![]() |
ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ
Sivasspor kulübü kendisine altyapı oluşturacak takım için Anadolu Üsküdarspor’u tercih etti.
Yapılan seçmelerde beğenilen ve Sivas amatör kümedeki yetenekli futbolcuların forma giymesi ve daha sonra Sivasspor’a alınması için böyle bir takıma ihtiyaç bulunduğunu belirten yöneticiler,Türkiye 2.lig B kategorisinden bu sezon 3.lige düşen Anadolu Üsküdar’a talip olup adınıda “Sivas Anadoluspor” olarak değiştirmeye hazırlanıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’ın uzun zamandır altyapı olarak kullanılacak bir kulüp aradığı, Belediyespor’un 3.lige çıkamamasından sonra bu kararı aldığı belirtiliyor. Başkan Mecnun Otyakmaz ve yöneticilerin önümüzdeki günlerde Üsküdar Anadoluspor yöneticileriyle bir araya gelerek bu konuyu görüşecekleri öğrenildi. UYGUN’UN İKİNCİ TAKIMI! Sivasspor menajeri Bülent Uygun,Sivasspor’da futbol oynadıktan sonra Üsküdar Anadoluspor’a transfer olarak bu takımdada bir süre forma giymişti. Anadolu Üsküdar kulübüyle diyaloğu bir hayli fazla olan Bülent Uygun’un Anadolu Üsküdar yöneticilerini bu konuda ikna edebileceği belirtiliyor. Hürdoğan |
-->: ANADOLU ÜSKÜDARA TALİBİZ
Başkanımızın bu kararı,büyük kulüp olma yolunda aldığı radikal bir karardır.Çağdaş futbol mantelitesinin olumlu bütün unsurlarını barındıran bir başkana sahip olmaktan dolayı gurur duyuyorum.
Başkanımızın aldığı bu kararı hayata geçirdiği taktirde,Türk futbol camiasında yıkılmaz bir abide olacağımız kanaatindeyim. TEBRİKLER BÜYÜK BAŞKAN |
bu bir güzel öneri bence yakisir
|
Uzun vadede başarılı olmanın yolu altyapı zenginliğinden geçer, Başkanın bu amaçla aldığı karar memnuniyet verici, Tebrikler sn.Başkan.
|
[B]hayırlısı olsun bir alt yapı oluşturması acısından cok güzel birşey olur
haydi hayırlısı [/B] |
MÜKEMMEL BİR DÜŞÜNCE KUTLARIM.SİVASSPOR YÖNETİMİNİN NE KADAR PROFESYONEL BİR KADRO OLDUĞU ORTADA
|
USKUDAR ANADOLU 1908 TARAFTAR BİLDİRGESİ
[B]USKUDAR ANADOLU 1908 TARAFTARLARI ADINA[/B]
TAKIMIMIZIN İSMİNİ SİVAS ANADOLU SPOR YAPICAK VEYA TAKIMIMIZIN İSMİNDEN 1 HARF OYNATACAK OLAN ONERGEYİ KABUL ETMEMİZ MUMKUN DEİLDİR VE OLMASI DURUMUNDA TAKIMDAN DESTEGİN KAYITSIZ SARTSIZ CEKİLECEGİ PROTESTOLARIMIZIN BASLIYACAGINI SAYGIDEYER SİVASSPOR YETKİLİLERİNE DUYURURUZ ... |
ÜSKÜDARLIORHAN- KARDESIM HELAL OLSUN SANADA BÖYLE ACIK YÜREKLILIK
VE TAKIMINNI ISMINE SAHIP CIKMAK YAKISIRDI- BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK SIVASSPORUN ÜSKÜDARI ALMASINI ISTEMIYORUM-NEDENMI SEN BAK SIVAS ANADOLUSPOR OLMASINI-YANI BIR HARFIN DAHI DEGISMESINI ISTEMIYORSUNDA-BENIM SIVASIM NEDEN ORAYA YATIRIM YAPSIN-SIVASDA BASKA TAKIMMI YOK-SIVAS BELEDIYESPOR BU YIL 3:LIGE CIKAMADIYSA YATIRIMINI YAPARSIN-SENEYE CIKAR-INSALLAH BU SATINALMAMI YOKSA BIRLESMEMI OLMAZ SAYIN BÜYÜK BASKAN SENI COK SEVIYORUZ-LÜTFEN SIVAS VARKEN ISTANBUL TAKIMLARINI BIRAKIN-BIZIM 3 LIGDE TAKIMA IHTIYACIMIZ VAR-PILOT TAKIMLAZIMSA SIVASDAN CIKARIN- SELAMLAR |
bence keşke kendi ilimizden çıkarabilsek ama eğer başarılamıyorsa ozaman merkezi ve maç oyanayacağı yer sivas olacak şekilde gerekli değişiklikler yapıldıktan sonra takım sahiblenilmelidir.Başkanımızın ve yönetimimizin tesbiti doğruidur.kesinlikle lazım bize altyapı takımı hemde ikincilig A da bir takıml lazım.Bu çalışmalarda ki başarı sivssporumuzun başarısıyla eşdeğer sanırım.
|
[QUOTE=apo-58]ÜSKÜDARLIORHAN- KARDESIM HELAL OLSUN SANADA BÖYLE ACIK YÜREKLILIK
VE TAKIMINNI ISMINE SAHIP CIKMAK YAKISIRDI- BEN BIR SIVASSPOR TARAFTARI OLARAK SIVASSPORUN ÜSKÜDARI ALMASINI ISTEMIYORUM-NEDENMI SEN BAK SIVAS ANADOLUSPOR OLMASINI-YANI BIR HARFIN DAHI DEGISMESINI ISTEMIYORSUNDA-BENIM SIVASIM NEDEN ORAYA YATIRIM YAPSIN-SIVASDA BASKA TAKIMMI YOK-SIVAS BELEDIYESPOR BU YIL 3:LIGE CIKAMADIYSA YATIRIMINI YAPARSIN-SENEYE CIKAR-INSALLAH BU SATINALMAMI YOKSA BIRLESMEMI OLMAZ SAYIN BÜYÜK BASKAN SENI COK SEVIYORUZ-LÜTFEN SIVAS VARKEN ISTANBUL TAKIMLARINI BIRAKIN-BIZIM 3 LIGDE TAKIMA IHTIYACIMIZ VAR-PILOT TAKIMLAZIMSA SIVASDAN CIKARIN- SELAMLAR[/QUOTE] ARKADAŞIM ÇIK GÜZEL BİR KONUYA DEGİNDİ NEDEN İSTANBUL TAKIMI OLSUN SİVAS OLSUN BİZE |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:47. |