![]() |
BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR
[COLOR="red"][FONT="Arial Black"]SLM A TÜM DOSTLARA İNANIN BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR BAZEN BAZI SEPEBLERDEN KIZIP ÇIKIYORUM AMA EN FAZLA İKİ GÜN ÜÇÜNCÜ GÜN MECBUREN GİRİYORUM BAĞIMLILIK YAPIYOR BU ARIZALI OLDUĞU DÖNEMDE DAHA İYİ ANLADIMKİ SİVASSPOR .COM BİZİM BAĞIMLI OLDUĞUMUZ DEĞİL AYRILAMADIĞIMIZ BİR SİTE OLDUĞUNU ANLADIM VE DİYORUMKİ SİVASSPOR VE SİVASSPOR.COMLU OLMAK AYRCILIKTIR --- HERKEZ SEVGİ VE SAYGILARIMLA SUNUYOR SİVASSPOR .COM SUZ KALMAYIN DİYORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM[/COLOR][/FONT]
|
-->: BU SİTEDEN AYRI KALMAK ZOR?
ŞAMPİYON SİVASSPOR.COM VE SİVASSPOR. BU SİTEYE GÖNÜL VEREN TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.
|
[B]Bir giren pişman bir girmeyen :D
Dahada çok güzellikler göreceğiz burada...[/B] |
Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....
|
[B]vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz [/B][QUOTE=izmirliyigido]Sen ne diyorsun arkadaşım. Ben doktora gittim, hastalığın "kronik sivasspor.com" dedi. Çaresi dedim, günde en az 3 kez ve 5 saatten az olmamak üzere siteye girmeniz lazım dedi. Off...Offffffff...çok zor durumdayım çookkk. Ne illet hasatlıkmış bu yaw. Hay senin ellerine sağlık Rüştü gardaşım, Allah seni bildiği gibi yapsın. Bulaştırdın bize bu illet hastalığı :)))) .....[/QUOTE]
|
[COLOR="Blue"][B]RECEP GARDAŞ; HEÇ SORMA YAAA...
SİTEMİZDEKİ ÇALIŞMADAN DOLAYI, BİR MÜDDET SİTEMİZDEN VE DOSTLARDAN MAALESEF AYRI KALMIŞTIK...! BU SÜREÇ İÇERİSİNDE, KENDİMİ [COLOR="Red"]BALIK[/COLOR] GİBİ HİSSETTİM HEP... HANİ SUYUN İÇİNDEKİ [COLOR="Red"]BALIK[/COLOR] SUYUN DIŞINA ÇIKTIĞINDA, NASIL DA ÇIRPINIR... AĞLAYIN SU YÜKSELSİN BELKİ KURTULUR GEMİ. SUYUN YÜKSELMESİ VE GEMİNİN KURTULMASI İÇİN; TERLERİMİZ, GEREKİRSE DE GÖZYAŞLARIMIZ FEDA OLSUN...![/COLOR][/B] |
[QUOTE=Etem-Murat][B]vay be tarkan seni kaybettik deesene yazık olmuş gerci sana yakın manisa cok üzülme bakırköye gideceğine manisaya yatırırız seni merak etme ziyatetine geliriz [/B][/QUOTE]
etem abi sen Yalcin abiyi izmirdeki Tarkanla karistirmissin.!!!! |
ayrı kalmak cok zor oluyor tabiki bize böyle geldi galiba
|
[QUOTE=Etem-Murat][B]ayrı kalmak cok zor oluyor
DOGRU SÖYLÜYOSUN............... |
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]bu site olmadan olmuyor girince ilk açtığım site[/COLOR][/FONT][/I][/B].
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:58. |