![]() |
ya anlamıyorum ya anlamıyorum her zamanda canınız sağolsun diyemem kusura bakmayın yeter sen git vestel kim ya bana onu söylermisiniz gidip sadece ismi olan bir takıma dünyanın dört bir yanından gelmiş taraftarına hayal kırıklığı yaratıyor gelmesin abi gelmesin valla böyle seneye asansör takım olacağına 2.lig daha şerefli bizim ve onlar için ez azından ön planda olmayız beyler beyler bunları biz şişirttik bırakın abi giden gider kalan kalır abi kimin üstüne düşüyorsunuz böyle ya gitsin abi gitsin geriye sivas kalsın yeter ............
|
gecen seneleri hatırlıyalım abiler dörtr bir taraf kırmızı beyaza boyanmış sanki herkes yazdırmış SİVASSPOR'A SÜPERLİGDE BAŞIRILAR DİLERİM YA NE SÜPERLİGİ DAHA ADAM GARANTİLEMEMİŞ İŞTE BÖYLE YAPTIGIMIZDAN SOLAYI BAŞIMIZA BÖYLE ŞEYLER GELİYOR UNUTMAYIN 3 PUANLIK SİSTEM BU SİSTEM HERŞEY OLUR .............
|
arkadaslar böyle inis cikislar normaldir bu zamanlarda takima sahip cikmamiz lazim yoksa cok daha kötü seyler olabilir yensede yenilsede bu takim bizim takim baska sivas yok baska sivasspor da yok onun icin kiymetini bilelim
|
[quote=borranfirtinasi]ya anlamıyorum ya anlamıyorum her zamanda canınız sağolsun diyemem kusura bakmayın yeter sen git vestel kim ya bana onu söylermisiniz gidip sadece ismi olan bir takıma dünyanın dört bir yanından gelmiş taraftarına hayal kırıklığı yaratıyor gelmesin abi gelmesin valla böyle seneye asansör takım olacağına 2.lig daha şerefli bizim ve onlar için ez azından ön planda olmayız beyler beyler bunları biz şişirttik bırakın abi giden gider kalan kalır abi kimin üstüne düşüyorsunuz böyle ya gitsin abi gitsin geriye sivas kalsın yeter ............[/quote]
Ya eyyüp kardeş. Bu kadar karamsar düşünme...Neden her takım yenilebilir yenebilir...Evet onca taraftarın önünde hiçte hoş olmadı. Ben maçtaydım ama birazda taraftarın birşeyler yapması lazım. Ben yeniçeriler içindeydim. Tezahürat yapıyorduk. Arada bir stadı uyandırmak için çekirdekleri bırakmalarını sağlamak için "Ayağa Ayağa Bütün Stad Ayağa..." şeklinde maç içinde en az 4 defa tezahürat yaptık. ama stadta çıt yok. Bi kırmızı beyaz şampiyon sivas tezahüratlarına katıldılar..Yani bu taraftar biraz daha ateşli olsaydı maç belki daha iyi olurdu..Neyse hayırlısı sağlık olsun... |
BU HAFTA ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH KARAMSAR OLMAYIN.MARDİN KOCAELİYE YENİLMEZ,BURSADA İSTANBULU ZOR YENER.ANTALYAYA 1 PUAN YETİYOR TABİKİ BİZEDE BU HAFTA NE ŞİŞ YANAR KEBAP MAÇ KESİN BERABERE BİTER.
|
mühim olan çıktıktan sonrasıdır
|
şu sezon bir bitse çok sancılı olmaya başladı...
|
[quote=sivaslim58]BU HAFTA ÇIKACAĞIZ İNŞALLAH KARAMSAR OLMAYIN.MARDİN KOCAELİYE YENİLMEZ,BURSADA İSTANBULU ZOR YENER.ANTALYAYA 1 PUAN YETİYOR TABİKİ BİZEDE BU HAFTA NE ŞİŞ YANAR KEBAP MAÇ KESİN BERABERE BİTER.[/quote]
GARDAS YANİ LİDERLİĞİ BU HAFTA MANİSAYA VERİYOZ. ONLARA LİDERLİĞİ VERMEK DEMEK YİĞİDOYA YAPILACAK EN BÜYÜK İHANETTİR. ABİ BEN BİLMEM MANİSA ARTIK COK OLDU BASKANI MİLLETVEKİLİ TARAFTARI HEPSİ YETER ARTIK KAFAMIZIN TASINI ATTIRIYORLAR.İNADINA SİVASSPOR DİYORUZ VE ANTALYAYA HERKESİ BEKLİYORUZ BURDAN LİDER GELİP SÜPER LİG BİLETİNİ ALIP GİDECEK SİVASIM. |
sivasspor böyle kritik maclarda herzaman iyi oynayim maci almasini bilmistir onun icin caninizi sikmayin bu hafta güzel bi hafta olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:21. |