![]() |
ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
Sivasspor’a futbolcu kazandırmak için pilot takım olarak belirlenen 3. lig takımı Sivas Anadoluspor (Üsküdar Anadoluspor) futbolcu seçmeleri 22-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak.
İstanbul’da saat 11.00’de Selimiye stadında yapılacak olan seçmelere çok sayıda futbolcunun katılacağı ifade edildi. Yapılacak olan seçmelerde beğenilen futbolcular Sivas Anadoluspor teknik heyeti tarafından takıma dahil edilecek. Sivasspor yönetimi, Sivas Anadoluspor’dan bir çok futbolcuyu önümüzdeki yıl Kırmızı-beyaz renklere bağlamayı hedefliyor. Hürdoğan |
-->: SİVAS ANADOLUSPOR ŞEÇMELERİ YAPILACAK
yaş sınırı yok mu bunun.her isteyen girebiliyor mu ki.
hemide bu selimiye stadı nirede yaaa. |
ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR SECMELERİ OLACAK ARKADAŞLAR
SELİMİYE KIŞLASININ YANINDA SELİMİYEDE |
[QUOTE=yigidolar06]ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR SECMELERİ OLACAK ARKADAŞLAR[/QUOTE]
LÜTFEN RİCA EDİYORUM KULÜBÜN ADINI DOĞRU TELAFUZ EDELİM |
ÜSKÜDARLI BİR KARDEŞİMİZ VAR ADIYAMANLI TARIK ŞİMDİDEN ONUN KAZANMASINI VE İLERDE SİVASSPORUMUZA HİZMET ETMESİNİ İSTİYORUM
|
[QUOTE=yigidolar06]LÜTFEN RİCA EDİYORUM KULÜBÜN ADINI DOĞRU TELAFUZ EDELİM[/QUOTE]
beyler üzerimize düsmeyen konularla fazla ugrasmayalim. Takimin adini Klübümüz ve Yönetimi nasil Telefuz ederse Öyledir.!!! Anadolu Üsküdari SIVASSPOR Almistir diledigi gibi Adlandirir. |
[QUOTE=cengaver]beyler üzerimize düsmeyen konularla fazla ugrasmayalim.
Takimin adini Klübümüz ve Yönetimi nasil Telefuz ederse Öyledir.!!! Anadolu Üsküdari SIVASSPOR Almistir diledigi gibi Adlandirir.[/QUOTE] POLEMİK YAPMAYI KAŞIMAYI PEK SEVİYORSUNUZ GALİBA ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİ ÜZMEYE HAKKIMIZ YOK |
[QUOTE=yigidolar06]POLEMİK YAPMAYI KAŞIMAYI PEK SEVİYORSUNUZ GALİBA ÜSKÜDARLI KARDEŞLERİ ÜZMEYE HAKKIMIZ YOK[/QUOTE]
buraya yazan kac tane üsküdarli Kardesimiz var 3 kisiden Haric? Kardes Kasma kendini Yönetim isini bilir.! fazla Polemigede gerenk yok. senden baska Borazan calanda yok. dedigim gibi kasma kendini.................... |
[FONT="Arial Black"][COLOR="Purple"]ARKADAŞLAR NEYİN PLEMİGİNİ YAPIYORUZ Kİ YA SEÇMELERE ADAM ÖNERENLER İSTERSENİZ KENDİ TAKIMINIZI KURUN VE BU YETENEKLİ DEDİGİNİZ ARKADAŞLARI ORALARDA OYNATIN...TAKIMIN HOCALARI İHTİYAÇLARI OLAN TOPÇULARI SEÇECEKLERDİR BEN BUNDAN EMİNİM[/COLOR][/FONT]
|
BİZ ÜSKÜDRLIYIZ KARDEŞ 3 KİŞİ DE OLSAK 3 BİN KİŞİDE OLSAK HEP BİRİZ BELKİ ŞUANDA SSANA OLE GELİOR SİZ MİLLETİ SOGUTTUNUZ EN SONDA esrar nickli KARDEŞİM YAZMAMA KARARI ALDI
İNŞALLAH SEÇMLERDE BAŞARILI OLURUM ÜSKÜDARIMA FAYDALI BRİ OLMAK İSTİOYRUM GAZETEDEKİ HABERDE BEYLERBEYİ STADI DİYOLARDI |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:37. |