![]() |
abi pankart yaptıracazda ne yazdıralım...fikirlerinizi yazarsanız uygun bi şey yaparız...
___________________________________________________________ [b]ç@rşı[/b] alayına karşı... |
benim dusuncem soyle gardaŞ
we are dıe for your yıgıdo's |
[quote=CARSIuniversite]abi pankart yaptıracazda ne yazdıralım...fikirlerinizi yazarsanız uygun bi şey yaparız...
___________________________________________________________ [b]ç@rşı[/b] alayına karşı...[/quote] YOU ALL NEVER WALK ALONE.....(ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN) |
SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKDIR
YİĞİDOLAR SÜPERLİGDE ESMEYE GELIYOR SAMPİYON SAMPİYON YİĞİDOLAR SAMPİYON.......... |
[quote=serhankaburcuk][quote=CARSIuniversite]abi pankart yaptıracazda ne yazdıralım...fikirlerinizi yazarsanız uygun bi şey yaparız...
___________________________________________________________ [b]ç@rşı[/b] alayına karşı...[/quote] YOU ALL NEVER WALK ALONE.....(ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN)[/quote] bize olsun istiyoruz başkasını taklit etmek istemiyoruz abi be...sağol yinede ________________________________________________________ alem biter...ortam biter...hayat biter...[b]ç@rşı[/b] bitmezzzz |
Naçizane fikrim, "CUMHURİYET'İN TEMELİ SİVAS'TA, ŞAMPİYONLUĞUNKİ İSE SPORTMENLİKTE ATILDI"...
|
[quote=izmirliyigidodan]Naçizane fikrim, "CUMHURİYET'İN TEMELİ SİVAS'TA, ŞAMPİYONLUĞUNKİ İSE SPORTMENLİKTE ATILDI"...[/quote]
o ne abi öle damlaya damlaya göl olur yazılsın bari ya bu arada neden ben üye olamıyorum doldurduğum form 8-9 oldu hala birine bile onay linki gelmedi saygılar servet.guldes |
bu sene olsun
şu hasret son bulsun cıkalım1.lige herkes bizden korksun |
[quote=Anonymous][quote=izmirliyigidodan]Naçizane fikrim, "CUMHURİYET'İN TEMELİ SİVAS'TA, ŞAMPİYONLUĞUNKİ İSE SPORTMENLİKTE ATILDI"...[/quote]
o ne abi öle damlaya damlaya göl olur yazılsın bari [/quote] zuhahahahahahahaha çok komik valla...hahahahahhahahaha |
evet ne o oyle sivasta atilmis cumhuriyetin tarihi felan, bu biraz siyasi olur, SIYASETIN futbolda isi yok.
hem Sivasimizin 1000lerce ovunuecek yeri varken,simdi bu bicimsiz olur. ama isterseniz size bu konusda almanca veya hollandaca veya arapca destek verebilirim:) BERABER YURUYECEG BIZ BU YOLLARDA........ vesselam |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:21. |