SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAKSINIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7400)

SivasSpor.Com 10.07.2006 17:51

HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAKSINIZ

Kamp çalışmalarını Gerede’de sürdüren Sivasspor’da Teknik Direktör Carol Pecze futbolcularına lig öncesi uyarılarda bulundu.

Hazırlık maçları dışında günde üç antreman yaparak kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor’un ligde hücum ağırlıklı futbol oynayacağını ifade eden Slovak Teknik adam Carol Pecze “Lig öncesi yapılan çalışmalarda bütün futbolcuların fizik ve kondisyon açısından hazır olmalarını istiyorum. Yeni sezonda Sivasspor hücum futbolu oynayacak,onun için çok koşmamız gerekiyor. Takımımı bu sisteme göre hazırlıyorum” dedi.

Hürdoğan

1967_CLUB_ÖZGÜR 10.07.2006 18:14

> HüRdOğAn <

[B][FONT="Comic Sans MS"]Hucum Agırlıklı Futbol Tarzı Daha GUzel Olacak..Attıgımız Gollere yatıyo..kaybedıyoduk...

Saldır Carol Pecze OoOoOoO OoOoOoOo =) [/FONT][/B]

yigidoo 10.07.2006 18:53

-->: HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAKSINIZ

selam
sivasspor da bu yakistir saten saldiran yesil sahayi rakiplerine daraltan sivasspor daha basarili olur.herseyin hayirlisi olsun

sinan-58 10.07.2006 19:45

lorant tan kurtuldukya daha defans oynamayız sonunda bol gollu karşılasmalar izleyeceğiz ve super lig in gol kralının bizden çıkmasını istıyoruz bizi duy carol pecze

MOS-BY-58 10.07.2006 21:06

hücum futbolu oynamak bu kadro yapisi icinde mümkünse basim gözüm üstüne, yoksa yersiz hayale kapilmayalim... hücum futbolu oynarken netice futbolundan da fazla uzaklasmayalim da...

HALIL 10.07.2006 22:39

iyi hucum oynicazdaaa iyi yirticii bir forvet laziimm

gokbora 10.07.2006 22:50

[COLOR="Blue"][FONT="Impact"][I]DEFANSI SAGLAMA ALMAYIDA UNUTMAZ INSALLAH
FAZLA GOL ATIP FAZLA GOL YEMEK ISIMIZE GELMEZ[/I][/FONT][/COLOR]

SivasLady 11.07.2006 19:11

yeri geldi mi hücum etmeli yeri geldi mi defansa cekilmeli
hücüm ederken arkayi bos birakmak olmaz
iyi bir ortalma yakalamali
umarim bu kadroyu güzel bir takim olmaya getirir
artik goller görmek istiyoruz yeni sezonda

yigido Atilla 11.07.2006 19:19

Insallah Werner loranti aramayiz hücüm futbolu oynayacak kadro varmi defasin italya defansi olacak orta saha fransa gibi olmali ilerisi eger birde ukranyali cevcenko yanina henry isimlerini dogru mu yazdim bilmiyorum ama ozaman bu is olur ve dediginizden oynariz

talha58 11.07.2006 19:57

Bence Sivas'a da hücum futbolu yakışır. Zaten iyi kötü Süper Lig'in gediklisi de olduk. Yavaş yavaş oyun olarak da çağa uygunbir görüntü sergilemeli ve taraflı tarafsız futbol kamuoyunun beğenisini kazanmalıyız..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:02.