SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO GÜÇ GÖSTERECEK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7912)

SivasSpor.Com 17.08.2006 23:59

YİĞİDO GÜÇ GÖSTERECEK

Sivasspor’un cezası nedeniyle Sakarya maçını İstanbul’da oynayacak olması İstanbul’daki Yiğidoları harekete geçirdi.

İstanbul’daki Sivaslılar Ali Sami Yen’de gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor

Sivasspor cezası nedeniyle bu hafta sonunda karşılaşacağı Sakaryaspor’u Ali Sami Yen Stadyumunda oynayacak.

Turkcell Süper Lig’inin ilk haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği’in ağırlayan Sivasspor bu maçta çıkan olay nedeniyle bir maç saha kapatma cezası almıştı.

Futbol Federasyonu yapılan toplantısı ile Sivasspor’un bu cezasını kesinleştirirken, kamuoyuna duyurmuştu. Bunun üzerine harekete geçen Sivasspor Yönetimi Sakaryaspor maçını İstanbul’a aldırmak için girişimde bulunmuştu. Futbol Federasyonu buna olumlu cevap vererek maçın İstanbul Ali Sami Yen Stadyumunda oynanacağını açıkladı.

Bunun üzerine Sivaslı olup istanbul’da yaşayan Sivaslılar, Federasyonun verdiği bu kararla büyük bir heyecan içerisine girdi. Sivaslılar geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda İstanbul’da tribünleri tıka basa doldurup ses getirmek isterken, bunun için çalışmalar yapmaya başladılar.

Başta Sivaslılar Dernekleri ve İstanbul Sivassporlu taraftarlar derneği bunun için çalışmalar başlattı. Bütün Sivaslıları pazar günü Ali Sami Yen Stadyumuna getirmeyi hedefleyen Dernekler, onbinlerce Sivaslıyı yeniden bir araya getirmeyi hedefliyor. Daha önceki yıllarda Sivasspor’un İstanbul’da oynadığı Stadyumlar ful dolarken, binlerce taraftar ise dışarıda kalıyordu. Bu manzara ise günlerce konuşuluyordu.

Yeniden aynı manzarayı yaratmak isteyerek rakiplerine gövde gösterisi yapmayı hedefleyen Sivaslılar, şimdiden büyük bir sabırsızlık içerisine girdi.

SivasLady 18.08.2006 09:15

-->: YİĞİDO GÜÇ GÖSTERECEK

insallah stad dolar ve cosar
taraftar ne kadar takimi desteklerse
o kadarda yürekten oynar futbolcular
stada giden taraftarlar ins. galibiyetle dönerler
kaybettidigimiz kupanin rövansi - ligde 3 puanla ayrilmak

Besyo_cu 18.08.2006 10:15

Şu da bir gercek ki sakarya taraftarıda macta olacak nede olsa arası yakın ve saakrya taraftarıda oldukca ateşlidir ben önceki yıllarda 1.ligde bir macını izledım sankı şampiyonlar liginde oynuyor takım anormal bi destek veriyorlardı bunuda unutmamak lazım. Ama ne olursa olsun yiğidomuz galip gelecek

58hayati 18.08.2006 11:22

şeytanın bacagını kıracagız bu maçta inşallah 2/1 olur rövanş bizim

PRoFeSSioNaL 18.08.2006 11:49

bu maçı alıcaz başkayolu yooooook son dakika golü yemek yoook
parola : 3 puan 3 gol

cemal58yiğido 18.08.2006 14:11

ewet maça bende gidiyorum kapalıdayım

agumus_58 18.08.2006 15:48

inşallah bu sefer gereken ilgi gösterilir istanbuldaki sivaslı hemşehrilerimiz tarafından ve 3 puanı alırız.

"Daha önceki yıllarda Sivasspor’un İstanbul’da oynadığı Stadyumlar ful dolarken, binlerce taraftar ise dışarıda kalıyordu. Bu manzara ise günlerce konuşuluyordu."

bu arada böyle bir manzara ne zaman yaşandı çok merak ediyorum? lütfen birbirimizi kandırmayalım ve bu maça gereken ilgiyi gösterelim.

Etem-Murat 18.08.2006 17:09

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Hadi hayırlısı biz bu seneryoları daha öncede
gördük ama hadi hayırlısı karamsar olmak istemiyorum ama bana göre yolun sonu görünüyor[/COLOR][/I][/B]

TracyMcGrady58 19.08.2006 00:44

Taraftar gücümüzü tüm türkiyeye gösterecez bu macta.GSye ve tüm Türkiyeye gösterecez ali sami yen nasil dolarmis

serhankaburcuk 19.08.2006 14:29

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu ceza aslında bir yönden çok iyi oldu...İstanbuldaki yiğidolar takımını görme ve fırsatına sahip olacak..İnşallah Sivaslının gücünü bir kez daha cümle aleme gösteririz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:46.