![]() |
ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Ajanssporun haberine göre bir ara almak için can attığımız Erman Özgür Aykut Kocaman'ın kendisi ile çalışmak istememesi sonucu kadro dışı bırakılmış.
Bakın bizim almak için uğraş verdiğimiz futbolcuyu bile teknik adam işime yaramaz diye kadro dışı bırakıyor. İşte bu farklı futbol ve futbolcu mantalitemiz ile başarı arıyoruz. Sakarya, Gençlerbirliği ne güzel dış transferler yapmışlar ucuz ama ses getirecek kalitede gencecik futbolcular biz ise tehlike sinyalleri ; tabir yerindeyse gözlerimizi kör,kulaklarımızı sağır edecek ama gizliden de olsa bir arayış varmı bilmiyorum. İlk yarı sonuçları belli olduğunda nasıl kurtulabilirimin hesaplarını yaparak ,adeta can havliyle kurtarıcı arayacağına (ki kurtulacağının da garantisi olmayabilir) şimdiden işini sağlama alsanda devre arasında sıkıntılara girmeseniz olmazmı ? Benim gözlemlediğim takımımızın şu ana kadar uyguladığı transfer politikası Taraftarlarımızın büyük bölümünde hayal kırıklığı yarattı. Bu hayal kırıklığı kanımca (dün akşam nedenleri Sipas Tv de tartışıldı) taraftarların stada gelemeyişlerindeki etkenlerden bir tanesidir ,ama dile getirilmiyor. Taraftarlarımızı tribünlere çekecek, onları hop oturtup hop kaldıracak zımba gibi bir forvet ihtiyacı her haliyle kendini gösteriyor. Savunma zaaflarıda hazırlık maçlarında meydana çıktı bunun için de yönetimimiz her halde bir önlem almayı düşünüyordur. Taraftarlarımızın kafalarında oluşan tereddütlerin dağıtılması ve onların stada çekilmesi için Yönetimimizin acilen çok iyi bir forvet alınacağını Sivas kamuoyuna deklere etmesi ve en kısa sürede bunu gerçekleştirmesi yararımıza olacaktır. 2006-2007 Futbol sezonunun başarılı geçmesi dileğimle Saygı ve Sevgiler sunuyorum. |
-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Grünlü Kardes senin yorumlarini zevkle okuyuyorum Katilip ve de katilmadigin yönleri de var ,Ben maci canli seyretmedigim icin yorum yapmam cok yanlis olur ,sadece Sivasta maci canli seyreden arkadaslarin yorumlarini okudum ve cok farkli yorumlar yapilmis bazilari defans cok hata yapiyor Kallanin boslugu doldurulmamis yaziliyor bazilari ortasaha toplara iyi basamiyor defans cok zor drumda kaliyor yazilmis vede sen forvete yirtici bir forvet sart diyorsun .Ben sadece gecen seneki kadro dagilmadi ise bizim problemimiz orta sahada beyin diyorum ileriye toplari dagitcak oyunun temposunu yavaslatim takimi dinlendirecek ve aninda tempoyu yükseltip ani paslarla defans oyuncusunun basi döndürecek bir SEFIMIZ olsa idi sivasspor ligi 3 bitirirdi gecen sene türkiyenin en iyi savunmasini yapan takim sivasspordu bu bir gercek sadece ileriyi calistiramiyorduk sefimiz olmadigi icin cok iyi bir 10 numara sart
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Şu anda takımda çok acil olarak bence bir forvet ihtiyacından ziyade savunmanın sağına ve ortasına futbolcu alınması gerekir. Çünkü özellikle Sakaryaspor karşısında seyrettiğim Sivasspor ligde oynayacak takımsa inanın ligde işimiz çok zor. Defansın sağına Tolga'yı koymuşlar, Tolga defansın sağında asla oynayamaz çünkü ağır adam koşamıyor Murat Duman gibi hızlı gidiş gelişler yapamıyor ve yeri orası değil defansın ortasında oynar. Biz bu yıl eğer oraya transfer yapmazsak orası çok başımızı ağrıtır. Defansın ortasına ise Hakkıı'nın yanına Kalla gibi sağlam birisi lazım. Kısacası gecen yıl çok övündüğümüz savunmamız bu yıl S.O.S veriyor.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Sevgili Yiğido Atilla ,
Teşekkür ederim . Bu görüşler benim ilk planda kafamda toparlayabildiklerim basından takip ettiğim ve Avusturyadaki hazırlık maçları ile Cumhuriyet kupası maçlarında alınan neticeleri dikkate aldığımda vardığım sonuçlardır. Biz hepsini biliriz ve görürüz diye bir düşüncemiz yok asla olamazda hatta, yorumlarımın büyük bir bölümünde yanılıyor ,yanlış düşünüyor da olabilirim. Nihayet hepimiz insanız. Ancak bu yorumları yapmamızın tek bir amacı var, Sivassporumuz ile ilgili kaygılarımızın yaşanmaması için yöneticilerimizi harekete geçirebilmek ve eğer varsa yanlış giden birşey düzeltilmesini sağlamak. Şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve basından takip ettiğimiz kadarı ile de muhtelif ülkelerden forvet oyuncusu almak üzere veya anlaşmak üzere haberlerinin arkasından bir sonuç çıkmaması doğal olarak bizleri kaygılandırmaya ve geçtiğimiz ara transferleri tekrar mı yaşıyoruz endişesini taşımaya sevk ediyor. Onun için Yönetimimizin acilen Forvet veya ilave ihtiyaçlar ne ise (dediğin gibi orta sahaya bir beyin gibi transferlerin) yapılacağını sivasspor taraftarlarına ilan etmek ve gereğini de yapmak lazım olduğunu ifade etmeye çalıştım. Saygılarımla, |
[QUOTE=35gürün58]Sevgili Yiğido Atilla ,
Teşekkür ederim . Bu görüşler benim ilk planda kafamda toparlayabildiklerim basından takip ettiğim ve Avusturyadaki hazırlık maçları ile Cumhuriyet kupası maçlarında alınan neticeleri dikkate aldığımda vardığım sonuçlardır. Biz hepsini biliriz ve görürüz diye bir düşüncemiz yok asla olamazda hatta, yorumlarımın büyük bir bölümünde yanılıyor ,yanlış düşünüyor da olabilirim. Nihayet hepimiz insanız. Ancak bu yorumları yapmamızın tek bir amacı var, Sivassporumuz ile ilgili kaygılarımızın yaşanmaması için yöneticilerimizi harekete geçirebilmek ve eğer varsa yanlış giden birşey düzeltilmesini sağlamak. Şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve basından takip ettiğimiz kadarı ile de muhtelif ülkelerden forvet oyuncusu almak üzere veya anlaşmak üzere haberlerinin arkasından bir sonuç çıkmaması doğal olarak bizleri kaygılandırmaya ve geçtiğimiz ara transferleri tekrar mı yaşıyoruz endişesini taşımaya sevk ediyor. Onun için Yönetimimizin acilen Forvet veya ilave ihtiyaçlar ne ise (dediğin gibi orta sahaya bir beyin gibi transferlerin) yapılacağını sivasspor taraftarlarına ilan etmek ve gereğini de yapmak lazım olduğunu ifade etmeye çalıştım. Saygılarımla,[/QUOTE] Ismini bilmiyorum grünlü kardesim Tabiki hepimiz burda canimiz sivasspor 1 ci ligde kalmasi baska ne isteyebilirizki tabiki herkes kendi yorumunu yapacak yapsin ki biz de okuyanlar kendimizi gelistirelim bildiklerimizi ve bilmediklerimizi baylasalim. |
Arkadaşlar sakarya maçını canlı seyrettim, tabi bir maç ölçü olmaz ama bazı gerçekler gözüküyor, çok rahat gol yiyoruz hatta sakarya daha fazla atabilirdi onların da beceriksizliğinden Allahtan yemedik. şuna dikkat çekmeye çalışıyorum...
1 - Oyunu yönlendirecek bir orta saha oyuncusu yok.! 2 - Defans çok kolay gol yiyor en az Kalla gibi birine ihtiyacımız var.! 3 - Forvette aslında balili iyi ama onu besleyecek yandan çok güzel şut atabilecek birilerine ihtiyaç var.! Benim acizane hissettiklerim bunlar.. Gerisini yönetim düşünsün bu ara yeni transferler beni heyecanlandırmadı.. Bu sezon böyle giderse üzülebiliriz.. Umarım yanılırım.. |
Arkadaslar bence sivasa sivasspora büyük futbolcu gerek cok büyük olmasi gerekmiyor biz neden baska takimlar gibi futbolcularimizin isimleriyle övünmeyelim hakki desek türkiye kac kisi tanir yada hayrettin büyük takimda oynamis tecrebeli ayaklara sivasin cok ihtiyacagi var bence takimi yönetecek sivasa takimlarin gelirken korkacaklari futbolcu lazim fazla degil 2 tane olsa deger futbolcularimizin futboluda güzellesir güven gelir acikcasi... sevgiler sivaslilara
|
S.a Bence bu teknikadamla sivas birseyler yapmasi guc ...olursad inaninki supriza olur.Hollandanin Alikmar takimini calistiricis siteden tavsiye etmistim...Kepce gelin gibi her yeri gezen bulent bey zahmet edipte gidip en azindan gorusse adam gibi tekniktrektor gorurdu sanki fenerinhocasina bile doper atar adam uc buyuklerin haberi olmagigi kanatindeyim,olsalardi besikdasin ve galatasarayin hocasina 10 ceker saka degil adam hucum futbolu oynatiyor herkes hakki ile forma aliyor ekmek aslanin miydesined alin yiyin diyor alan yiyor alan forma giyiyor ozaman siz sivassporu gorun 5.buyuk derdiniz..Birde ben suna karsiyim sizler ne dersiniz Teknikdrektor gelemeden herkes kafasina gore oyuncu aliyor ,bu tum takimlarda var.Adam calisacagi listeyi verir icerdekilerdende istedikleri kalir sezonun bitmesine en az uc ay kalasi teknik adam gelecekse anlasilir istedigi oyuncular ona gore gorusmelere baslanir ve alinir guzelce basari yakalanir...yanilan ben olurun sayet yanilmasam bu yaziyi unutmayin...sivasspor bir duserse hayalde gor duste gor sendromlarini yasariz.... bir an once gerekli onlemleri alinmasi dilegi ile diyorum...selam ve dua ile...s.a
|
bence orta sahaya bir takviye ama oyunu tutacak ve tempo ayarlayabilecek önlibero.hızlı ,çabuk ve kuvvetli olması lazım.örneğin trabzonsporda oynayan genç ferhat gibi.o zaman defansımız bu kadar açık vermez.defansımız alışkın olduğundan geçen seneki perfonmansını bulur.carvalho ve ertuğrulla orta saha atraksiyonları yaparız ama oyunu tutacak ve takımın omurgası olan orta sahanın ortasını tutacak bir adam kesinlikle şart.yasirin tekniz hızlı ve çabuk düşüneni lazım.bir nebzede olsun hakan bayraktar yapıyor ama bence ağır ve topla çok oynama sevdalısı.en azından genç ve yetişecek biri alınabilir.ben takımımıza güveniyorum ve kesinlikle ilk 10 da bitireceğine inanıyorum.
|
BENDE KATILIYORUM DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR ALABİLİRDİK HALADA ALABİLİRİZ AMA YÖNETİM BUNU UYGUN GÖRDÜ İNŞALLAH İYİ OLUR
***REİS 58*** |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:38. |