![]() |
ANDİ'DEN VAZGEÇTİLER
Gençlerbirliği ısrarla istediği Anderson’dan zorunlu olarak vazgeçti. Sivasspor’da sergilediği başarılı performans ile bir çok takımın transfer listesine giren Anderson için en ciddi teklif Gençlerbirliği’nden gelmişti.
Gençlerbirliği ısrarla bu futbolcuyu kadrosuna katmak isterken, Sivasspor Yönetiminden olumsuz yanıt alması ile arayışlara başlamıştı. Yinede Anderson için açık kapı bırakan Gençlerbirliği Pecze’nin ‘Gitmesin’ raporu ile tamamen Anderson’dan vazgeçti. Gençlerbirliği’nin Anderson’un yerine Belçika Birinci Ligi takımlarından FC Brussels`in Fransız forveti Michael Nicoise ile prensipte anlaştığı öğrenildi Hakikat |
-->: ANDİ'DEN VAZGEÇTİLER
pecze kalsin diyosa mutlaka bi bildigi var ve andi'nin performansini artiracaktir
|
BENCE SÜPER Bİ KARAR PECZE DOĞRU Bİ KARAR VERMİŞ.
ORTASAHADAN İYİ BESLENDİĞİNDE ÇOK ETKİLİ Bİ OYUNCU OLDUĞUNU KASETLERDEN BİLE GÖRMÜŞ ADAM HELAL OLSUN... ANDERSON KALSINNN |
ANDERSONUN KALMASI YERINDE BIR KARAR SIVASSPORA FAYDALI BIR OYUNCU.BU SENEDE IYI PERFORMANS SERGILERSE ANDININ FIYATI SENEYE IKI,ÜC KAT DAHA ARTAR BUDA SIVASSPORA MADDI KONUDANDA YARDIM ETMIS OLUR
BÜLENT UYGUNU VEDE YÖNETIMI KUTLUYORUM ANDIYI TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDIKLARI ICIN. GENCLERBIRLIGI KLUBUNUN YAPTIGI GIBI ISMI DUYULMAMIS OYUNCULARI DUSUK BIR FIYATLA TURKIYEYE KAZANDIRIP MADDI DESTEKTE ELDE EDIYORLAR GENCLERBIRLIGINI DE SAF DISI BIRAKACAK BU YÖNETIM ARTIK SIVAS KONUSULACAK VEDE KONUSULMAYADA DEVAM EDECEK |
ben zaten gençlerin andersonu alacağını zannetmiyordum.yerinde bir karar almış gençler.
|
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]sağlam duruş önemlidir ancak asıl önemli olan o duruşdaki devamlılıktır yönetimde bu duruşu devamlı kıldı ve de vazgeçtiler bizim için iyi oldu çünkü satarsak aynı paraya aynı tipte futbolcu bulamazdık.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
sivasta kalmasına cok sevindim andinin iyi bir ortasahada oyuncumuz olsa andi sivassa cok yararlı olabilecek bi oyuncu hemde daha genç insallah bu sene daha iyi olacak
|
ANDERSONDAN Vazgectikleri gercek mi dogru ise bizim icin süper sanki yeni alinmis bir futbolcu gibi sevndim simdi ANDERSONA gol attiricak Beyin lazim ve de Sag ve Sol kanatlardan gelecek ortalar Macin Skorunu kesinlikle degistirecek ANDERSONUN KALMASI MÜKKELMEL BIR HABER DOGRU ISE
|
ssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
Ben pecze nin o raporu vermese bile gençlerin andersonu alcağını düşünmüorum , Cavcav bsm istediklerimizi vermez...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:16. |