SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TARAFTARA TEŞEKKÜR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6818)

SivasSpor.Com 23.03.2006 14:52

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Gençlerbirliği maçında hakemin sonucu etkileyecek bir çok hata yaptığını ve buna rağmen taraftarların sağduyulu davrandığınında altını çizen Bülent Uygun “Kritik bir maçta hakemler inanılmaz hatalar yaptılar.

Taraftarımız sağduyulu şekilde davrandı ve bunun ödülünü de üç puanla aldılar. Bundan sonraki maçlardada benzer hakem hataları olabilir, taraftarlarımızın aynı şekilde davranmalarını beklmiyoruz. Onlara bu tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

PRİMLER ÖDENİYOR
Kırmızı-Beyazlı futbolculara bugün Gençlerbirliği maçının galibiyet primi olarak 2’şer milyar lira ödeme yapılacağı öğrenildi.

erhan5834 23.03.2006 15:52

-->: TARAFTARA TEŞEKKÜR

[QUOTE]Gençlerbirliği maçında hakemin sonucu etkileyecek bir çok hata yaptığını ve buna rağmen taraftarların sağduyulu davrandığınında altını çizen Bülent Uygun “Kritik bir maçta hakemler inanılmaz hatalar yaptılar.

Taraftarımız sağduyulu şekilde davrandı ve bunun ödülünü de üç puanla aldılar. Bundan sonraki maçlardada benzer hakem hataları olabilir, taraftarlarımızın aynı şekilde davranmalarını beklmiyoruz. Onlara bu tutumlarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

PRİMLER ÖDENİYOR
Kırmızı-Beyazlı futbolculara bugün Gençlerbirliği maçının galibiyet primi olarak 2’şer milyar lira ödeme yapılacağı öğrenildi.[/QUOTE]

[B][I][CENTER]bülent hocayada bizden bi tşk sahada okadar zaman o hakeme tahammül ettiği için evet sonuca baya etki yapacak kararlar verdi ama biz yiğidoyuz bize yakışanı yaptığımıza inanıyorum primlerde helal olsun bu 11 altın adama başarılarının devamını diliyorum....[/CENTER][/I][/B]

1967_Dernek_Serkan 23.03.2006 16:52

unutulmasınki konya maçındada sağ duyulu davrandık ama cezayı biz almıştık eğer konyalı taraftarlara uysaydık daha farklı olaylar olurdu

5841 23.03.2006 17:29

[B]öfkeyle kalkan her zaman zararla kalkıyor.ne kadarda haklı olsak taraftar olarak sag duyulu olmalıyız gerekenın sayın başkanımız tarafından mudahıle edılecegıne inanıyorum. yeterkı bizler takımımızı güzel bir şekılde desteklıyelım[/B]

SEMİH-58 23.03.2006 17:44

her zaman sagduyu we sabır iyidir bizim taraftarda böyle yaptı we kazandı.

serhankaburcuk 23.03.2006 18:36

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivassspor taraftarı büyüktür ve büyüklüğünü en son oynanan Gençler maçındada gösterdi....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

TracyMcGrady58 23.03.2006 20:58

bu taraftar her zaman sivassporumuzun arkasindadir

bugrakova 23.03.2006 21:16

taraftar harikaydı çünkü oynana futbol harikaydı

ofgurleyuk78 23.03.2006 21:34

Taraftarla takim bütünlesirse sahada 12 kisi olur ve ödülünü seyirci alir.

yerliturkuaz 24.03.2006 07:55

bizim taraftarimiz centilmen taraftir ne zaman nasil davranacagini iyi bilir haksizliga dustugumuz dogru ama sagduyulu oldugumuz icin nasil davranilacagini iyi biliriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29.