![]() |
SIVAS`A AZERI OYUNCU
[img]http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg[/img]
ADI: ILGAR SOYADI: KURBANOV DOĞUM TARİHİ: 25/04/1986 DOĞUM YERİ: AZARBEYCAN/BAKÜ NÜFUS BİLGİLERİ : KAYITLI OLDUGU İL: İSTANBUL / KADIKÖY ANA ADI: CHOVKETHAOUM BABA ADI: BAHRAM UYRUĞU:TC VATANDAŞI. GEÇME. TARİHİ 19/04/2001 Azerbaycan Milli Takımının ortasaha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüşmeler başladı. Sivasspor'umuz Azerbaycan Milli takım oyuncusu orta saha Ilgar Kurbanov ile masaya oturuyor Bugün İstanbul'da görüşmelere başlanan Azeri topçu ile prensip anlaşmasına varıldı aradaki birkaç pürüz çözülükten sonra önümüzdeki sezon takımımızım ortasaha yükü Kurbonav'a emanet edilecek. yeniülke |
-->: SIVAS`A AZERI OYUNCU
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg[/img]
ADI: ILGAR SOYADI: KURBANOV DOĞUM TARİHİ: 25/04/1986 DOĞUM YERİ: AZARBEYCAN/BAKÜ NÜFUS BİLGİLERİ : KAYITLI OLDUGU İL: İSTANBUL / KADIKÖY ANA ADI: CHOVKETHAOUM BABA ADI: BAHRAM UYRUĞU:TC VATANDAŞI. GEÇME. TARİHİ 19/04/2001 Azerbaycan Milli Takımının ortasaha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüşmeler başladı. Sivasspor'umuz Azerbaycan Milli takım oyuncusu orta saha Ilgar Kurbanov ile masaya oturuyor Bugün İstanbul'da görüşmelere başlanan Azeri topçu ile prensip anlaşmasına varıldı aradaki birkaç pürüz çözülükten sonra önümüzdeki sezon takımımızım ortasaha yükü Kurbonav'a emanet edilecek. yeniülke[/QUOTE] hayirli olsun.bu yonetim ne yaptigini gayet iyi biliyor yorum yapmaya gerek yok. |
ORTA SAHANIN YÜKÜNÜ ÇEKECEKSE HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM! ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
|
SIVAS`A AZERI OYUNCU
[img]http://www.sivasspor.org.tr/images/kurbanov.jpg[/img]
ADI: ILGAR SOYADI: KURBANOV DOĞUM TARİHİ: 25/04/1986 DOĞUM YERİ: AZARBEYCAN/BAKÜ NÜFUS BİLGİLERİ : KAYITLI OLDUGU İL: İSTANBUL / KADIKÖY ANA ADI: CHOVKETHAOUM BABA ADI: BAHRAM UYRUĞU:TC VATANDAŞI. GEÇME. TARİHİ 19/04/2001 Azerbaycan Milli Takımının ortasaha oyuncusu Ilgar Kurbanov ile görüşmeler başladı. Sivasspor'umuz Azerbaycan Milli takım oyuncusu orta saha Ilgar Kurbanov ile masaya oturuyor Bugün İstanbul'da görüşmelere başlanan Azeri topçu ile prensip anlaşmasına varıldı aradaki birkaç pürüz çözülükten sonra önümüzdeki sezon takımımızım ortasaha yükü Kurbonav'a emanet edilecek. yeniülke |
hayirlisi olsun
acikcasi hic duymadim bunu :rolleyes: takima faydali olacaksa hos gelsin |
Insallah anlamadaki puruzler giderilirde Sivasspor da oynar. kendi dusuncem boyle oyuncular daha basarili ve hirsli olurlar cunku kendilerini gostermek zorundalarki onleri acilsin. Insallah faydali olur.
|
[B]Fenerbahçe paf takımında oynamış, biz zamanlarda Manchester City ısrarla istemiş, şimdi Azerbaycanda Rasim Kara'nın takımında oynuyormuş Fiziği güçlü oyuncuymuş( Eğer okuduğum haberler eski değilse!)
Takımımızın yükünü kaldırabileceğini düşünüyorlarmış, daha önce ismini duymamıştım ama okuduğum kadarıyla hep övgüyle bahsedilen birisi [/B] |
[B]Ben daha önceden duydum adını ama kalitesi hakkında bilgim yok. Ancak yararlı olacağını düşünüyorum. Çok genç bir futbolcu. Yıldızı parlarsa çok büyük kar edilebilir. Hayırlısı olsun.[/B]
|
bize faydali olacagina dusunuyorum cunku turkiye azerbaycan macinda iyi oynadi
|
[QUOTE=Gunay][B]Fenerbahçe paf takımında oynamış, biz zamanlarda Manchester City ısrarla istemiş, şimdi Azerbaycanda Rasim Kara'nın takımında oynuyormuş Fiziği güçlü oyuncuymuş( Eğer okuduğum haberler eski değilse!)
Takımımızın yükünü kaldırabileceğini düşünüyorlarmış, daha önce ismini duymamıştım ama okuduğum kadarıyla hep övgüyle bahsedilen birisi [/B][/QUOTE] abi dediğin gibiyse iyi bir transfer olacak gibi.hayırlısı olsun. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |