![]() |
Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
[IMG]http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg[/IMG]
Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi Süper lige çıkışının 2. sezonunda Sivasspor’un ligde ne yapacağı kadar,taraftarın Sivasspor’a ne yapacağınıda merak ediyorum! Bildiğiniz gibi,tarihinde ilk defa geçen sezon süper ligde mücadele eden Sivasspor,hiç bir maçında 11 bin 500 seyirci kapasiteli 4 Eylül stadını dolduramamıştı. Türkiye 2.liginde, hatta 3.ligde oynadığı bir çok maçta 4 Eylül stadını tıklım tıklım dolduran Yiğidolar,ne gariptir süper ligde bu ilgiyi göstermediler. Neden böyle olduğunu günlerce yazıp-çizdik ama bir sonuca varamadık. Daha doğrusu söylenen hiç bir geçerli mazeret yoktu! Kimisi oynanan futbolu eleştirip maça gitmediğini, kimisi bilet fiyatlarını pahalı bulduğu için gitmediğini, kimiside bazı yöneticilere kızıp gitmediklerini söylemişlerdi. Bunlar Sivasspor’un maçlara gitmemek için kesinlikle mazeret olamaz. Sivasspor kötü futbol oynadığı için maçlara gelmeyenlerin,bizden daha kötü oynayan, ancak stadı tıklım tıklım dolduran takımlara baksınlar! Samsun, Malatya ve Diyarbakırspor bizden iyi futbol oynadılarda ne oldu?Şimdi böyle düşünenlere şunu sormak lazım “Sivasspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olsaydı,ancak neticede küme düşen üç takımdanda birisi olsaydı daha mı iyi olurdu? Bilet fiyatlarına gelince. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var,Sivasspor yönetiminin geçen sezonki maçlarda uyguladığı bilet fiyatı fazla değildi. Türkiye ortalamalarındaydı. Sadece 3 büyüklerde oynadığımız maçlarda farklıydı. Eğer Sivasspor’un gerçekten başarılı olması isteniyorsa bunada katlanmak gerekmez mi? Koskoca bir ayda Sivas’ta iki tane maç oynanıyor, bir haftasonu kahveye verilen para Sivasspor maçlarına verilince kıyamet koparılıyor! Bir ayda iki defa bilet alıp maça gitmek kimseyi batırmaz! aile bütçesini de sarsmaz. Şahıslara kızıp maça gelmediklerini söyleyenlered aslında bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Eğer rüşdünü ispat etmiş birisi “ Pireye kızıp yorganın yakılmayacağını” bilmiyorsa fazla sözede gerek yok. Kişiler ayrı,Sivasspor ayrıdır. Kişileri eleştirebilirsin, sevmeye bilirsin,hatta yaptıklarını doğruda bulmayabilirsin, ama Sivasspor’u bundan ayrı tutmak gerekir. Geçtiğimiz sezon taraftar konusunda beklenen patlamayı yapamayan Sivasspor’un yeni sezonda ne yapacağı kadar, biraz daha büyüyen 4 Eylül Stadı’nı doldurup dolduramayacağını da çok ama çok merak ediyorum. |
-->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
[B][COLOR="Red"]ÖNÜMÜZDEKİ
SEZON FARKLI OLACAK...![/COLOR] [COLOR="Blue"]SİVAS VE 4 EYLÜL ŞENLENECEK...![/COLOR] [/B] |
Abdullah abi, konuyu en güzel şekilde yorumlamış.
Kalemine sağlık abi. İnşaallah taraftarımız bu sene, stadı sürekli dolduracaktır. |
HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM
|
bu sene insallah taraftarlar akisina ugrayacak
4 eylül stadimiz - taraftarin sesiyle inlenecek tezahüratlar mac sonuna kadar durmayacak Sivasspor > taraftara takima yönetime güveniyoruz |
BAŞARI GELDİKCE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
|
ŞU ANA KADAR İÇERDE VE DIŞARDA TARAFTAR SINIFTA KALMIŞTIR İNŞALLAH TRABZON MACIYLA DÜZELİRİZ TAKIMA SAHİP CIKARIZ
|
--->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
yani 2. ve 3. ligdeyken yer bulamazdik simdide giden yok gelecek sezonede ne diyebilirim bilemiyorum ama yinede güzel mutlu duygular besliyorum gelecek sezon icin yinede yinede iyi olacani tahmin ediyorum
|
[QUOTE=yigidolar06;132896]HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM[/QUOTE]
grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin. |
--->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
[/QUOTE][QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;167249]ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.[/QUOTE][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]BU LAFLAR İNŞALLAH BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: .RANT VE ÇIKARCILIK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK OLMADI DA [/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:37. |