![]() |
maç heralde sarıyerin yusuf ziya öniş stadında oynanmaz...
peki nerde oynanıcak?? sarıyer maçının oynanacağı hafta fener ankara deplasmanında...beşiktaşta istanbulsporun stadı bayrampaşa çetin emeçte oynuyacak...bu arada bizede inönü veya şükrü saraçoğlu kalıyo... ben şükrü saraçoğlundan yanayım..çünkü bu maçta baya bi taraftar olucak..muhteşem bi şölen olucak...bize ancak 55 bin kişilik stad yeter...hemde garib sarıyer düşerken biraz ceplerine para girsin..yazık günah.. |
Bence sarıyer macı değilde f.karagümrük maçını yönetim istanbula aldırır vede saraçoğluna aldırırsa çok güzel olur. Gerekirse maçta biletlere yardım katkı payıda ekleyebilir. SOnuçta diğer takımlara girecek para bizim için önemli deil. Önemli olan bizim takımımızın kasasına girmesi. F karagümrük maçında olması iyi olur çünkü bizim sahamızda oynanacagı için bilet paraları kendi takımımıza girer diye düşünüyorum.
|
[quote=türkçerap_yakup]maç heralde sarıyerin yusuf ziya öniş stadında oynanmaz...
peki nerde oynanıcak?? sarıyer maçının oynanacağı hafta fener ankara deplasmanında...beşiktaşta istanbulsporun stadı bayrampaşa çetin emeçte oynuyacak...bu arada bizede inönü veya şükrü saraçoğlu kalıyo... ben şükrü saraçoğlundan yanayım..çünkü bu maçta baya bi taraftar olucak..muhteşem bi şölen olucak...bize ancak 55 bin kişilik stad yeter...hemde garib sarıyer düşerken biraz ceplerine para girsin..yazık günah..[/quote] LA YAKUP DOĞRU DİYON BİZE YİNE YA KADIKÖY YADA OLİMPİYAT STADININ YOLU GÖRÜNÜYO.... UNUTMAYALIM İLK DEFA 2 LİGDE OYNAYAN BİR TAKIM OYNAMIŞTIR OLİMİYAT STADINDA HEMDE DEPLASMANDA.. HA HA KARAGÜMRÜKTE BİZİM SAYEMİZDE ORDA OYNAMA ŞEREFİNE ERİŞTİ..... |
[quote=remix]DAHA DURUNN İSTANBUL TAKIMLARIDA SİVASSPOR İLE MAÇ YAPARKEN DÖRT KÖŞEE OLACAKLARR ,NEDE OLSA DERBY MAÇLARI OLACAK BİZİM İLE YAPTIKLARI MAÇLAR;-)[/quote]
[b]YA BEN O MAÇLARI DÜŞÜNEMİYORUM BİLE İÇİM İÇİME SIĞMIYOR. SİVAS I BİRİNCİ LİGDE GÖRMEK ÇAK HEYCAN VERİCİ....[/b] |
evet ya düşünsenize...offff offffff....o gün yollar kilitlenir heralde...süper olur süppeeerr :D
|
EWET BENCEDE KADIKÖY DE OLSUN FULL ÇEKELİM TÜRKİYE TARAFTAR GÖRSÜN :lol: :lol: :lol: NE DERSİNİZ...
|
benim gönlüm kadıköy şükrü saracoğlu stadından yana oraya da sığmayız ama olsun diğerlerine bakaraktan daha kapasiteli o gün varya istanbulda olanlar çok şanslı olacak tüm türkiyeye yineleyeceğiz taraftarımızın gücünü
|
tabiki kadikoy, besiktasin 20000 kisilik stadinda napicaz???? yetmezki
|
[size=6][color=blue][b]kadıköy baya iyi olur... oranın atmosferide güzel... :D :D :D hatta gece macı olsa dahada süper olur :lol: 8) 8) [/b][/color][/size]
|
bide sükrü saracoglunu dolduramazsak rezil oluruz bende bjk stadinda olsun taraftar stada sigmazsa haber olur sivasspor un taraftari stada sigmadi diye sonra bütün takimlat korkar
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:50. |