SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BESIKTASLI SERGEN´DEN SIVASSPOR´A YESIL ISIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=717)

RüStü ElmaS 29.04.2005 15:38

ARKADASLAR, SERGEN SIVASSPORA DÜSÜNMEK ICIN BIRAZ SÜRE ISTEMIS.

FIKIRLERINIZI ALALIM, BU KONUDA.

BUGÜN SITEMIZDEKI HABERCIM´IN (MUSTAFA ATES) VERDIGI HABER AYNEN SÖYLE:

İkinci Ligi A Kategorisi'nde liderliğini sürdüren ve büyük ölçüde süper lige çıkmayı garantileyen Sivasspor kancayı Beşiktaş'ın süper sol ayağı Sergen'e taktı. Yıldız futbolcuyu telefonla arayan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz 'Seneye seni Sivasspor'da görmek istiyoruz para hiç önemli değil. Sen olur dersen Beşiktaş Kulübü ile olan sorunlarını biz halledeceğiz' dedi. Odyakmaz'a kulübüyle şu an arasının hiç iyi olmadığını ve parasının yarı yarıya indirilmesinin düşünüldüğünü anlatan Sergen, 'Bana biraz süre verin. Başkan ve hocam ile görüştükten sonra size kararımı vereceğim' cevabını verdi.

Kaptanlık yapacak Görüşmede Beşiktaş'la anlaşamazsa seve seve Sivas- spor'a geleceğini söyleyen Sergen Yalçın'ın Kırmızı-Beyazlı takıma transfer olması halinde kaptan yapılacağı öğrenildi. Süper Lig için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Sivas-spor'un Beşiktaş'tan başka futbolculara da talip olduğu öğrenildi. Yöneticiler Sivaslı olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yaparak kendisinden transfer konusunda yardımcı olmasını isteyecek.

GuNaY 29.04.2005 15:39

[size=6][color=blue][b]zaten bjk hocasıda sivaslı oldugundan ve sergenide fazla kullanamadıgından izin verecegini dusunuyorum... ilk yılda buyuk sükse olur :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

sivaslim58 29.04.2005 15:42

G.... KILI AĞARMIŞ 90 KİLOYU GEÇMİŞ.BU YIL MALULEN EMEKLİ OLACAKMIŞ.HİPODRUMDAN ÇIKMAYAN,ZATEN YARARLI OLSA BEŞİKTAŞTA OYNARDI.SİVASA EN İYİ GETİRİSİ SİVASTA YAPACAĞI HARCAMALARDIR.ATYARIŞI ÇOK OYNUYORMUŞ.

tolga06 29.04.2005 15:50

ne..işimiz....olur...bizim...sergenle...göbekmi...atacağız...
onun...bunun...eskisiylemi...uğraşacağız.....sergen...sivasspora...
yarardan....çok.zarar...getirir.....bize...mücadeleci....koşan...başarıya...
aç.....futbolcu...lazım.....saç...başmı...yolacağız.....süperlig...
deko...desen...koşmaz...vur...desen....vurmaz...ne..işimzi...olur...
bizim...bunlarla....transfer...mantığı...sergen...gibi....oyuncuların...
üzerine...kurulursa...süper...lig...bize...zehir...olur.....komik..durumlara...
düşeriz....offf.offf.düşünmek...bile...istemiyorummm....yandık...şehri...
televoleler...basacak......

maraba.....televoleeeeeeeee.................

DJMuRaT 29.04.2005 15:53

[i][b]BENCE SERGEN SİVASSPOR ÇOK YARARSIZ OLUR BUNUN İÇİN TRANSFERİNE KARŞI ÇIKANLARIN BAŞINDA GELİYORUM.SERGEN SİVASSPORDA OYNAYAMAZ ÇÜNKÜ;
SERGEN GECE HAYATINI SEVEN BİRİSİ VE SİVAS ONUN BU İHTİYACINI KARŞILAYAMAYACAKTIR.
SERGEN BU SEZON BEŞİKTAŞTADA BEKLENENİ VEREMEDİ BU DA 2. BİR NEDEN SAYILABİLİR
FUTBOL GEÇMİŞİ TARTIŞILMAZ AMA 10 NUMARA TİP DE BİR OYUNCU OLDUĞUNDAN BEN Bİ KIYASLAMA YAPMAK İSTİYORUM
M.ALİ Mİ SERGEN Mİ DESELER TABİKİ
MUHAMMED ALİ DERİm!!!!![/i][/b]

serkankustarci 29.04.2005 15:54

Sergen in Sivasspora fayda sağlayacağına inanmıyorum.Ama Beşiktaşta oynayamayan,örneğin;
Berkant,EmreAşık,Veysel alınabilir. Rıza Çalımbayında Sivasspora yardımcı olacağına inanıyorum

GuNaY 29.04.2005 16:01

[size=6][color=blue][b]TOLGA GARDAS SANA ZAHMET KELİMELERİN ARASINA .... KOYMAZSAN SEVİNİRİM SAYFAYI OKUMASI ZOR OLUYOR... VE DAHA SONRAKİ YAZANLARDA ONA GORE SEKİL ALIYOR... RİCA SADECE...[/b][/color][/size]

senarist 29.04.2005 16:13

ya sergenin alınmak istenmesi çok saçma yaa bizee genç ve gerçek yıldızlar lazım ne işimiz olur sergenle.arkadaşlarla bunun şakasını yapıyorduk sanırım gerçek olacak...

sergenin yerine yine beşiktaştan gönderilmesi söz konusu olan Ahmet Hassan Ronaldo Emre Aşık Galatasaraydan Volkan Hasan Şaş Conceicao
Fenerbahçeden v.Hoojdonk Deniz Sol kanada Mahmut Henefi Bunlar düşünülmeli bence

SERGENE HAYIR!!!

Düşünülmesi bile Komik!!!

tolga06 29.04.2005 16:14

gunay...hakılsın..kalvye...bozuldu...ondan..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HakkıTİMUÇİN 29.04.2005 16:16

sergen sivasa futbol olarak belki çok seyler katamayabilir, bu konuda arkadaslara katılıyorum ammmaa...

sivas taraftarına ve takıma çok büyük bir hava getirrir

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:29.