![]() |
STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR....
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/multimedya/45-069308955.jpg[/IMG]
İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya yerleştirilebilirmiydi? bence muhteşem olur. kameraların tam karşısı, tam köşe. şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler" |
başarılar kazanacağız..
10 gün sonra sivastayım..
ilk fırsatta stada gidip bakacağım.... hayırlı olsun şimdiden.. ALLAH hayırlı başarılar nasip etsin.... |
-->: STADYUM MUHTEŞEM OLUYOR AMA......
bana da 8 gün kaldi!
Stadi ben de merak ediyorum |
ban yarin gidiyorum sattadi merak ettim
|
[QUOTE=erdalsahin_58]İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
yerleştirilebilirmiydi? bence muhteşem olur. kameraların tam karşısı, tam köşe. şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"[/QUOTE] [B][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]çOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENCE DİKKATE ALINMALI..[/COLOR][/FONT][/B] |
Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen
|
[QUOTE=yigido Atilla]Sevgili Arkadaslar mümkünse stadin resmini cekip bu sitede bizlerede gösterirmisiniz cok merak ediyorum ... Benim gibi cok merak eden vardir görmek isteyen[/QUOTE]
atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar. |
[QUOTE=erdalsahin_58]atilla gardaş stadın yeni resimlerini çekip bugün rüştü elmas kardeşime gönderdim. bugünlerde yayınlar.[/QUOTE]
Ellerine saglik gardaş, çekmiş olduğun fotoları aldım. Hepside güzel olmuşlar. Yarin onları sitede anasayfada yayınlacağız. |
[B]Stadın resimlerini gördüm gerçekten güzel, özelliklede stadın dısının kırmızı beyaz renge boyanması çok güzel olmuş...[/B]
|
[QUOTE=erdalsahin_58]İki gün önce arkadaşlarla stadyumun inşaatını görmeye gittik. dışardan bakıldığımda hemen gözümün önüne kale arkasının eski hali geldi. şimdiki hali inşaat iken bile muhteşem görünüyor. hele içerden baktığımızda daha bir ihtişamlı duruyor. derken havuzun yanındaki köşe öyle çirkin bir şekilde sırıtmıştı ki bütün keyfimiz kaçtı. küçücük bir tribün parçası arka tarafta müsait boşluk olmadığı için yıkılamamış öylece kalmış. tahmin ediyorum orası öylece kalacak. fakat daha sonra aklımıza iyi bir fikir geldi. acaba skorbord oraya
yerleştirilebilirmiydi? bence muhteşem olur. kameraların tam karşısı, tam köşe. şimdi diyorum ki " biz burdan yetkililere bir çağrı yapalım ve skorbordun oraya taşınması mümkün olamazmı? en azından bizlere olumlu veya olumsuz bir cevap versinler"[/QUOTE] erdal gormustursunku skorbodun yerini eskisinin biraz arkasına hazırlamışlar tek koymak kalmıstı sanırım daha değişmez |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |