SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   EN İYİSİNİ YAPACAĞIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7207)

SivasSpor.Com 28.06.2006 23:56

EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Sivasspor’un yeni yıldız futbolcusu Tolga Doğantez, Sivasspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. Düzenlenen imza töreni sonrasında bir açıklama yapan baþarılı defans oyuncusu Tolga, hedeflerinin Sivasspor’a katkıda bulunmak ve eski günlerine dönmek olduğunu söyledi. Sivasspor’a faydalı olmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten Tolga, “ Sivasspor’a yeniden eski günlerime dönmek için geldim. Her futbolcu yeni heyecanlar arar. Þuanda ligin en heyecanlı ve renki takımlarından birisi de Sivasspor. Burada yeniden eski heyecanımı kazanmak ve eski günlerime dönmek istiyorum. Daha önceki sezonlarda þanssız sakatlıklar yaþadım. Bu nedenle istenilen düzeyde futbol oynayamadım. Ama Sivasspor’da istikrarlı bir futbol sergilemek hem takımıma faydalı olmak hemde yeniden eski futboluma dönmek istiyorum “ dedi.

Sivasspor’un hedeflerini bildiğini belirten Tolga, “ Sivasspor’un hedefi ilk olarak ligde kalmak ardından zirve yarıþına renk katmak olacaktır. Lig’e yeni çıkmıþ bir takım için ilk 2-3 sezon çok önemli. Sivasspor’da hedef bu nedenle ilk olarak ligde kalmak olacak. Bunu garantiledikten sonra ise kesinlikle hedefi zirve takımları arasında yer almak olacak. Bende bu hedef doğrultusunda elimden gelen en iyi futbolu sergileyip takımıma faydalı olacağım” dedi.

Hakikat

GuNaY 29.06.2006 04:18

-->: EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

[B]Kariyerinin en iyi dönemi olmasada başarılı bir sezon geçirmesi takımımız adına çok iyi olacak...

Yalnız söylemiş olduğu "hedefi ligde kalmak olacak" sözler bence çok yanlış...:confused: :confused: [/B]

SivasLady 29.06.2006 08:17

takimda ona basarilar dilerim
tek hedefleri biraz daha yüksekte tutmali
sadece ilk bir kac sezonde ligde kalmak olmamali
hedefimiz uefa ve sampiyonluk
ona göre oynamali

ademgoze 29.06.2006 08:35

TOLGA İYİ BİR TRANSFER AMA TECRÜBESİZ OYUNCU ALMASINLAR ELİMİZDE ZATEN MEVCUT AMA BU HATAYI SANKİ YAPIYORLARMIŞ GİBİ SÜPERLİG DENEYİMLİ OYUNCULAR ALMAMIZ LAZIM...

Besyo_cu 29.06.2006 09:15

Tolga cok iyi bir savunma oyuncusudur. Tecrübe ve yetek olarak elit seviyededir. Şunu unutmamak lazım kı tecrübe yeterlı ama yetenek de lazmı örneğin fransa milli takımı herkes tecrübeli sadece franck ribery haric ama son dunya kupasından elendı bunda da pek de iyi gittiği söylenemez (ispanma macı hariç )

serhankaburcuk 29.06.2006 10:56

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Tolga kendisini kanıtlamış kaliteli bir defans oyuncusu...Yani iyi bir savunmacı...İnşallah Sivassporda çok başarılı olacak ben buna canı gönülden inanıyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

HALIL 29.06.2006 11:26

ya acikcasi iyi transferler yapmadik bunlar kim bilmiyoruz bile bide bomba transfer yapacagiz dediler hani ben bomba goremiyorum ama zanedersem sadece yerli oyuncvu aldi yabanci hakimiz kaldi lutfen yonetime sesleniyorum iyi transfer yapin en pahalisi olsun ve en iysi forvet oyuncu olmasi lazim hani pecze iki slovak oyuncu dahil edecekti takima onlar nerde?

Etem-Murat 29.06.2006 12:14

[B]en iyisini yapacağız demek kolay zaten en kötüsünü yapacağız diyen sporcu veya takım varmıdır iyisini yapmak iyi sporcularla olur benim bildiğim yanlışsam yanlıssın deyin lütfen [/B]

SONMEZ 29.06.2006 13:09

[B][COLOR="Blue"]BÜYÜK HEDEFLERİ OLMAYANLAR;
KÜÇÜK ENGELLERDE
BÜYÜK MAZERETLER ÜRETİRLER...!!!

NE KÜÇÜK HEDEFLERE TALİBİZ...
NE DE DEV AYNASININ KARŞISINDAYIZ...

BİZ ARTIK SÜPER LİG'E ADAPTE OLMALIYIZ
VE DE BU LİGİN KÖKLÜ KULÜPLERİNDEN
BİRİSİ OLMALIYIZ.
GİTTİKÇE DE ÇITAYI YÜKSELTMELİYİZ...[/COLOR][/B]

sinan58_34 29.06.2006 14:54

[B][I]HAYIRLI OLSUN BASARILAR DILERIZ TOLGA YA UMARIZ SİVASSPORUMUZA VE KENDISINE YAKISIR BIR PERFORMANS SERGILER[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12.