SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7821)

SivasSpor.Com 09.08.2006 23:10

SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI

Sivasspor Genel Menejeri Bülent Uygun, İbrahim Aydemir'in geçtiğimiz yıl Turkcell Süper Ligi'nden 2. Lig A Kategorisi'ne düşen Samsunspor'la, Serdar Akdoğan'ın ise Eskişehirspor'la anlaştıklarını söyledi.

İbrahim Aydemir geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyerken, Serdar Akdoğan ise bu sezon Kırmızı-Beyazlı ekibe dahil olmuştu.

yigido_furkan 09.08.2006 23:13

-->: SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI

bnce serdar kalabilirdi iyi bi oyuncuya benziyodu ama tabi hocanın bilecegi iş bi bildigi vardır her halde ama satılacaktı niye alındı

sinan58_34 09.08.2006 23:16

HAYIRLISI OLUR HOCA EN IYISINI YAPAR DUSUNUR

GuNaY 09.08.2006 23:17

[B]Serdar neden gitti??
Kampta başarılı bir performans sergilemedimi? :confused: :confused: [/B]

FurkaN 09.08.2006 23:22

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspor'da neler oluyor gerçekten anlamak güç... Yeni aldığımız adamları neden geri satıyoruz? Ve böyle satacaktık neden o kadar para verip aldık da yerlerine daha düzgün işimize yaayacak futbolcular almadık?[/COLOR][/FONT][/I][/B]

atg 09.08.2006 23:53

serdar kötüydü neden aldık iyiyse neden gönderdik.sırada kimler var acaba?

EneS ElmaS 10.08.2006 00:05

Kampta Performans ve Karakter olarak en begendigim oyuncu Serdar gitti... Anlamis degilim

erdalsahin_58 10.08.2006 00:21

[QUOTE=EneSElmaS]Kampta Performans ve Karakter olarak en begendigim oyuncu Serdar gitti... Anlamis degilim[/QUOTE]
kardeş sen 15 yaşındasın anlayamamışsın. ben 37 yaşındayım senelerdir futbolun içindeyim ben bile anlamadım. ibrahim şu anda takımın zaruri ihtiyacı olan futbolculardan biriydi, serdarı hiç seyretmedim. takım bu kadar zayıfken futbolcu göndermek niye, ben bu işi çözemedim. acaba dostlar alış-verişte görsün diyemi topçu alıp satıyoruz, belkide. inşallah sonumuz hayırlı olur.

agumus_58 10.08.2006 00:25

bu seneki transfer politikası beni artık üzmekten ziyade korkutmaya başladı. sonumuzu göremez olduk yani. ne iş anlamıyorum.

ademgoze 10.08.2006 09:11

yönetim yine birşeyler yapıyor ama umarım haklıdırlardır.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12.