![]() |
hedef tekrar uefa!!!
ortalama 55 65 puan arası alan takımlar uefaya gidiyor ufak bir araştırma ve tahmin yapar isek sivassporumuz neden uefaya gitmesin diye aklımdan geçmiyor değil işte buyrun...
şu anda 34 puandayız ilk dört takım dersek avruapaya gidecek... 3 ile 4 sıradakji takımları baz alalım sivas gaziantep......3 diyarbakır sivas .....3 sivas rize..............3 fenerbahçe sivas ...1 sivas ankara .........3 beşiktaş sivas........1 sivas kayseri .........3 konya sivas...........3 sivas ankaragücü ...3 toplam 23...34 te puanımızın olduğunu düşünürsek 57 puanla neden uefaya gitmeyelim hem ikili avarejda trabzon vede gençlerbirliğinden yenersek kayserispordan bile avantajlı oluruz.... haksızmıyım yiğidolar...? bence tek hedef uefa olmalı... |
hedef 40 puan!!!
hedef 40 puan
ligte kalalim, Sampiyon olmus kadar degeri var;) |
-->: hedef tekrar uefa!!!
elbeylim hala endişenmi var....3 hafta sonra herşeyin netleşir...
|
[QUOTE=puar]elbeylim hala endişenmi var....3 hafta sonra herşeyin netleşir...[/QUOTE]
endisem yok da UEFA biras uzak, ligte kalalim 40 puan alalim gerisi gelir:rolleyes: |
[COLOR="Black"][B]UEFA ya gitmek elbette çok güzel olur ama ben bu yıl o hayali uzak görüyorum,ilk başlarda,daha doğrusu ilk yarı sonunda çok umutluydum ama şimdi ligde kalmak ve gelecek yıl bu tür başarıları kovalamayı daha doğru buluyorum.Bir-iki sağlam transferle seneye İnşaAllah UEFA kapılarını zorlar ve Avrupadaki hemşehrilerimizle kucaklaşırız.[/B][/COLOR]
|
evet 3 haftada çizgimiz çizilir antep ve diyarbakır maclarını alırsak ona göre netlik kazanır durumumuz...
|
[QUOTE=puar]evet 3 haftada çizgimiz çizilir antep ve diyarbakır maclarını alırsak ona göre netlik kazanır durumumuz...[/QUOTE]
1 haftada 3 mac yapacagiz en az 6 puan+ Diyarbakir<< disarda Antep Rize ;) |
3 macta çıkacak 9 puan bizi uefa hedefine götürür....
|
lorant hedefi koydu gardaşlar 40 puan hedefleyen yani küçük düşünen bu tenik adamla bi yere varmamız zor..inşallah seneye lorantsız günlerde:)
|
uefaya katilamk elbette isteriz ama tum teknik heyetin hedefi ligi 40 puan civarinda bitirmak yani onlarin hedefinde bu sezon uefa yok onlar bu 40 puani alalim bize yeter diyorlar belki de sehir olarak uefayi kaldiramaya bilriz bilmiyorum ama bidahaki sene mutlaka hedef alarak ligde mucadele etmeliyiz yoksa herzaman yerimizde sayariz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:13. |