SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   VEE... SİVASSPOR SAHNEDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7732)

SivasSpor.Com 05.08.2006 00:36

VEE... SİVASSPOR SAHNEDE

Sivasspor yeni sezonun ilk resmi maçını yarın akşam Gençlerbirliği ile oynuyor.

Ligin güçlü takımlarından Gençlerbirliği ile 4 Eylül stadında karşılaşacak olan Sivasspor bu maç için bütün hazırlıklarını tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girdi. Takımda golcü Anderson’un dışında sakat futbolcu bulunmadığı belirtilirken,Kırmızı-beyazlı takımın bu maça son derece ciddi hazırlandığı ifade edildi.
BAŞKAN OTYAKMAZ “SIKINTILI GÜNÜMÜZDE ÜÇ PUAN İLAÇ OLACAK”

Sezonun ilk karşılaşması öncesi Hürdoğan’a açıklamalarda bulunan Başkan Mecnun Otyakmaz,lige iyi bir giriş yapmak için bu maçı mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Maddi açıdan sıkıntılı olduklarını ve alınacak üç puanın bu açıdan önemli olduğunu da belirten Otyakmaz “Maalesef maddi sıkıntıyı bir türlü aşamadık.

Ama bu farklı bir konu. Şimdi herkes sadece Gençlerbirliği maçını düşünüyor. Futbolcularımızın böyle bir zamanda alacakları üç puan bize ilaç gibi gelecek,onlara güvenim sonsuz” dedi. Taraftara da seslenen Başkan Mecnun Otyakmaz, turnuva maçlarındaki ilgisizliğin lig maçlarında olmamasını temenni ederek, pazar akşamı bütün Yiğidoları 4 Eylül Stadı’na davet etti.

Yarın saat 20.00’de 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan maçı Süleyman Abay yönetecek. Öte yandan, Sivasspor yarınki maçın son çalışmasını dün akşam tesislerde yaptı.

Hürdoğan

1967_DERNEK_MUSTAFA 05.08.2006 00:44

-->: VEE... SİVASSPOR SAHNEDE

[COLOR="Blue"]BİZDEN YANA SİVASSPORLU FUTBOLCULAR VE YÖNETİM İÇİNİ FERAH TUTSUN BİZ YİNE COŞTURACAĞIZ[/COLOR]

aslansivasli 05.08.2006 01:02

gerçeği sölemek gerekirse fazla umutlu değilim ama ne olursa olsun her zaman sivasspor un yanındayım. 3 puan alırz inşallah. aslında 3 puan da öenmli değil. ortaya konulan futbol iyi osln yeter gerisi gelirr

aykut-akay 05.08.2006 01:40

hemseriler bizler gidemiyoz bari sizler maca gitmemezlik yapmayin

ErdalGüler 05.08.2006 08:58

Sezona galibiyetle başlamak güzel olur. İnşallah bu maçı kazanırız...

BekirBayrak 05.08.2006 09:09

[QUOTE=aslansivasli]gerçeği sölemek gerekirse fazla umutlu değilim ama ne olursa olsun her zaman sivasspor un yanındayım. 3 puan alırz inşallah. aslında 3 puan da öenmli değil. ortaya konulan futbol iyi osln yeter gerisi gelirr[/QUOTE]
hemserim neden öle dedın kı senı anlayamadım
neden umutlu degılsın biz bu takımın iyi gunundede kötü gunundede hep yanındayız
sen hıc canını sıkma ben cok umutluyum takımımızdan
bu macı hem 3 puanla hemde cok guzel futbolla alacagımıza sonsuz guvenım var

unokta 05.08.2006 09:55

[CENTER]Biz Bu maçı rahat almalıyız. Herkese Ligde Hala Var Olduğumuzu Kanıtlıcaz Takımımıza Sonuna Kadar Güveniyorum Maç Skoruna Gelince Sivasımız Karsılasmayı 2-1 alıcak Arkadaslar Siz Taraftarlarımız Yanında Olduğu Sürece Bizim Sırtımız Yere Gelmez.
Ben Sivasta Değilim Ama Antalyaspor-Sivasspor Karşılaşmasında Sivas Koltuğunda Kendime Yer Ayarladım Destekler Sivasspor'umuza.
[B][COLOR="Red"]HAYDİ YİĞİDOLAR[/COLOR][/B][/CENTER]

HakkıTİMUÇİN 05.08.2006 10:27

Bu sene ligte zayıf takım yok.. İşimiz gerçekten çok zor
Bu sene disiplini elden bırakmayacak takımlar kazanacak bence.
sivasımızda ilk gençler maçında sabırlı oynayarak kazanacağını düşünüyorum.
geçen sene İstanbulda beraberlikle başlamıştık lige, bu sene 3 puanla başlarız inşallah

1967_DERNEK_NAİL 05.08.2006 10:51

HERZAMAN KİGİBİ SITATDA YERİMİZİ ALCAGIZ HERŞEY SİVASSPORİÇİN HEPDESTEK TAMDESTEK

34yiğido34 05.08.2006 12:23

arkadaşlar maçı inşallah kazanırız...Bir konu var ki bu bizi hayli sinirlendirdi...turkcellsuperlig afişlerinde SİVASSPORUMUZUN renklerikırmızı ve siyah olarak gosterılmş bukonun üzerıne gdlm lutfen

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:56.