![]() |
ÖDÜL PUANI KAZANAN YARIŞMACILAR
[B]Siz saygıdeğer üyelerimizin ligimizden uzak kaldığı bu günlerde yarışma heyecanına devam edebilmeniz için düzenlemiş olduğumuz; 8 Bölümden oluşan DÜNYA KUPASI ÖZEL Skor Tahmin Yarışması sona ermiştir. Yarışma sonucunda ilk 3 e giren aşağıda üye ismi yazılı yarışmacılarımız 2006-2007 Sezonu Skor Tahmin Yarışması için ödül puanı kazanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.[/B]
[B] [COLOR="Blue"][U]ÖDÜL PUANI KAZANAN YARIŞMACILARIMIZ[/U][/COLOR] 1. [COLOR="Green"] jakobieen 188 [/COLOR] ..40 Puan Kazanmıştır.. 2. [COLOR="Red"]Dağcı 170 [/COLOR] ..25 Puan Kazanmıştır.. 3. [COLOR="Blue"]alimuharrem58 159[/COLOR] ..15 Puan Kazanmıştır..[/B] [B]Yarışmamıza katılım gösteren tüm yarışmacılarımıza ve gönülden destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde yeni yarışmalarla karşınızda olacağız. [/B] |
-->: ÖDÜL PUANI KAZANAN YARIŞMACILAR
1. jakobieen 188 ..40 Puan Kazanmıştır..
2. Dağcı 170 ..25 Puan Kazanmıştır.. 3. alimuharrem58 159 ..15 Puan Kazanmıştır.. Kazandiginiz puanlar icin tebrik ederim amma gelecek sezon o puanlarda size yardimci olamiyacak :D yeni sezonda zirvede ben varim :D |
[QUOTE=TracyMcGrady58]1. jakobieen 188 ..40 Puan Kazanmıştır..
2. Dağcı 170 ..25 Puan Kazanmıştır.. 3. alimuharrem58 159 ..15 Puan Kazanmıştır.. Kazandiginiz puanlar icin tebrik ederim amma gelecek sezon o puanlarda size yardimci olamiyacak :D yeni sezonda zirvede ben varim :D[/QUOTE] [B]Yarışma başlamadan önce çok iddialı arkadaşlarımız vardı ama şuanda sesleri çıkmıyor büyük konuşma derim :) ;)[/B] |
3. alimuharrem58 159 ..15 Puan Kazanmıştır..
TEŞEKKÜRLER GÜNER KARDEŞ |
tüm arkadaşları kutlarım........
|
Katılan herkesi tebrik ederim. bi dahaki yarısmada bende varım buna geç katıldım yoksa çok puan toplardım ben :-))) :)
|
[B]tebrikler arkadaşlar kutların 3 nüzüde B][QUOTE=Güner][B]Siz saygıdeğer üyelerimizin ligimizden uzak kaldığı bu günlerde yarışma heyecanına devam edebilmeniz için düzenlemiş olduğumuz; 8 Bölümden oluşan DÜNYA KUPASI ÖZEL Skor Tahmin Yarışması sona ermiştir. Yarışma sonucunda ilk 3 e giren aşağıda üye ismi yazılı yarışmacılarımız 2006-2007 Sezonu Skor Tahmin Yarışması için ödül puanı kazanmışlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz.[/B]
[B] [COLOR="Blue"][U]ÖDÜL PUANI KAZANAN YARIŞMACILARIMIZ[/U][/COLOR] 1. [COLOR="Green"] jakobieen 188 [/COLOR] ..40 Puan Kazanmıştır.. 2. [COLOR="Red"]Dağcı 170 [/COLOR] ..25 Puan Kazanmıştır.. 3. [COLOR="Blue"]alimuharrem58 159[/COLOR] ..15 Puan Kazanmıştır..[/B] [B]Yarışmamıza katılım gösteren tüm yarışmacılarımıza ve gönülden destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde yeni yarışmalarla karşınızda olacağız. [/B][/QUOTE] |
bu yarışma nereden oynanıo ben yeni üye oldumda[FONT="Garamond"][/FONT]
|
[QUOTE=cagatayyilmaz58]bu yarışma nereden oynanıo ben yeni üye oldumda[FONT="Garamond"][/FONT][/QUOTE]
[B]Öncelikle Sitemize Hoşgeldiniz. Yarışmamız şuanda sona ermiş durumda. Yeni yarışmamız 2006-2007 Sezonunun ilk haftasında tekrar başlayacak. O zaman yarışmalar forumundan yarışmalarımıza katılım gösterebilirsiniz. İlginiz için teşekkürler. Saygılarımızla.[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21. |