![]() |
GENÇLER MAÇINA HAZIR
Hazırlık kampında ayak bileğinden sakatlanan Anderson’un Gençlerbirliği maçına yetişeceği bildirildi.
Avusturya’da yapılan hazırlık maçlarında aldığı darbeyle sakatlanan golcü futbolcu Anderson’un tedavisi devam ediyor. Golcü futbolcunun yapılan tedaviler sonrası Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alacağı bildirildi. Cumhuriyet Kupası maçlarında takımdaki yerini alamayan golcü futbolcunun yarınla birlikte takımla çalışmalara katılması bekleniyor. Mustafa Yıldız / Sivas |
-->: GENÇLER MAÇINA HAZIR
Sezonun ilk maçına tam kadro çıkmamız çok önemli. Herhangi bir aksilik çıkmaması dileğimiz. Anderson'ada buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
|
[QUOTE=Nilay]Sezonun ilk maçına tam kadro çıkmamız çok önemli. Herhangi bir aksilik çıkmaması dileğimiz. Anderson'ada buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Katılıyorum.Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
Güzel bir lig temennisi ile tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.Sivasımın ilk maçında kendi sahasında oynama avantajını iyi kullanır ve lige güzel bir futbol güzel bir galibiyetle başlar inş. ALLAH yardımcıları olsun...
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Andi'yle Sakarya maçından önce konuştuğumda Gençlere yine golüm war dedi..Benden söylemesi...Andi bu hırsla Gençleri gole boğar!!![/FONT][/B]
|
[COLOR="Magenta"][B][FONT="Arial Black"]Gençler bu sene zaten fazla iyi bir takım değil bence zayıf bir takım bu bizim lehimize ve gençler bence bu sene düşer ve 6 puanımız hazır benden sölemesi[/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ZATEN ANKARA TAKIMI ÇOK GENÇLER KÜMEYE...............[/FONT][/COLOR] |
geçmiş olsun andi işallah golle dönersin
|
[QUOTE=67_DERNEK_SAKİN][COLOR="Magenta"][B][FONT="Arial Black"]Gençler bu sene zaten fazla iyi bir takım değil bence zayıf bir takım bu bizim lehimize ve gençler bence bu sene düşer ve 6 puanımız hazır benden sölemesi[/FONT][/B][/COLOR]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]ZATEN ANKARA TAKIMI ÇOK GENÇLER KÜMEYE...............[/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Amma iyi takım değil SİNAN !!!...aDAMLAR GEÇEN YIL LİGİ KAÇINCI BİTİRDİLER...TAMAM BİZ 2 MAÇTA YENDİK AMA LİG ŞAMPİYONUNU BİLE YENDİLER ..BENCE DİKKAT ETMEMİZ GEREKİR....[/FONT][/B] |
Gencleri ya yenecez ya yenecez.Andi gol sözü verdiyse sözünde durur elbet.Maca tam kadro cikmamiz cok önemli
|
Zaten forvet sıkıntımız var, inşallah Anderson maça kadar iyileşir de yüzümüzü güldürür.
Yalnız Gençlerbirliğini değil hiçbir takımı küçümsemeyelim arkadaşlar. Bu havaya takımda girerse rehavete kapılır,zararını görebiliriz. Üç puanla başlamak umuduyla En büyük SİVASSPOR... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:02. |