SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TAKIMLAR BELLİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7029)

SivasSpor.Com 14.06.2006 21:12

TAKIMLAR BELLİ

Sivasspor tarafından organize edilen ve bu yıl 9.sü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupası 4’lü futbol maçlarına katılacak takımlar netlik kazandı. 4 Büyükler ise yine kupaya katılmadı

Sivas ve Sivasspor için büyük bir anlam taşıyan Cumhuriyet Kupası 4’lü Futbol karşılaşmasına bu yıl katılacak takımlarda netlik kazandı. Turkcell Süper Lig’inin 4 büyüklerinin bu anlamlı kupaya yine katılmaması üzüntüye neden oldu.

Sivasspor’un organize ettiği ve geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Kupası 4’lü Futbol Turnuvası’nın bu yıl 9.sü düzenlenecek. 4 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek olan bu anlamlı kupaya Turkcell Süper Lig’i takımları katılacak. Bu takımların isimleri ise tam olarak netlik kazandı.

Sivasspor Yönetiminden alınan bilgiye göre 29-30 Temmuz tarihleri arasında 4 Eylül Stadyumunda yapılacak olan Cumhuriyet Kupası maçlarına, Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor ve Süper Lig’in çiçeği burnunda ekibi Sakaryaspor katılacak.

Bu yıl 9.sü gerçekleşecek olan Cumhuriyet Kupası maçları bu yıl Sivasspor’un Süper Lig’de olması nedeniyle daha büyük bir anlam taşıyor.

Sivasspor açısından büyük bir anlam ifade eden bu karşılaşmaya bu yıl katılması kesin gözüyle bakılan 4 büyüklerin iştirak etmeyecek olması ise büyük bir üzüntüye neden oldu. Sivasspor Yönetim Kurulu’nun Turkcell Süper Lig’inin 4 büyüklerini ısrarla Cumhuriyet Kupası maçlarına davet etmesine rağmen gelemeyeceklerini bildirdikleri öğrenildi.

Bu da Sivasspor taraftarları arasında hayal kırıklığına neden oldu. Daha önce yıllara oranla bu yılki kupa maçlarının çok daha görkemli geçmesi için Sivasspor Yönetim Kurulu çalışmalar başlattı.

Hakikat

Güner 14.06.2006 21:17

-->: TAKIMLAR BELLİ

[B]Ve nihayet kupaya katılacak takımlar belli oldu. Önce SivasSpor'umuza sonra da davetimizi kabul eden diğer takımlara başarılar diliyorum. Bu güzel organizayona zamanla 4 büyüklerin de katılacağını umuyorum.[/B]

PARTNER58AHMET 14.06.2006 21:22

ÖNCELİKLE DAVETİMİZİ KABUL EDEN G.ANTEP K.ERCİYES VE YENİ SUPERLİG E YÜKSELAN TAKIM SAKARYA APORA TEŞEKÜR EDERİM VE UMARIMKİ CENTİLMENLİK İÇİNDE GEÇER BU ARADA SİVASA VE KATILAN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM İNŞALLAH KUPA BİZİM OLUR

Hemşehrim.58 14.06.2006 22:15

Bu yıl 9 uncusu düzenlenecek olan cumhuriyetin temellerinin atıldığı sivasta oynanacak olan cumhuriyet kupası turnuvasına katılacak olan kayseri erciyes gaziantepspor ve sakaryaspora canı gönülden teşekkürlerimi iletiyor 2006/2007/ türkcell süper liginde başarılar diliyorum turnuvanın centilmenlik sevgi ve kardeşlik içinde geçmesini ve kupayı büyük takım sivassporun müzesine taşımasını arzu ediyorum.

GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS

koyu58 15.06.2006 07:36

bu sene kupa yine bizim bu takımlar çantada keklik bize direnecek tek takım sakarya onuda sallarız animallah

Dağcı 15.06.2006 10:01

TAKIMLAR BELLİ

Sivassporumuza hayırlı olsun. Bu yıl da kupanın sahibi oluruz inşaallah...

SEMİH-58 15.06.2006 13:18

daha çok takım olsaydı daha heyecanlı olurdu ama saglık olsun inşallah geçen seneki gibi yine biz kazanırız

gokbora 15.06.2006 14:13

CUMHURIYET KUPASINA KATILACAK TAKIMLAR KONGRELERIN YAPILDIGI SEHIRLERIN TAKIMLARI OLSALARDI BENCE DAHA ANLAMLI OLURDU SAMSUNSPOR-ERZURMSPOR-SIVASSPOR-ANKARASPOR

HALIL 15.06.2006 16:15

ooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bbbbbbbbbbbbbbbeeeeee

nihayet

Bilmiyorum 05.07.2006 12:21

CUMHURIYET KUPASI PROGRAMI BELLI OLDU

Otyakmaz, “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün ‘Cumhuriyetin Temellerini Burada Attık’ dediği ve 4 Eylül Sivas Kongresi ile Cumhuriyete giden yolun açıldığı ilimizde geleneksel hale gelen ve bu yıl 9.’su Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası 4’lü Futbol Turnuvası’nda Sivas’ın misafirperverliğini en iyi şekilde göstereceğiz. Turnuvaya Sivasspor, Konyaspor, Sakaryaspor ve Kayseri Erciyesspor takımları katılacaktır” dedi.

Maçların naklen yayınlanması konusunda girişimlerde bulunduklarını ifade eden Otyakmaz, ayrıca turnuvanın iddiaya alınması için de Spor Toto Teşkilatı ile görüştüklerini belirtti.

Cumhuriyet Kupası 4’lü Futbol Turnuvası’nın ilk maçı 29 Temmuz 2006 Cumartesi günü saat 19:00’de Sivasspor-Sakaryaspor arasında oynanacak.

İkinci maç ise saat 21:00’de Kayseri Erciyesspor ile Konyaspor arasında oynanacak.

30 Temmuz Pazar günü saat 19:00’da ilk günün maçlarının mağlupları arasında üçüncülük maçı oynanacak. İlk günün galipleri saat 21:00’de finalde birincilik için mücadele edecek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:24.