![]() |
KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...
slm SİVASLILAR.ben KARTALdan furkan.duyduğuma göre KARDEŞ TAKIMIMIZ ÜSKÜDAR ANADOLUyu satın almışsınız.HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.iki takım açısından.size 1.ligde KARDEŞ ÜSKÜDARIMIZAda 3.ligde başarılar.bizi tanımak isterseniz [url]www.kartalspor.biz[/url] sitesini ziyaret edebilirsiniz...
|
-->: KARTALSPOR TARAFTARINDA SEVGİLERLE...
Sefalar Getirmişsiniz..
Ne zman gelecek o buyuk gun .. Kartal-piyaz martı macı gununu beklıyoruz .. |
S.A SİVASLI ARKADAŞLAR BEN KARTALSPOR TARAFTARI vahşi_kartallı [url]www.kartalspor.biz[/url]
|
A.S. HOŞGELDİNİZ ARKAFAŞLAR
BEN ŞUAN SİZİN SİTEYİ ZİYARET EDİYOM |
a.s DOST KARTALL
KARTALIMIZ-piyazmartı macını dört gözle bekliyoruz NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GÜNN BEKLİYORUZ KARTAL MERKEZDEE :):):) |
[B]Hoşgeldiniz arkadaşlar,
Üsküdar Anadolu ile birlikte artık bizlerde sizinle zamanla tanışacağız inş, Yeni sezonda başarılar...[/B] |
biz ebediyen beraberiz GUNAY abi bu sıtede bızı yalnız bırakmayan ınsanlar takımların taraftarları hepsı delıkanlı semtler ve delıkanlı ınsanlardır sızlerde tanıdıkca anlıyacaksınız..
|
abi sizide maçlarımıza bekleriz.ben zaten vakit buldukça kardeşlerimizin maçlarına gidiyorum.gerçi son 3-4 maçına geldim ama olsun.o zamanda KARTALSPORUMUZ un maçları uzak deplasmanda oluyodu.bende gidiyodum.neyse eğer kulüp istanbulda kalırsa ben yine gelirim.sizide beklerim maçlarımıza...özelliklede piyazmartı(sarıyer)maçına... :)
|
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]A.SLM ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ. ARTIK SİZLERDE BU SİTENİN ÜYELERİSİNZ VE BİZDENSİNİZ. HEP BERABERİZ YENİ SEZONDA FARKLI İSİMLERDE AYNI AMAÇ İÇİN ATACAK KALPLERİMİZ[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
hoş bulduk.evet çok haklısın.aynı amaç için dolu kalp atacak.inşallah SİVASSPOR 1.ligde,ÜSKÜDAR ANADOLU 3.LİGDE,KARTALSPORUMUZ ise 2.lig B de BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRİR....
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:35. |