SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO İZİN YAPTI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7674)

SivasSpor.Com 01.08.2006 18:16

YİĞİDO İZİN YAPTI

Yoğun kamp programı nedeniyle dinlenme fırsatı bulamayan Sivasspor, bugün izin yapıyor.

Bolu kampının ardından Avusturya’ya giden iki hafta süreyle burada kamp yapan Sivasspor buradan dönüp ayağının tozuyla Cumhuriyet Kupası maçlarına çıkmıştı.

Yaklaşık bir ay kadar uzun bir süre dinlenme fırsatı bulamayan Sivasspor, bugün izin yaptı.

Cumhuriyet Kupası maçlarının ardından bir günlük çalışma yapan Sivasspor’da futbolculara bugün tam gün izin verildi. Sivassporlu futbolcular dün dinlenirken bugün yeniden bir araya gelip lig maçları için yeniden top başı yapacak.

Mustafa Yıldız / Sivas

FATIMA 01.08.2006 18:24

-->: YİĞİDO İZİN YAPTI

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Ne çabuk yoruldular ki:confused: çokta dinlenmeye alışmasınlar önümüzde uzun bi lig onları bekliyor..:) Bu yıl çok şey bekliyoruz onlardan...Şaka bi yana şimdilik iyi dinlensinlerde lig boyunca fırsat bulamayacaklar...Sıhhatli günler diliyorum tüm oyuncularımıza....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

PRoFeSSioNaL 01.08.2006 18:31

[QUOTE=FATIMA][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Ne çabuk yoruldular ki:confused: çokta dinlenmeye alışmasınlar önümüzde uzun bi lig onları bekliyor..:) Bu yıl çok şey bekliyoruz onlardan...Şaka bi yana şimdilik iyi dinlensinlerde lig boyunca fırsat bulamayacaklar...Sıhhatli günler diliyorum tüm oyuncularımıza....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
ABLAM DEMEKKİ BİZİM HABERİMİZ OLMADAN O KADAR ÇOOOOK ÇALIŞIYORLARKİ BİZ BİLE TAHMİN EDEMİYORUZZ BİRAZ YAPSINLAR BOMBA GİBİ OLACAKLAR BENCE 4.BİTİRİRİZ İNŞALLAH

DJMuRaT 01.08.2006 18:40

[B][FONT="Comic Sans MS"]Dİnlensinler ki hafta sonu coşsunlar...[/FONT][/B]

67_DERNEK_SAKİN 01.08.2006 19:59

[FONT="Arial Black"][COLOR="Magenta"]Atalarımız boş yere dememiş ÇALIŞAN DEMİR BASLANMAZ diye bence çalışmalarına fazla ara vermesinler sonra yatmaya alışırlar hadi yiğido bu sene çoş[/COLOR][/FONT]

hümeyra 02.08.2006 12:34

YİGİDALAR TATİL YAPIYORLAR

Yoğun kamp programı nedeniyle dinlenme fırsatı bulamayan Sivasspor, bugün izin yapıyor.

yigido Atilla 02.08.2006 15:03

Hazirlik dönemini yapan Futbolcu arkadaslar bilir Hazirlik döneminde yapilan antremanlar sezon icinde yapilan antremanlara hic benzemez cok agir ve biktirici oluyor ben de 30 sene Amötör klüblerde Futbol oynadim Dinlenmeleri cok normal vucutun dinlemeye ihtiyaci var

sedat yildiz 02.08.2006 23:27

sivas yigidolari öyle bir atilim yapki suskun bozkurtlarin harekati gibi olsun sezonun hayirli olsun

sedat yildiz 02.08.2006 23:42

hayro bumacta 2 gol atacak bu büyük bir cikis olacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:55.