![]() |
Murat Duman GITTI.!!
[img]http://www.sivasspor.org.tr/oyuncular/kucuk/muratduman.jpg[/img]
[B]Sivasspor'umuz, Murat Duman ile yollarını ayırdı.[/B] Sivasspor’umuzun Turkcell Süper ligine çıkmasıyla birlikte takıma kazandırılan ve başarılı oyunu ile herkesin gönlünde taht kuran Murat Duman, bir sezonunun ardından Sivasspor’dan koptu. Genel Menejeri'imiz Bülent Uygun ve Başkan Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan ve anlaşma sağlanamayan Murat Duman, Malatyaspor ile söz kesti. Malatyaspor’da oynayacağını dile getiren Duman “ Sivas ve taraftarlarına teşekkür ederim.Bir sezonda olsa spor hayatımda unutamayacağım bir sezon yaşadım. Hiç kimseye kırgın değilim.Mutlu bir şekilde ayrıldım.Sivasspor’a yeni sezonda başarılar dilerim “ dedi. Yeniülke |
-->: Murat Duman GITTI.!!
[FONT="Arial Black"][COLOR="Navy"]YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR DİLERİZ.[/COLOR][/FONT]
|
bizde Murat Duman'a Sivasspora katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Yeni takımında iyi bir sezon geçirmesini dileriz |
yeni takımında başarılar aslında iyiydi ama mutlaka maddi sorundur diye düşünüyorum hayırlısı olsun
|
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.org.tr/oyuncular/kucuk/muratduman.jpg[/img]
[B]Sivasspor'umuz, Murat Duman ile yollarını ayırdı.[/B] Sivasspor’a yeni sezonda başarılar dilerim “ dedi. [/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Bizde kendisine başarılar diliyoruz...Yolu açık olsun..[/FONT][/I][/B][/COLOR] |
YENİTAKIMIN DA BAŞARILAR DİLERİZ
|
katkılarından dolayı teşekkür eder yeni takımında başarılar dilerim.
|
hayirlisi olsun
emegi icin tskler yolu acik olsun onada basarilar |
[QUOTE=CAGLAYAN][img]http://www.sivasspor.org.tr/oyuncular/kucuk/muratduman.jpg[/img]
[B]Sivasspor'umuz, Murat Duman ile yollarını ayırdı.[/B] Sivasspor’umuzun Turkcell Süper ligine çıkmasıyla birlikte takıma kazandırılan ve başarılı oyunu ile herkesin gönlünde taht kuran Murat Duman, bir sezonunun ardından Sivasspor’dan koptu. Genel Menejeri'imiz Bülent Uygun ve Başkan Mecnun Otyakmaz ile masaya oturan ve anlaşma sağlanamayan Murat Duman, Malatyaspor ile söz kesti. Malatyaspor’da oynayacağını dile getiren Duman “ Sivas ve taraftarlarına teşekkür ederim.Bir sezonda olsa spor hayatımda unutamayacağım bir sezon yaşadım. Hiç kimseye kırgın değilim.Mutlu bir şekilde ayrıldım.Sivasspor’a yeni sezonda başarılar dilerim “ dedi. Yeniülke[/QUOTE] [B][I][CENTER]ne diyelim yeni takımında başarılı olur umarım sivasspora verdiği emekler içinde teşekkür ederiz allah yolunu açık etsin..başarılar...[/CENTER][/I][/B] |
murat duman bizim için iyi bir oyuncuydu,gitmesine üzüldüm.sporda gelmekte var gitmekte sağlık olsun.yaptığı hizmetlerden dolayı murat duman'a teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:47. |