![]() |
TARAFTAR MEMNUN
Sivassporlu taraftarlar geçtiğimiz sezon için yapılan anketlerin tamamında takımlarından memnun olduklarını ifade etti.
Yiğidolara göre daha büyük başarı ise kaçtı... Sivassporlu taraftarlar şuana kadar yapılan bütün anketlerde takımlarındar memnun olduklarını belirtti. 38 yıl sonra bir ilki gerçekleştirerek Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da taraftarlar, takımlarının ilk sezon sergilediği futboldan son derece memnun. Sivasspor taraftar sitesi ve resmi sitesinde yapılan anketlerde Kırmızı - Beyazlı takımın taraftarlardan ilk sezonda takımlarından memnun olup olmadıkları soruldu. Ankete katılan taraftarların yüzde 90’ına yakını takımlarından memnun olduklarını belirtti. Takımlarının ilk sezonunda büyük bir başarı yakaladığı görüşünde birleşen Yiğidolar, anketlerde daha büyük başarıların ise kaçtığını vurguladı. Sivassporlu taraftarlara göre Sivasspor, oyun sisteminde bir takım değişiklikler yapması halinde daha yukarılarda olabilirdi ve Avrupa kupalarına gitme hakkını kazanabilirdi. Hakikat |
-->: TARAFTAR MEMNUN
SİVASSPORUN İLK YARI DÖNEMİNDEKİ ALMIŞ OLDUĞU PUANLARDAN VE OYUNUNDAN MEMNUN OLDUĞUMU SÖYLEYE BİLİRİM YALNIZ 2. YARIDAKİ OYUNUNDANDA PUANLARINDANDA MEMNUN KALMADIĞIMI İFADE EDEYİM BUNUN ETKİSİ LORANTMI YOKSA TAKIMIN İLERİYE GİTMESİNİ İSTEMEYEN HAKEM VE BİRİLERİMİ ANLAMIŞ DEĞİLİM
|
ilk yıl için çok ii bir başlangıç yaptık ama önemli olan bundan sonra ligde kalıcı olabilmek...
bunun içinde çok ii mücadele etmemiz gerekecek. sadece takım olarak değil taraftar cami bütünleşmek zorunda.özellikle taraftarlar arasında birlik olmak zorundayız, sivaslının sivaslıdan başka dostu yoktur... |
gecen sene iyi yerde bitirdik ama hepileri bakmali ve üstüne katarak ilerlemeliyiz...
|
İLK SENEMİZ OLMASINA RAĞMEN GERÇEKTENDE LİGİ İYİBİR TERDE BİTİRDİK AMA ASIL İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR LİGDE KALICI OLMALI VE DAHA YUKARILARI HEDEFLEMELİYİZ İNŞALLAH BUDA OLCAK! ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
|
[B]Ligdeki güzel performas gelecek sezonlar daha iyi bir derece istememize neden oldu, haliyle bu sezon artık iyi transferlerle UEFA'yı zorlamalıyız...[/B]
|
süperligde ilk seneleri icin iyi bir basari elde ettiler
tecrübe seneleri olarak saymak gerek ileriki dönemlerde yurt disina cikmak olmali amac bunun icin cok caba sarf etmeliler iyi transferler gerek takimin basaracaginada inaniyorum |
[B]İlk sezonumuz itibariyle takımımızın performansından memnun kaldım. En azından hiçbirşekilde düşme korkusunu hissetmedik hatta birazcık şans da yardım etseydi UEFA'ya bile gidebilirdik. Sağlık olsun.[/B]
|
Hemde cok memmunum yillarca baska sehirlerin takimlarini seyretmekten bikmistik. Bize mutluluk veren takimimiza binlerce tesekkurler.
Ilk kez super lige cikmasina ragmen basarisi herkesi sasirtmistir. Ve dikkate alinacak bir takim oldugunu bos olmadigini kanitlamistir. Super lig maclari bana Sivas'imin sayesinde daha heycan ve zevk vermistir. Taraftar olarak coooook memmunum. |
valla 2. yaridaki futbolumuzu sevmedim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:41. |