SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İDARİ MENEJER MURAT DALDİK SİVAS' TAN AYRILDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7697)

SivasSpor.Com 03.08.2006 02:12

İDARİ MENEJER MURAT DALDİK SİVAS' TAN AYRILDI

İdari Menajer Murat Daldık, dün Sivasspor’a veda etti. .

Akşam antrenmanından önce futbolcularla tek tek vedalaştı. Sivasspor’da bir buçuk yıla yakın bir süre İdari Menajer olarak görev yapan Murat Daldık, dün tesislerde yapılan vedalaşma töreninin ardından kırmızı-beyazlı ekiple yollarını ayırdı. Vedalaşma töreninin öncesinde futbolcularla kısa bir konuşma yapan Daldık, “Geçen sezon neler yapabildiğinizi herkese gösterdik. Bu yılda aynı başarıyı yakalayacağınıza inanıyorum” dedi.

Sivasspor’dan kendi isteği ile ayrıldığını belirten Murat Daldık, takımdan son derece mutlu ayrıldığını söyledi. Daldık, “Şu ana kadar gerek menajerlikte gerekse gönüllü olarak yaptığım tercümanlık görevimi iyi yerine getirdiğimi inanıyorum. Başta başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere tüm Sivas halkına teşekkür ediyorum. Gönlüm Sivasspor’dan yana” şeklinde konuştu. Murat Daldık’ın takımdan ayrılmasının kendisini de çok üzdüğünü söyleyen Genel Menajer Bülent Uygun, Sivasspor’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti

Hürdoğan

CÜSSKB-Aynur 03.08.2006 09:24

-->: İDARE MENEJER MURAT DALDİK SİVAS' TAN AYRILDI

Sivasspor u çok sevdiğini, sivasspor aşığı olduğunu bildiğimiz birisiydi. Kalmasını isterdik. Şimdiye kadar Sivasspor a verdiği hizmetten ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz.

kasko 03.08.2006 11:56

Kendisinden çok memnunduk, kalsaydı daha iyi olurdu

PARTNER58AHMET 03.08.2006 12:00

mademki kendi isteğiyle ayrıldı ve gönlünün sivastan yana olduğunuda belirttiğine göre güle güle murat bey yolun açık olsun
ü

RüStü ElmaS 03.08.2006 14:13

-->: İDARİ MENEJER MURAT DALDİK SİVAS' TAN AYRILDI

Murat beyin Sivasspor' dan gitmesine gerçekten çok üzüldüm.

Sivasspor'un başarısında kendisinin emeği büyüktür.

Kendisinin Sivasspor' a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederiz.

İleriki meslek hayatında başarılar dileriz.

TracyMcGrady58 03.08.2006 14:16

Murat Daldika hayatinda basarilar dilerim....cok memnunduk, gittigine tabiki cok üzüldük....Sivasspora yaptigi hizmetlerden dolayi tesekkür ederiz

sinan58_34 03.08.2006 14:16

[B][I]kendı ıstegı dogrultusunda ayrıldıgı icin bısey dıyemeyecegız sivasspora emegı gectı en iyisi olmak icin caba sarfettı bundan sonrakı gorevinde basarılar diliyoruz kendisine[/I][/B]

1967_DERNEK_MUSTAFA 03.08.2006 14:50

[COLOR="Blue"]nediyelim birileri gelecek birileri gidecek çark böyle dönecek MURAT abimize SİVASA VE SİVASSPORA vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim 1967[/COLOR]

1967 dernek serkan20 03.08.2006 15:56

[B]sivasspora yakışan bir insandı
Allah yolunu açık etsin[/B]

puar 03.08.2006 19:17

murat beyin gitmesine bende çok üzüldüm kendisi için hayırlısı olur inşallah tekrar sivassporumuza geri onder hizmet etemeye devam eder...
teşekkürler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:34.