SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   SERDAR TOPRAKTEPE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7345)

puar 07.07.2006 22:25

SERDAR TOPRAKTEPE

yeni transferlerimizden serdar toprak tepeye tekrardan hoşgeldin diyoruz engin tecrübesi hızı ve tekniği ile takıma faydalı olacağına inanıyorum...
başarılar...

caddeligenç66 10.07.2006 14:10

-->: SERDAR TOPRAKTEPE

inşallah yararlı olur iyi transfer...

talha58 10.07.2006 14:16

Serdar da hız kaldığını hiç düşünmüyorum .. BJK'da Oktay ile kavga etti gönderildi. Kocaeli ve Bursa'da da son seneye kadar ikide bir kadro dışı kalan bir oyuncu idi. Umarım elimizde patlamaz bu bomba..

SEMİH-58 10.07.2006 14:32

hoşğelmiş kardeşimiz inşallah ii bi futbolcudur

sivasligenc 10.07.2006 15:51

iğnşallah sivasspor a faydalı olur demekten başka şuan elimizden birşey gelmez

serhankaburcuk 10.07.2006 15:55

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]SERDAR TOPRAKTEPE Bence bizde çok başarılı olacak...Bu sezon tribünleri çok ayağa kaldıracak ben buna canı gönülden inanıyorum...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

teknik 10.07.2006 16:10

iyi transfer ancak orta saha eksiğimiz sürüyor erman özgür olmayınca kaldık açıkta.

talha58 16.07.2006 20:21

--------------------------------------------------------------------------------

Serdar da hız kaldığını hiç düşünmüyorum .. BJK'da Oktay ile kavga etti gönderildi. Kocaeli ve Bursa'da da son seneye kadar ikide bir kadro dışı kalan bir oyuncu idi. Umarım elimizde patlamaz bu bomba..

diye yazmışım yukarıya ama dünkü röportajı bir hayli olgunlaştığını gösteriyor. Mecnun Başkan'ı eskiden beri tanıyormuş. Takım hakkındaki görüşleri de oldukça iyi. Umarım sol ayaklı oyuncu eksikliğimizi giderir. Zaten Erman'ı da alamadık..

67_DERNEK_SAKİN 16.07.2006 20:30

[B][I][U][COLOR="Red"]ARKADASLAR YÖNETİMİZ HERZAMAN İYİ ONCULAR GETİRİR VE BENDE İNANIYORUM SERDAR TOPRAKTEPE'NİN İYİ OYUN SERGİLEYECEGİNİ VE HAYIRLI OLSUN DİYORUM[/COLOR][/U][/I][/B]

BOUN 17.07.2006 11:27

[QUOTE=leblebi82]--------------------------------------------------------------------------------

diye yazmışım yukarıya ama dünkü röportajı bir hayli olgunlaştığını gösteriyor. Mecnun Başkan'ı eskiden beri tanıyormuş. Takım hakkındaki görüşleri de oldukça iyi. Umarım sol ayaklı oyuncu eksikliğimizi giderir. Zaten Erman'ı da alamadık..[/QUOTE]

Arkadaşım Oktayla kavgasının üzerinden yıllar geçti artık daha olgun bir futbolcu. Bu sene ben Serdar'dan Sivas'a büyük hizmetler bekliyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:35.