![]() |
TRANSFER HAREKETLENECEK
Transfer çalışmalarını kamp sonrasına bırakan Sivasspor Yönetimi Pecze’nin raporunu beklemeye başladı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmaları yaparak genç ve tecrübeli olmak üzere bir çok futbolcuyu kadrosuna katan Sivasspor Yönetim Kurulu, transfer çalışmalarını tamamlamak için Bolu kampını beklemeye başlamıştı. Teknik direktör Karol Pecze’nin vereceği raporlar doğrultusunda yeniden transfer hareketliliğine başlayacak olan Kırmızı-beyazlı yönetim, Pecze’nin raporunu beklemeye çekildi. Pecze’nin kamp süresince eksik gördüğü mevkilere kaliteli futbolcular isteyeceği bildirilirken, Sivasspor Yönetimi de Teknik direktörünün isteyeceği mevkilerin en iyi futbolcularını almayı hedefliyor. Bir yabancı futbolcuyu kadrosuna katma hakkı kalan Sivasspor’un yabancı tercihini ise defanstan yana kullanacağı, Pecze’nin isteyeceği mevkideki futbolcuların ise yerli futbolcular olacağı bildirildi. Hakikat |
-->: TRANSFER HAREKETLENECEK
Bu saatten sonra transfer hareketlense de çok fazla iyi oyuncu almak zor.. Çünkü hemen her takım planını yapıp transferi belirli bir seviyeye getirdi. Bu saaatten sonra elden çıkarılacak oyuncular alınabilir. Veya yüksek ücret verilerek transfer yapılabilir. Ama bizim takımın hala transfere ihtiyacı var..
|
yerli yabanci fark etmez önemli olan iyi bir futbolcu olmasi
|
iyi basarili ksan futbolcu alsinlarda ünlü olmasi sart degil
|
[B]GANA & TOGO’DAN[/B]
Gerede kampına bugün nokta koyacak olan Sivasspor son yabancı futbolcu transferini yapmak için harekete geçiyor. Bugün bitecek kamptan sonra Sivasspor yönetimine ve menajer Bülent Uygun’a rapor verecek olan Teknik Direktör Carol Pecze, takıma kaç futbolcu transfer edileceğini de belirlemiş olacak. Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun, Dünya kupası maçlarını izlediklerini Gana ve Togo’dan iki futbolcuyla prensipte anlaştıklarını, hocanın istediği mevkiiye göre imza attıracaklarını söyledi. Uygun, “Dünya kupasında izlediğimiz Ganalı ve Togolu futbolcularla görüşüp prensipte anlaştık. Hocanın vereceği rapor doğrultusunda Avusturya kampında bu futbolculara imza attıracağız” dedi. Başka kulüplerin talip olmasından endişe eden Uygun, bu nedenle de futbolcuların isimlerini açıklamayacaklarını, ancak stoper ve santrafor mevkiinde olduklarını söyledi. Hürdoğan |
insallah iyi transfer ller yaparizzzz
|
[B]Haydin hayırlısı sivasın son adam Ganalı ve Togolu olsunda bak
iyi olur ne de olsa seyrettik hoca karar verirse bu oyuncuyla anlaşılacak haydin hayırlısı olsun[/B] |
BİZ BÜLENT UYGUN ABİMİZE SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ VE BİZİM YANIMIZDA VE İVASSPOR İÇİN LİNDEN GELENİ YAPTIGINA İNANIYOR SİVASSPORUN BU SENE UEFAYA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
|
Ben Sivasspor Yönetimine ve Menejerine Güveniyorum. Ellerinden ne geliyorsa En iyisini yapacagindan hic süphem yok
|
Ne hareketlenmesi kardeşim.Sezon başladı başlıyacak hala dogru düzgün adamlar transfer edilmedi.Takım yine savunma agırlıklı oynayacak heralde.Yapılan transferler bunu gösteriyor.İnşallah bu sezon düşme tehlikesi yaşamayız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28. |