![]() |
sivas yolspor
arkadaslar ben sivas yolsporun lisanslı topcucusuyum!ben anlamam koca bi yaz gecer sonbahar gecer bu maclar nie kışın oynanır .ayakkablarımızın icine çamurlar doluyordu ya yok bole bi sacmalık..ama şimdi çim saha yapıldı ve imkanlar biraz daha gelişti yavaş yavaş futbolcular cıkar umarım biz cıkamadık bariz yeni nesil yapsın!ama sivasta ki kafa yapısı ve birbirini cekememe olduktan sonra fazla basarı olmaz!!
|
[QUOTE=emreOKOCHA]arkadaslar ben sivas yolsporun lisanslı topcucusuyum!ben anlamam koca bi yaz gecer sonbahar gecer bu maclar nie kışın oynanır .ayakkablarımızın icine çamurlar doluyordu ya yok bole bi sacmalık..ama şimdi çim saha yapıldı ve imkanlar biraz daha gelişti yavaş yavaş futbolcular cıkar umarım biz cıkamadık bariz yeni nesil yapsın!ama sivasta ki kafa yapısı ve birbirini cekememe olduktan sonra fazla basarı olmaz!![/QUOTE]
gardas valla bende avgaziye gidiyordum....o zamanda hem ımkanlar kısıtlıydı hemde adam yoktu dogru duzgun bı araya gelıp mac yapamıyordukk... maclarda cıddıyet bıle yoktu..........valla macları herseferınde okul donemıne kısın ortasına getırırlerse bıraz zor ılerlerler!!! |
yol spor hangi kurumun
demir yolmu yada eski adıyla demirspormu |
yolspor KARAYOLLARINA ait bir kurum.karayoları spor klubu olarak da geciyo.macları hangi akla gore kışa alıyorlar hangi futbolcu beceriisini gosterecek.hangi top çamura takılmadan gidecek ben şaşıyorum arkadaşlar!ben idda ediyorum bendeki bilekler sivasspordaki coğu futbolcuda yok gelsin görsünler bunu ben degil eski fenerbahceli futbolcu TURAN SOFUOĞLU söyledi(bi ara teknik direktorluk te yaptı fb de)isterseniz bi maç ayarlayın yapalıim:))))
|
kardesim o zor sartlar altinda yetenegini gösterirsen ozaman futbolcusundur futbolcu camur felan dinlemez bahane aramayalim.
|
HAHAHAHAHA!!!
allahını seversen biliyon mu futbolu bilmiyon mu sen buna cevap ver?sen ronaldinhonun camurda mı futbolcu oldugunu sanıyon?sen benle subat ayının 15 inde gel beraber paşa cayırı 2 .nolu saha ya gidek(saha demeye bin şahit lazım)yerlerde kar ve buz artı çamur birikintis!!karşında bir rakip var ve ve topu mac boyunca havadan oynamak mecburiyetindesin!en fazla 10 kere ayagına top geliyo gel de goster kendini!rakip karsında topa bir vuruyor top sana gelmiyor ÇAMUR SURATINA GELİYOR yaşamadıysan bunları dinle!!!bolton-zenit macını izlediysen biraz halimden anlarsın ayrıca futbol tarzım fiziğe dayalı değil tekniğe dayalı teknik futbolcu ona dayanamaz!sen maçları kışa al o çamurda boğuş sogukta tir tir titre.bide su birikintisine düşersen yandın zaten SONARA DA DE Kİ SİVASTAN FUTBOLCU ÇIKMIYOR TABİ CIKMAZ .ŞAMPİYON OLAN TAKIMLAR GRUPLARA GİDİO Nİ ELENİO SANIYON!!
|
kardeş senin isim ne bende yolsaporda oynuyorum bende senin derdinden anlıyorum..gercektende artık sivas futbolcularına sahip cıkmalarını istiyoruz yeter artık..
|
türkiyenin heryerinde amöterlerin şartları olumlu değil.............
|
KULÜPLER ALTYAPIYA ÖNEM VERMİYOR
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun yaptığı açıklamada,alttan yeterli futbolcu gelmesinin bir çok nedeni olduğunu, bunların başında kulüp yöneticilerinin altyapıya gereken desteği vermemesinin olduğunu söyledi. Ulusal bir gazeteye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygun “Tesis ve altyapı yokluğu Türkiye liglerinin kalitesizlikteki en büyük etkeni.
Kulüp yöneticileri altyapıya önem vermiyor, Federasyonda bu işe el atmıyor. Kalitesiz altyapı antrenörleriyle kime kaliteli futbolcu yetişmesini ve kaliteli futbol oynamasını beklemesin. Durum böyle olunca kaliteli futbol beklenemez” dedi. Hürdoğan |
-->: KULÜPLER ALTYAPIYA ÖNEM VERMİYOR
[QUOTE=SivasSpor.Com]Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun yaptığı açıklamada, alttan yeterli futbolcu gelmesinin bir çok nedeni olduğunu,
bunların başında kulüp yöneticilerinin altyapıya gereken desteği vermemesinin olduğunu söyledi. Ulusal bir gazeteye konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Uygun “Tesis ve altyapı yokluğu Türkiye liglerinin kalitesizlikteki en büyük etkeni. Kulüp yöneticileri altyapıya önem vermiyor, Federasyonda bu işe el atmıyor. Kalitesiz altyapı antrenörleriyle kime kaliteli futbolcu yetişmesini ve kaliteli futbol oynamasını beklemesin. Durum böyle olunca kaliteli futbol beklenemez” dedi. Hürdoğan[/QUOTE] her yönetici önce takimin kadrosuna bakiyor a-takimla ilgileniyor alt yapiya bakmiyorlar disaridan futbolcu alacaklarina kendi alt yapilarinda yetistirseler daha iyi olur onlar icin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:32. |