![]() |
SIZCE KİMLER GIDER, KİMLER GELIR.?..
[b]KİMLER GIDER, KİMLER GELIR.?..
Turkcell Süper Ligi'nde sezonun bitimi için son haftalara girilirken, şampiyonluk yarışı kadar kümede kalma mücadelesi de büyük bir heyecanla sürüyor. Gaziantepspor'dan başlayarak, Ankaragücü , Denizlispor , Çaykur Rizespor , Ankaraspor , Malatyaspor , Diyarbakırspor ve Samsunspor düşme korkusunu yakından hissediyorlar SIZCE KİMLER GIDER ? 1.Gaziantepspor 2.Ankaragücü 3.Denizlispor 4.Caykur Rizespor 5.Ankaraspor 6.Malatyaspor 7.Diyarbakirspor 8.Samsunspor İkinci Lig (A) Kategorisinden KİMLER GELIR.?.. 1 Bursaspor 2 Antalyaspor 3 Sakaryaspor 4 Altay 5 İstanbulspor 6 Büyükşehir Bld. 7 Orduspor 8 Elazığspor[/b] |
-->: SIZCE KİMLER GIDER, KİMLER GELIR.?..
Malatya, Samsun, Diyarbakir Giderler. Bursa, Antalya, Altay Gelirler.
|
SÜPER LIGDEN DÜSECEK TAKIMLAR
DIYARBAKIRSPOR SAMSUNSPOR MALATYASPOR SÜPERLIGE CIKACAK TAKIMLAR BURSASPOR ANTALYA ISTANBULSPOR |
valla kimin gidecegi kimin gelecegi beni mpek ilgilendirmiyor önemli olan bizim ligi simdiden garantilemis gibi olmamiz
|
[B]diyarbakır,samsun, malatya gider
bursa , kesın de dıgreleri bellı olmaz[/B] |
samsun diyarbakır ankara gider
bursa antalya istanbul gelir. |
[B]gidecek takımlar ben ce öncelikle
samsun diyarbakır ankara belediyesi gelecek takımlar tabiki benim en cok istediğim bursa altay antalıya hayırlısı olsun [/B] |
Bencede
DIYARBAKIRSPOR,ANKARASPOR,SAMSUNSPOR KÜME DÜSER BURSA,ALTAY ve ANTALYA SÜPERLIGE CIKAR |
6.Malatyaspor
7.Diyarbakirspor 8.Samsunspor bunlar giderrrrrrrrrrrrr (1diyarbakır-2diyarbakır 3- diyarbakır heheheh) birinci süperlige yakısan bursaspor ve sakaryaspor gelsin antalyada belkiii 1 Bursaspor 2 Antalyaspor 3 Sakaryaspor |
[B]1 Bursaspor
2 Antalyaspor 3 Altay Çıkanlara yakışır.... 4.Caykur Rizespor 5.Diyarbakirspor 6.Samsunspor İnenlere yakışır... ;) [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:36. |