![]() |
Harika Sivas Gardas'im!
Super Lig Hosgeldiniz! Ben cok mutlu iste Sivasspor! I cannot wait to see them play on Lig TV next season. I will proudly support them over Galatasaray! Selam |
[b]sağol galatasaraylı arkadasım sivassporu inşallah tüm türkiye görecek 4.büyük sivasspor olacak bundan kimsenin şüphesi olmasın...
ÜÇ BÜYÜK DEVRİ BİTTİ TEK BÜYÜK SİVASSPOR[/b] |
abi bu adam türkce bilmiyormu acaba yazdiklarina baksana
|
[quote=kadir20]abi bu adam türkce bilmiyormu acaba yazdiklarina baksana[/quote]
Kardeş bu üyemiz sanırım yurtdışından yazıyor...Yani türkçesi pek iyi deil. |
[size=6][color=blue][b]evet yurt dısından yazıyor[/b][/color][/size]
|
ben de dogma büyüme yurt disindayim türklük adamin icinde olacak bak övünmek gibi olmasin ama benim türkcem iyidir insan kendini gelistirmesi lazim
|
[quote=kadir20]ben de dogma büyüme yurt disindayim türklük adamin icinde olacak bak övünmek gibi olmasin ama benim türkcem iyidir insan kendini gelistirmesi lazim[/quote]
LA GARDAŞ BOŞVER TÜRKÇESİNİ ADAM BİZİ TEBRİK ETMİŞ İŞTE O DA YETER SEN DE ONA TEŞEKKÜR ET GERİSİNE GARIŞMA |
[size=6][color=blue][b]herkes aynıo kosullarda yetismiyor olabili kadir... baskalarının yaptıklarını hata olarak görmek bize dusmez...[/b][/color][/size]
|
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]herkes aynıo kosullarda yetismiyor olabili kadir... baskalarının yaptıklarını hata olarak görmek bize dusmez...[/b][/color][/size][/quote]
[b]HARİKASIN GARDAŞIMGÜNAY[/b] |
[quote=gunay][size=6][color=blue][b]herkes aynıo kosullarda yetismiyor olabili kadir... baskalarının yaptıklarını hata olarak görmek bize dusmez...[/b][/color][/size][/quote]
iste budur |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:36. |