![]() |
maçlarda çalan müziklerin mp3 üne ulaşmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
|
ya bende vardı bitane ama format çektim bilgisayara silinmiş...mutlaka diğer arkadaşlarda vardır..
|
ya bu bugünkü maçta bi tane çalıyoduya kırmızıyı beyazı çok seviyoruz sivasellerinde çıktık biz geliyoruz felan die bence o musikler bu siteden yayınlanmalı herkezde olmalı o musikler
|
[quote=muRTix]ya bu bugünkü maçta bi tane çalıyoduya kırmızıyı beyazı çok seviyoruz sivasellerinde çıktık biz geliyoruz felan die bence o musikler bu siteden yayınlanmalı herkezde olmalı o musikler[/quote]
bencede |
aslinda dogru öyle birsey olsa iyi olur her sivasli indirir arabada evde dinler
|
acaba site yönetiminin böyle bi çalışma yapma gibi bi düşüncesi yokmu?bütün büyük takımların int sitesinde müzikleri var eskiden kalitesiz müzikleri vardı sivassporun ama bazı sanatçılarında desteğiyle gayet güzel müzikler çıktı ortaya hatta bi kasetbile yapılabilir şampiyonluktan fazla bi maddi gelir elde edemedi yönetim bence
|
Bu konuda RustuElmas'a ozel mesaj tin bu forumu okusun diye.
|
[b]Yeni Sitemiz [url]www.sivasspor.com[/url] Cesitli degisikliklerle
Yeni Sezonda Hizmete girecektir Tüm Güzellikler Yeni Sitemizde Mevcuttur Bekleyiniz !! [/b] |
ben o yeni sivassspor.com u duymustum Rustu abiden.
|
arkadaşlar bende bi tane var isterseniz msn aracılığıyla iletilişime geçebilirsiniz...
[email]senarist58@hotmail.com[/email] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42. |