence cok guzel olur tv lerede bunu duyurmak lazım bence haydi yiğidolar maça

juventus1994 17.03.2006 16:01

-->: Şükrü Saraçoğlu Stadında Buluşalımmı?

bence süper fikir italyada olanlar yani bende gelebilsem LÜTFEN BİDE İTL YA UÇAK...

kadir20 17.03.2006 16:09

cok güzel bence bi organize yapalim gitmek isteyenler hep beraber gidelim ayri ayri olmasin hep toplu olursa daha uygun olur kanisindayim

bugrakova 17.03.2006 16:12

[QUOTE=SivasSpor.Com]Avrupa daki Yiğidolarımız, 9 Nisanda oynanacak olan Fenerbahçe-Sivasspor maçı için Almanya dan Şükrü Saraçoğlu Stadı na uçmayı planlıyoruz. Avrupa dan Sivas a direkt uçuş imkanı olmadığından, takımımızın İstanbul da oynayacağı bu maçın biz Gurbetçi Yiğidolar için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Takımınızı yanlız bırakmak istemiyorsak, Yiğidoların büyüklüğünü, gücünü göstermek istiyorsak, Şükrü Saraçoğlu nda buluşalımmı?

Haydi Gurbetçi Yiğidolar, bu konuda fikirlerinizi bekliyoruz.
Katılım sayısına göre organizasyon yapılacağından; İlgilenen Gurbetçi Yiğidolarımızın sitemize başvurularını bekliyoruz.[/QUOTE]

gurbetçilerimiz sizleride maçlarda görmek istiyoruz

SivasLady 17.03.2006 16:26

:D KIM ISTEMEZ YAAAA
COK GÜZEL OLURDU
:rolleyes: BAVULUMU HAZIRLAMAYA BASLAYIM BEN :D
HAYIRLISI OLSUN

SivasLady 17.03.2006 17:08

[QUOTE=67_DERNEK_EREN]BACILIK GELİRKEN OSMAN AMCAYIDA GETİRMEYİ UNUTMA[/QUOTE]

eren osman amcam danimarkada ben ise almanyanin
tam güneyinde onunla aramda 1200 km var,
elimden gelse tabiki getiririm ama elde degil
hem :D ben gelebildimde ötekiler kaldi yani :rolleyes:
tabi elimden gelse herkesi getiririm önce kendimi :D

DJMuRaT 17.03.2006 17:09

-->: HAYDİ GURBETÇİ YİĞİDOLAR İSTANBUL' A

[B][FONT="Comic Sans MS"]İStanbuldaki maçta Sİzleride aramızda gömek dileğiyle...:D :D...Benim evde 4-5 kişi kalabilir...tabi yatıya geliyosanız...!:D[/FONT][/B]

izmiriyigidosu 17.03.2006 17:21

ben avrupada degılım ama bence guzel bır uygulama herkesın destek vermesı daha ıyı olur avrupadakı sivaslılar sivassporu sivasımızı yalnız bırakmayalım

sivaslibozo 17.03.2006 17:23

süper fikir valla....hem avrupadaki sivasli derneklerinede öncülük etmis oluruz....
tüm masraflar dahil....bi hesap cikartilirsa fena olmaz....yani bilmekte fayda var simdiden...abilerimizin bu is organize etmeleri siddetle rica edilir..:)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:57.