SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR 4 - KONYASPOR 1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7653)

SivasSpor.Com 30.07.2006 20:45

SİVASSPOR 4 - KONYASPOR 1

Sivasspor üçüncü oldu..

Sivasspor Kulübü'nün bu yıl 9'uncusunu düzenlediği Geleneksel Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasında, ev sahibi Sivasspor, Konyaspor'u 4-1 yenerek turnuvada üçüncülüğü elde etti..

SİVASSPOR: 4 - KONYASPOR: 1

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Barış Yüksektepe xxx, Serdar Doğan xx (Adem Çakmak xx), Celil Doğruyol xxx

Sivasspor: Petkoviç xx, Murat Sözgelmez xxx, Fatih Tutar xx, Cem Karaca xxx (Dk. 78 Hayrettin x), Cem Can xxx (Dk. 88 Mert ?), Ertuğrul xxx (Dk. 78 Carvalho x), Yasir xxx, İbrahim Aydemir xxx, Serdar Akdoğan xxx, Musa Kuş xxx, Serdar Akdoğan xxx (Dk. 78 Balili x)

Konyaspor: Eray xx, Fırat xx, Erkan Akan xx (Dk 46 Mustafa Er xx), Erkan Atılgan xx, Erman Ergin xx, Kaue Da Silva xx, Ozan xx, Batista xx (Dk 75 Erkan Sekman x), Uğur xx, Eren Şen xx (Dk. 75 Ahmed Belal x), Lucıano Da Silva xxx

Goller: Dk. 19 Serdar Akdoğan, Dk. 41 ve 81 Musa Kuş, Dk. 79 İbrahim Aydemir (Sivasspor), Dk. 37 Lucıano Da Silva (Konyaspor)

Sarı Kartlar: Dk. 28 İbrahim Aydemir, Dk. 62 Yasir, Dk. 66 Petkoviç (Sivasspor), Dk. 54 Ozan, Dk. 66 Batista (Konyaspor)

19. dakikada Cem Karaca'nın kullandığı serbest atışta, topa iyi yükselen Serdar Akdoğan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Eray'ın sağından filelere gitti: 1-0

37. dakikada Konyaspor'un beraberlik golü geldi. Kaue Da Silva'nın sağ kanattan kullandığı korner atışında, Lucıano Da Silva kafayla topu Petkoviç'in sağından ağlara gönderdi: 1-1

41. dakikada İlhan'ın soldan ortasında topu önünde bulan Musa Kuş, meşin yuvarlağı kaleci Eray'ın boşalttığı kaleye yerden göndererek takımını tekrar öne geçirdi: 2-1

79. dakikada Balili, orta alandan çalımlarla getirdiği topu ceza alanında İbrahim'e aktardı. Bu futbolcu, plase bir vuruşla takımını 3-1 öne geçirdi.

81. dakikada İbrahim'in sağdan ortasında ceza alanındaki Musa Kuş, topu kaleci Eray'ın üstünden kafayla filelere göndererek, farkı 3'e çıkardı: 4-1

Sivaslı futbolseverler turnuvanın üçüncülük maçına ilgi göstermedi. Maraton ve kapalı tribünü dolduran bir grup Sivasspor taraftarı, takımına destek verdi.

Maçın 45. dakikasında yardımcı hakem Serdar Doğan sakatlanınca, orta hakem Barış Yüksektepe oyunu durdurdu. Doğan'ın tedavisinin ardından karşılaşma devam etti. Sakatlığı süren Doğan'ın yerine, ikinci yarıda hakem Adem Çakmak görev yaptı.

Maçın 58. dakikasında da ayağından sakatlanan ve maçı durduran orta hakem Yüksektepe, tedavisinin ardından karşılaşmaya devam etti.

PRoFeSSioNaL 30.07.2006 20:50

-->: SİVASSPOR 4 - KONYASPOR 1

oooooooooooooooh be yendik hele şükürrrrrrrrrrrr

hayırlı uğurlu olsun başarıların devamını diliyorum

CAGLAYAN 30.07.2006 21:11

Sivasspor Kulübü'nün bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği Geleneksel Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası'nda, Konyaspor'u 4-1 yenen Sivasspor üçüncü oldu.

ANLAMLI YARDIM
Karşılaşma öncesinde [B][I]İstanbul Sivasspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Sönmez[/I][/B] ’in 10 yaşındaki oğlu Furkan Sönmez, sünnet düğününde hediye edilen çeyrek altınlardan birini Sivasspor’a destek amacı ile kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz’a verdi. Bağışı çok anlamlı bulduğunu belirten Başkan Otyakmaz, işadamlarına örnek olmasını diledi.

PATRON 30.07.2006 21:25

evet arkadaslar hemen hocayı asıp kesenler hocaya ruhsuz diyenler bakalım ne diyecek.hayırlı olsun....

aykut-akay 30.07.2006 21:33

hayirli olsun ilk macta korkuttu bizi ama sakaymis herhalde:D :D

agumus_58 30.07.2006 21:50

inşallah her şey zamanla yoluna girecek. sabırlı olmak lazım...

[QUOTE=IsYaNKaR]yaw aynı haberi neden herkes birdaha birdaha yazıyoki anlamıyorum..!!![/QUOTE]

evet... ben de bi anlam veremedim. forumda kirliliğe yol açıyor. lütfen dikkat edelim...

CÜSSKB-Aynur 30.07.2006 21:53

[QUOTE=IsYaNKaR]yaw aynı haberi neden herkes birdaha birdaha yazıyoki anlamıyorum..!!![/QUOTE]

Dünkü yenilgiden sonra beklenmedik bir sonuç oldu galiba. 4 gol birden:)

Darısı lig maçlarına.

Yiğiter 30.07.2006 22:15

inşallah böyle olruz hep valla yüreğime serin sular serpildi

GuNaY 30.07.2006 22:37

[B]Güzel bir galibiyet oldu, dünki maçtaki eksikleri görmüş hoca...
Maçta olmasamda bu şekilde farklı yendiğimize göre iyi bir oyun sergiledik demektir...
Furkanında yardımı başkanın dediği gibi bir çok isadamına örnek olur inşallah... 10 yaşındaki çocuk bile bunu düşünebiliyorsa kendilerinin çok daha fazla düşünmesi gerekiyor bu konuda[/B]

sivasli_boy 30.07.2006 22:56

arkadaslar bu gun sahaya cıkan kadronun hepsi yedekti as lara tas cıkrattılar vallahi ertugrul,serdar akdogan,musa kus sahanın en iyileriydi bana gore korkmayin biz yedeklerle bile lige kalacak gucteyiz...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:12.