SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HAYALİMİZ UEFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6810)

SivasSpor.Com 22.03.2006 20:16

HAYALİMİZ UEFA
 
Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Lig’de yakaladıkları başarıdan memnun olduklarını söyledi.

Alman teknik adamla sözleşmelerini uzatmak istediklerini belirten Otyakmaz, “Hayalimiz UEFA’ya katılmak”dedi

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, teknik direktör Werner Lorant`tan memnun olduklarını ve sezon sonunda sözleşme uzatmak istediklerini söyledi. Sivasspor`un ligde kalmayı büyük ölçüde garantilediğini belirten Otyakmaz, hakem hatalarından ise dert yandı. Otyakmaz, "Hakem hatalarından kaybettiğimiz puanlar olmasaydı daha üst sıralarda olabilirdik." dedi.

Turkcell Süper Ligi`nin flaş takımlarından Sivasspor, ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği`ni yenerek tekrar gündeme oturdu. 38 yıl aradan sonra Süper Lig`e çıkan Kırmızı-Beyazlı ekip, özellikle sezon başında başarılı bir performans

sergiledi. Gençlerbirliği galibiyetiyle de puanını 34`e çıkararak ligde kalmayı büyük ölçüde garantilemiş oldu.

Gazetemize konuşan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Kupası`na katılan bir Sivasspor hayal ettiklerini söyledi. Takımın bulunduğu konumun kendileri için de sürpriz olduğunu belirten Otyakmaz, başarılı bir sezon geçirdiklerini ve bunun tesadüf olmadığını ifade etti. Kulüp Başkanı Otyakmaz, 1 yıl opsiyonlu 2 yıl sözleşmesi bulunan teknik direktör Werner Lorant ile de sezon sonunda sözleşme uzatmak istediklerini kaydetti.Otyakmaz, "Yönetim olarak hocamızdan memnunuz. Sezon sonunda oturup konuşacağız ve sözleşmesini uzatmak istiyoruz." dedi. Geride kalan 25 haftayı değerlendiren Otyakmaz, hakem hatalarından dert yandı. Takım aleyhine çok sayıda yanlış kararlar verildiğini belirten Otyakmaz, bunlardan dolayı kaybedilen puanlar nedeniyle sıralamada gerilere düştüklerini iddia etti.

Otyakmaz şunları söyledi: "Sezon başından beri yaşadığımız hakem hatalarından dolayı kendimizi rahatsız hissediyoruz. Aleyhimize çalınan düdükler nedeniyle çok sayıda puan kaybettik. Kaybettiğimiz puanlar olmasaydı daha üst sıralarda olabilirdik. Yeni seçilen MHK Başkanı Mustafa Çulcu ile görüşüyoruz. Fakat şu ana kadar bir sonuç alamadık."

Sivasspor`un sezon başındaki `ligde kalma` hedefini büyük ölçüde gerçekleştirdiğini de belirten Otyakmaz, uzun yıllar Süper Lig`de top koşturan bir takım kurmak istediklerini söyledi. Yeni sezon hazırlıklarına 40 puana ulaştıktan sonra başlayacaklarına ifade eden Otyakmaz, "Önümüzdeki sezon için eksik gördüğümüz mevkilere futbolcu takviyesi yapacağız. Amacımız, uzun yıllar bu ligde kalan bir takım oluşturmak. İkinci bir hayalimiz de UEFA Kupaları`na katılmak. Bütün bunları başaracak güçteyiz. Sadece zamana ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.

Hakikat

YatodaSin 22.03.2006 21:08

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
Bu sene UEFA zor görünüyor ama imkansiz degil.Bu senede olmasa seneye gideriz insallah

Güner 22.03.2006 21:16

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
ACIKCASI BEN BU SENE UEFAYA GITME TARAFTARI DEĞİLİM. GERÇEKLERLE YÜZLEŞECEK OLURSAK GİDİP REZİL OLACAĞIMIZA İLK 5 -6 İÇERİSİNDE BİTİRİP VEZİR OLMAK DAHA İYİDİR.

Güner 22.03.2006 21:17

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
TAKIMIMIZIN UEFAYI KALDIRABİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM. DEFANSIMIZ COK İYİ GOL YEMEYİZ AMA HER MAÇ 0-0 NEREYE KADAR GİDERİZ UEFADA :D SENEYE BİZE 2 GÜZEL FORVET 1 DE ORTA SAHA ALINSIN O ZAMAN UEFA DEĞİL KAFAYA BİLE OYNARIZ ALİMALLAH.

TracyMcGrady58 22.03.2006 23:12

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
vay bee ilk sezonda uefa ya katilirsak ne olur.zor görünüyo uefa ama 4. ve 5. inter totoya gidiyo galiba ordan katilabiliriz uefa ya.ama 3.lük icin iddamiz devam ediyo

BROTHERS58 23.03.2006 01:18

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
BU TAKIM BU YIL 40 PUANI ALIR ALAMZ 2006 2007 SEZONU HAZIRLIKLARINA BASLAMALI,KALACAK GİDECEK BELİRLENMELİ YENİ SEZONDA SÜPER BİR SİVASSPOR VE DAHA TECRÜBELİ YİĞİDOLAR GÖRECEĞİZ İNŞALLAH.AMA ÖNCE DİYARBAKIRI YENECEZ UNUTMAMALI DEREYİ GÖRMEDEN PACA SIVANMAZ!!!

GuNaY 23.03.2006 02:59

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
[B]İkinci seneye UEFA hedefiyle girmemiz için eksiklerimizin tamamlanması gerekiyor..
malum şu anda bir çok mevkide eksiğimiz bulunuyor...
UEFA hedefiyle inş güzel transfeler yapılır...[/B]

yerliturkuaz 23.03.2006 07:52

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
BASKANIMIZIN PLANLARI COK IYI FAKAT BEN SUNU ANLAYAMADIM NEDEN IKINCI HEDEFIMIZ UEFA DIYOR VEYA ILK HEDEFIMIZ LIGDE UZUN SENELER KALACAK BIR TAKIM OLUSTURMAK DIYOR BU TAKIMIN ARKASINDA 7 MILYON TARAFTARI VAR VE BOYLE BUYUK BIR TARAFTAR KITLESINE SAHIP OLAN TAKIMINDA BUYUK HEDEFLER PESINDE KOSMASI LAZIM BENIM DEMEK ISTEDIGIM SAMPIYONLUK ISTIYORUM SONRA ANKETLERDE FALAN SAMPIYON OLMUSUZ NEYE YARAR ONEMLI OLAN GERCEK SAMPIYONLUGUN YAKALANMASIDIR BU TAKIMA KALITELI SAMPIYONLUGA OYNAYACAK FUTBOLCULAR GETIREREK HEFEIMIZINDE SAMPIYONLUK OLMASI GEREKIR

SivasLady 23.03.2006 08:20

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
uefa ya gitmek icin cok caba lazim
önce bir eksiklerimiz giderilsin ki - düsünülsün
bu yil hedef 4 puan
seneyede uefa ve sampiyonluk
amaca ulasmak icinde gerekenler yapilmali
cözüm bulunsun eksikler nerde biliniyor zaten

SivasLady 23.03.2006 08:21

-->: HAYALİMİZ UEFA
 
[QUOTE=SivasLady]uefa ya gitmek icin cok caba lazim
önce bir eksiklerimiz giderilsin ki - düsünülsün
bu yil hedef 4[B][COLOR="Red"]0[/COLOR][/B] puan
seneyede uefa ve sampiyonluk
amaca ulasmak icinde gerekenler yapilmali
cözüm bulunsun eksikler nerde biliniyor zaten[/QUOTE]

ya 0 unutmusum :rolleyes: degitirmedide :mad:


WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:52.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005